Steph princeznou

1K 85 2
                                    


Tak nějak tu koukám na čtenost příběhu a jsem mírně řečeno smutná, říkám si, že bych třeba už neměla psát, když tak hodně klesá sledovanost, jenže pak mi přijde nějaký komentář... a já prostě neodolám... A když nad tím tak přemýšlím, byla bych schopná ty příběhy psát i sama pro sebe, protože si u toho prostě odpočinu. Tak uvidíme jak to půjde se čteností dál!:) Jinak teď budou spíš kratší, ne moc důležité kapitoly. Mám je rozkouskované, abych mohla zveřejnit šaty všech! :D Prostě je musíte vidět:'D Dneska šaty Dom:)

*Nika Smith*

Když jsme večer se Steph seděly na její posteli, oběma naráz nám přišla SMS, že jsme pozvané na Tonyho party.
 ,,Super! Jsem zvědavá, jak vypadá Avengers párty!" chválila si to Steph.
,,No, já jsem na ní jednou byla..." podívala jsem se na ni, aby pochopila, že jí něco naznačuji.
,,No jo vlastně! Když ti bylo patnáct a Clint se loučil se starým bytem!" vzpomněla si.
 Trochu jsem se zasmála. Tenkrát to bylo vůbec zvláštní. Přišla jsem tam jako první, pomohla jsem to Clintovi připravit a když jsem se strojila a líčila, přišel první host. Byl to Tony, ve chvíli, kdy jsem sešla dolu, byl už malinko opilý. Clint říkal, že má zrovna nějaké těžké období... Začala jsem si s ním povídat, prošli jsme se a nakonec jsme spolu strávili celý večer, takže už jsem nikoho jiného neviděla.
Když jsme sem přijely, trochu jsem čekala, že si třeba Tony vzpomene, ale nevzpomněl. Tenkrát byl opilý a já o dva roky mladší, takže to celkem chápu a rozhodně mu to nevyčítám. Obě jsme mu na SMS odpověděly, že se těšíme a já si zrovna šla s Clintem domluvit, aby nám na zítřek půjčil auto, protože musíme nutně na nákupy.

,,Můžeš mi vysvětlit Steph, proč bych si měla kupovat mini šaty, když jsi to ty, kdo na ně má postavu?" ptala jsem se před stojanem s šaty, když jsme zrovna byly na odpoledním nakupování a Steph se mi snažila vnutit šatečky vhodné na její postavu.
,,Přijdu si v nich blbě, ale tobě mini přeci nevadí! A ony jsou tak krásné!"
,,Ne, že mi nevadí, mně by nevadily, kdybych měla tvou postavu," chytla jsem jedny šaty, vrazila jí je do ruky a narvala ji do kabinky.
 Za hodinu už jsme vycházely s plnými taškami a prázdnými účty. Koupily jsme si botky, šaty a různé doplňky, a tak jsme se jely domů připravovat. Po nějaké době jsme konečně byly hotové.
 ,,Jedeme?" zavolal Clint, který už stál pod schody.
Sešla jsem dolu, na sobě jsem měla jednoduché modré šaty, které vzadu byly delší a kolem pasu měly zlatý páseček. Na krku mi visel přívěšek s nápisem Avengers. Když jsem ho v tom obchodě viděla, nemohla jsem si pomoci. Nehty jsem měla černě nalakované, kolem zápěstí náramek, který vypadal jako zlatý brk, moc pěkné psaníčko, ze kterého jsem měla vážně radost a nakonec boty, také do zlaté barvy.
 ,,Sluší ti to!" usmál se Clint, který na sobě měl tmavé rifle, bílou košili a přes ní tmavou bundu. ,,Děkuju. Nechceš si vzít kravatu?" podívala jsem se mu na límeček.
,,Kravatu? Ani nevím, jestli ji umím vázat, budu jak pes," odmítl.
,,Tony bude mít kravatu určitě!"
 ,,Tony... je ale Tony!" široce se usmál, jakoby tím bylo vše řečeno.
Najednou jsme oba uslyšeli, že ze schodů schází Steph, podívali jsme se nahoru a já se postavila vedle Clinta. Slyšela jsem, jak se potichu nadechl, otočila jsem se na něj, měl trochu pootevřenou pusu, ale vážně jen malinko.
 Steph scházela po schodech a usmívala se na nás, bylo to jak z těch filmů. Vypadala sexy, ale zároveň seriózně. Měla na sobě černé šatečky na ramínka, jakoby pokryté krajkou, přes ně měla bílé sáčko a v uších (nepravé) perly. Dokonalost tomu všemu dodával zlatý náramek, červené boty na podpatku a samozřejmě ona. Když už byla skoro dole, všimla jsem si, jak se jeden Clintův koutek úst stočil do úsměvu.
 ,,Wau! Jsi moc krásná!" prohlédl si ji od hlavy až k patě.
 ,,Děkuju. Taky ti to sluší!" zatvářila se nadšeně.
 ,,A nechceš si vzít kravatu?" navrhla. ,,Ať nejsme případně sami, kdo je vystrojený jak na ples," trochu se zasmála.
 ,,Jasně!" usmál se a vyběhl schody. Nevěřícně jsem za ním zírala.
Clint byl během chvíle zpět. ,,Zavážeš mi ji?" díval se na ni Clint, když se vrátil a v ruce držel černou kravatu. ,,To umí Dom, já to nikdy nepotřebovala, mám sestru," zasmála se. Clint se na mě otočil, přistoupila jsem k němu, udělala jsem uzel a s přimhouřenýma očima jsem mu ji co nejvíce přitáhla.
,,Au," zasykl a povolil si ji.
Hodila jsem na něj pohled - "to máš za to" a s pocitem uspokojení vyšla z domu. Trocha té provokace přeci neublíží



Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Where stories live. Discover now