,,Můžete domů"

795 73 5
                                    

Dnes jen krátká a nudná část. Vím, že jsem vám ji slíbila, ale už nejsem nic schopná napsat. Píšu jen aby jste neřekli, že neplním sliby. :D Jinak dnes příběh věnuji jedné neobyčejné dámě, od které se každý den učím. Ať už psát, hrát divadlo, moderovat nebo se dívat na svět trochu jinak. Hodně mi pomohla, když mi napsala kritiku k mému prvnímu příběhu. Doufám, že si přečtete její příběhy nebo aspoň kousek z nějakého. Jsou opravdu skvělé! "Vesnická holka" je od (bývalé) puberťačky, o puberťačce pro puberťačky-takové knihy jsou na oddech nejlepší. A kdo má rád romány s lehkým nádechem sci-fi, také určitě něco najde. Rozhodně se na její účet podívejte! Stojí to za to a nic vás to nestojí, ba naopak si myslím, že se na knihách stanete závislí, protože pokud čtete ty moje slátaniny, tak teď teprve uvidíte, jak má příběh vypadat-bez chyb, s hlavou a patou a zajímavými kapitolami. :) 

      (Jestli se nemůžu nějakého herce z AVENGERS nabažit, je to Hemsworth :D )

*Nika Smith*


,,Slečno Smithová, můžete jít dnes odpoledne domů." oznámil mi doktor v pondělí ráno. ,,Děkuju" oddechla jsem si a celým tělem mi projela vlna štěstí.

O půl jedné, už jsem byla oblečená a s taškou v ruce a kabelkou přes rameno, chystala jsem se jít ke dveřím, zrovna ve chvíli kdy se otevřeli. Stála v nich Steph ve sportovním oblečení a za ní Steve. ,,Tak slečno, jdeme tě vysvobodit. Vedu ti prince!" usmála se Steph. Celá se leskla od potu. ,,Byli jsme si zaběhat a teď si jdeme pro tebe." vysvětlila. Steve se usmál a vzal mi kabelku a tašku s macbookem. ,,Tak pojď, nahoře už na tebe čeká oběd." popohnal mě. Jen jsem se usmála a společně s nimi šla nahoru do avengers místnosti. V místnosti byl Thor a Bruce. ,,Vítej zpět, mezi zdravými!" řekl Thor teatrálně. ,,Ehm.. díky Thore." řekla jsem váhavě, což ostatní rozesmálo. Když jsme byli uprostřed oběda, vběhla do místnosti Natasha. ,,Clint se probírá." řekla. Všichni jsme se jako na povel zvedli a běželi za ní. Já jsem byla na konci. ,,Dom, nemůžeš běžet." řekl Steve. ,,Steve musím." odvětila jsem a ze všech sil se snažila je doběhnout. Steve jen zakoulel očima a běžel vedle mě, i když by mohl být před Natashou.

Všichni jsme doběhli před pokoj, kde Clint spal. Každý pokoj, sál a vše kolem lékařství, tu měl jednu zeď prosklenou, čili i tady nechybělo to veliké okno přes půl zdi. Fury stál zády k nám a čelem k prosklené zdi. ,,Všichni najednou tam nemůžete." řekl prostě. ,,Nejdříve tam ale stejně půjdou lékaři, pak Romanonová, po ní slečna Smithová a Jonesová a pak si běžte jak chcete. Jo a před vámi všemi půjdu já." trochu se zasmál a pak se na nás otočil. ,,Děkujeme za pořadník." Thor měl svraštělé čelo. ,,Není zač." ušklíbl se Fury. Do místnosti se nahrnuli lékaři. Udělali rychlá vyšetření a pak tam šel Fury, po čtvrt hodině vypadl a nahradila ho opravdu Natasha. Chvíli si s ním povídala, Clint mluvil jen málo. Pak Natasha kývla směrem k nám a on pootočil hlavu a trochu se zasmál, pomalu zvedl ruku a zamával nám. Natasha opustila místnost. Šla jsem tam já a Steph. ,,Princezny moje." usmál se. Každá jsme si sedli z jedné strany k posteli. ,,Kdy tě pustí domů?" zeptala jsem se. ,,Chybíš nám." doplnila mě Steph. ,,Když to všechno půjde, tak v pátek budu doma, ale do práce...." stočil jeden koutek úst. ,,Budeme tě obskakovat a ty si budeš v pohodičce ležet." slibovala Steph. Clint jí chytil za ruku. Steph se přiblížila a on ji políbil. ,,Tsss! A já jako nic jo?" naoko jsem dělala uraženou. ,,Promiň." zasmál se. Široce jsem se usmála a dala mu pusu na čelo. Ve dveřích se objevila Tonyho hlava. ,,Vždycky když tě vidím, pusinkuješ se s dvěma holkama. Učil ses od mistra, viď?" Ale dřív, než stačil Clint odpovědět, někdo chytil Tonyho za límec trika. ,,Prosim tě neotravuj tam, jakoby nestačilo, že na ně všichni čumíme." Byla to Natasha. Dveře se znovu zavřely a my tři se rozesmáli.




Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora