67

888 31 17
                                    

Konečně jsem pocítila tu vášeň co jsem potřebovala. Tu vášeň co tu byla dřív, tu kterou jsem mohla mít každý den, a teď je tu zpět.

Odtáhl se ode mě tak, ale že jsme byli navzájem o sebe opřený čelama a koukali si do očí. Usmívala jsem se jako malé dítě ale byla jsem v tu chvíli šťastná, a to myslím smrtelně vážně. Po té době smutku, strachu, bolesti je tu radost, štěstí, láska, vášeň. Co víc si ještě můžu přát?

„Nedělej mi chutě nebo se přestanu ovládat a budeš mě mít na svědomí, lásko.“

Zákeřně jsem se na něho usmála. „Když mě tě to tak baví si s tebou hrát.“

„Ty mrško, a kdo pak bude uklidňovat Jerryho, hm?“

„Tak mu vyřiď, ať si pak vyřizuje se mnou.“ mrkla jsem na něho.

Otočila jsem se k němu zády a svlékla jsem si zbytek věcí, spodní prádlo. Pomalu jsem si stoupla do vany a následně si lehla. Byla tam pěna, takže jsem byla celá zakrytá. Pootočila jsem hlavu tak abych viděla na Justina co právě dělá. Seděl na zemi přímo vedle vany a hlavu si položil na vanu těsně vedle té mé. Zavřela jsem oči a odpočívala. Tohle mi hodně prošpěje. Kdy naposledy jsem měla takovouhle koupel?

Najednou jsem pocítila na sobě Justinovo rty. Ty poznám hned, jak bych je taky nemohla poznat? Bylo to tak příjemný, není nic co bych si ještě prala. Všechno potřebného mám u sebe. Aniž bych o tom věděla jsem se usmívala. Pomalu jsem zase otevřela oči a dívala se vzpříma do těch jeho čokoládových.

„Pojď ke mně." usmála jsem se na něho.

„Nemusíš to dělat, pokud to nechceš. Já to pochopím." úsměv mi oplatil.

„Buď ticho, svleč se a vlez do té vany."

„Dobře, výsosti." poklonil se mi.

„Ty můj šašku." zasmála jsem se.

„To odvoláš.“ zamračil se na mě ale viděla jsem jak mu cukají koutky.

„Nebo co?“

„To si ještě musím rozmyslet.“ a dělal jak strašně přemýšlí.

Nakonec toho nechal a začal se konečně svlékat. Sledovala jsem každý jeho pohyb. Všiml si toho, proto začal dělat jako že je nějaký model. Nebo kdybych to měla říct doslovně tak striptér. Strašně jsem se nad ním zasmála. Bože, bože co ho ještě nenapadne. Zajímalo by mě co všechno Pattie s Jeremym dělali když stvářeli Justina. No radši to vědět nechci.

Lehl si naproti mně. Ve vodě jsem nahmatala jeho ruku a propletla jsem nám prsty. Po chvíli si mě k sobě přitáhl, ležela jsem na něm zády k němu. Objímal mě kolem pasu. Byl to tak příjemný pocit mít ho tak blízko při sobě, cítit jeho tělo na to mém. Položila jsem si na něho hlavu, zavřela oči a vnímala jen nás. Přejížděl mi bříškama prstů po břiše. Strašně mě to lechtalo ale na druhou stranu to bylo příjemný až mi z toho naskakovala husí kůže. Užívala jsem si té chvíle dokud mi zase myšlenky nepřešli na to co bude. Otevřela jsem rychle oči a zaklepala hlavou abych na to teď přestala myslet.

„Děje se něco?“ zeptal se starostlivě Justin. Úplně jsem se ho vylekala.

Trhla jsem sebou, otočila jsem se k němu a políbila ho. „Všechno je v pořádku.“ usmála jsem se na něho.

Vylezli jsme z vany, usušili jsme se a oblékli se do věcí v čem spíme. Sice se mi těřko usínalo s pocitem co se bude dít zítra ale nakonec jsem zabrala. Miluji Tě Justine, zašeptala jsem když už spal a pohladila ho po tváři.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat