Po trávě se nechodí...

436 39 3
                                    

Nudila jsem se ve škole a docela dlouhou část jsem tam napsala na mobilu..... no a samozřejmě se mi neuložila, takže než jsem pak našla čas.... Každopádně nová kapitola je tu. Párty u Tonyho dlouho nebyla, že? :D

                                                                                                                                                             *Nika Smith*


Zkuste si to představit... jste puberťačka kolem osmnácti let, máte poměrně slušnou hromadu peněz, sexy přítele a se svou nejlepší kamarádkou jste v New Yorku. A pozor! Máte jít na párty k Tonymu Starkovi. Tak co uděláte? No? Samozřejmě! Hned co posnídáte na balkóně se svými sexy boyfriendy je necháte, aby si užili zábavu po svém, a vy se vrhnete do největšího obchodního centra, které je poblíž!

A přesně to jsme udělali, takže když se dveře výtahu otevřeli, stáli v nich Clint a Steve navlečení v saku s motýlkem, kteří sebou pořád šili a upravovali si oblečení, a po svém boku měli dvě holky, navlečené v úplně stejných šatech, se stejným líčením i účesem, se stejnými botičkami na nohou.

,,Wohou!" vykřikli všichni přítomní a začali tleskat. Nebýt make-upu, budeme obě rudé jak ráčci. Koukla jsem se na Steva, usmála se a všichni čtyři jsme vešli společně dovnitř do místnosti plné potlesku. Tedy ne, že bychom byli až ta sexy, ale tahle párty byla dělaná pro nás, jako uvítání, že jsme se vrátily do NY.

,,Dámy? Jen pro vás!" otočil se na nás Tony, vrazil svou skleničku nejbližšímu člověku a roztáhl ruce. Se smíchem jsme se pustily kluků a šly ho obejmout.

,,Za tu chvíli co tu jsme už jsme tu zažily tolik párty!" zasmála jsem se.

,,Jsem prostě dokonalej," prohodil Tony a my se šly se smíchem vítat s ostatními.

,,Smím vás na něco pozvat?" zeptal se mě nějaký muž, když jsem seděla na baru, zatímco Steve se bavil s Romanonovou a Clint se Steph si to s prominutím někde rozdávali.
,,Pan Stark vás předběhl, pití je tu zdarma," řekla jsem bezvýrazně. Konečně jsem byla zase v NY, chtěla jsem si vyzkoušet vše, co jsme se o prázdninách učili, a když nebyla příležitost k akci, kompenzovala jsem to aspoň ,,Ledovou královnou"
Slyšela jsem jeho úšklebek. ,,Jmenuji se Ashton Zanetti," natáhl ke mě ruku. Stále jsem se na něj ani nepodívala a pohrávala jsem si se svou skleničkou naplněnou spritem. Hele jo, je mi jasný, že si teď ťukáte na hlavu, ale pár let ještě dospělá nebudu, i tak jsem samozřejmě něco vypila, ale bejt pod obraz, dokud tu jsou všichni...
,,Ruku podává první dáma," řekla jsem a konečně se na něj podívala. Úšklebek mu z tváře nezmizel. ,,Máte pravdu," přikývl. ,,Já vždycky."
Byl opravdu pohledný. Černé vlasy, vousy. Sako a modrá kravata.
,,Myslím, že se mnou jen ztrácíte čas," řekla jsem a pomalu pozvedla jedno obočí.
,,Ale já si to nemyslím, slečno Smith," usmál se sladce. No jistě, zná mě jménem.
Nic jsem neřekla, pokud něco chce, ať mi to poví sám. ,,Chtěl bych vám nabídnout pracovní nabídku. V Itálii," řekl vážným a lehce úlisným tónem. Jo, Ital. To by mnohé vysvětlovalo. Naklonila jsem hlavu na stranu. On už mi ale víc neřekl, podal mi vizitku, vzal si svou skleničku a šel pryč. Ani jsem se na ni nekoukla, strčila jsem si ji do výstřihu a přisedla si ke Stevovi.

      ,,Bavíš se dobře?" zeptal se Tony, když jsem stála na střeše a dívala se na svůj oblíbený výhled, v ruce sklenička s šampaňským a přiblblý úsměv. Otočila jsem se, v ruce držel jointa, popotáhl a pomalu vyfoukl. 

,,Můžu?" zeptala jsem se.

Zasmál se, docela ho to udivilo, přeci jen mě znal jako tu holku, co se sotva napije vaječného likéru. 

Nikdy jsem to v ruce nedržela, cigarety jsem už zkoušela... jednou... ale nic víc. Vzala jsem to do ruky a popotáhla, po chvíli jsem vyfoukla. Tony protočil očima.

,,Tohle je gurmánský zážitek, ne jak nějaký cigára... když už mluvíme o tom gurmánství.... dal bych si zmrzlinu," znovu popotáhl a se zamyšleným výrazem vyfoukl, pak jako kdyby si uvědomil, že tam pořád jsem se na mě otočil. 

,,Dívej," řekl, dal si jointa do pusy, přistoupil ke mě a vydechl mi kouř do úst... a já... jsem ho nechala. No co?! Byla to jen sranda, ne?

      Seděli jsme tam už dobrých dvacet minut, dívali se na New York, hulili trávu a já se nekontrolovaně smála všemu co jsem viděla, řekla nebo na co jsem jen pomyslela. A vlastně mi bylo docela krásně.

     ,,Dal bych si kyselý okurky," řekl Tony.


Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Where stories live. Discover now