Milování

399 32 1
                                    

Mega moc se stydím, ale když si to přejete, tak jdu do toho, držte mi palce, a prosím, nepište mi, že je to trapné, já to vím a to jsem to ještě ani nenapsala :D Btw. Velmi krátká kapitola, protože vzápětí přidávám další.

Kolena měl vedle mých boků, klečel nade mnou a prohlížel si mě ve spodním prádle, pak do každé ruky chytil jeden cíp deky a jako správný super hrdina s ní máchl, takže deka vypadala, jako plášť. Přehodil ji přes nás oba a přitom mě jemně zalehl a začal líbat. Opětovala jsem mu polibky, ale po chvíli jsem se musela odtáhnout a hlavu z pod deky vyndat, nedalo se tam dýchat. Oba jsem se rozesmáli, trochu se nadzvedl, ukázalo se, že to byl další důvod, proč jsem nemohla dýchat. Převalil se na záda, posadila jsem se na něj a lehce naklonila hlavu, vlasy mi spadli přes jedno rameno do obličeje. Klidně si mě prohlížel a ukazováčkem mi dal vlasy za ucho. Pak mě začal hladit po zádech, až mi rozepnul podprsenku.


       Už jsme byli oba nazí, jemně jsem mu sázela polibky na krk a jela stále níž, když jsem však byla na hrudi, ocitla jsem se z nenadání zase pod ním.

Víte, milování se super hrdinou je úplně jiné. Teda jako jasně, iron man je taky super hrdina... ale Steve. Och! Můj! Bože! 

Po hodině a půl jsem se unaveně svalila na záda a oddechovala. 

,,Udělal jsem něco špatně?" zeptal se vyděšeně, když viděl můj výraz.

Musela jsem se rozesmát. Kéž by udělal něco špatně, myslím, že zkušenosti rozhodně měl.

,,Ne, Stevne. Všechno je v pořádku," nachvíli jsem zavřela oči, ale pak jsem ihned usnula.


Avengers-šípy sympatií [Dokončeno] (postupně editováno)Where stories live. Discover now