11

975 26 0
                                    

Asi mi nic jiného nebude zbývat než jít v těch šatech. Takovou radost mu neudělám abych šla bez. Justin si nakonec sundal jen tričko a šel v kalhotech. Sakra , já ho tam ještě přetáhnu :D On je tak sexy, to jeho tělo, ty buchty, aaaaah. Justin se do té vody rozběh, ale já jsem šla pomalu. Na chvíli jsem se zastavila, byla jsem ještě na začátku a koukala na Justina do dálky. Ještě nedávno jsme se neznali, teda on mě. Já jeho samozřejmě jo, kdo by neznal JUSTINA BIEBERA. Při myšlenkách na něho mě lechtá v břiše, je to krásný pocit a taky stojí za to. Co víc si přát než něco mít zrovna s Justinem.

Z pohledu Justina*

 Konečně jsem jí to řekl. Konečně mám čisté svědomí. Jsem rád že přijala pozvání na to překvapení. Šla mě doprovodit ke dveřím, vyšel jsem ven a pokračoval k vrátkám po cestičce. Otevřel jsem je prošel jimi otočil jsem se, viděl jsem že mě Michell pozoruje a zase zavřel vrátka. Celou cestu jsem myslel pořád jen na Michell, jak je krásná, její  tělo je  prostě k nakousnutí. A budu se o ní budu snažit do té doby než mi řekne i ona že mě miluje, ať mě to stojí bůh ví co. Udělám pro ní cokoliv.

Když jsem dorazil domů, šel jsem se připravovat, přece jenom musím vyrazit o něco dřív. Dal jsem si horkou sprchu a umyl si i vlasy. Potom jsem si okolo pasu obmotal ručník, vysušil vlasy a šel se obléct.  Vzal jsem si na sebe bílý tričko s obrázkem, k tomu šedý kalhoty a na triko jsem si oblíknul ještě bílé sako. Podíval jsem se kolik bylo hodin a byl čas vyjít. Obul jsem si boty, dal mobil do kapsy u kalhot, vzal si klíče od auta a baráku a mohl jsem jít. Nasedl jsem do auta a dupnul na to. Byl jsem tam co by dup,  takže jsem měl ještě čas to všechno dorovnat. Doufám že se jí to bude aspoň trochu líbit.

 Bylo už 6 hodin tak jsem zašel kousek dál od altánku a čekal na příchod Michell. Museli se nejspíš někdy zdržet, trvá jim to nějak dlouho, od Michell to není tak daleko. Doufám že si to nakonec nerozmyslela. Konečně jsem slyšel z dálky příjezd auto. Uff, už jsem se lekl.

Wauuu, to je ale kočka. Ty šaty co má na sobě jí neskutečně sluší. Neznám osobu nebo neviděl jsem osobu která je hezčí, která je víc sexy a hlavně s kterou se víc pobavím než Michell. Děkuju ti bože, za to že si mi dal možnost poznat se právě s Michell. Děkuju.

Pomalu se tam po všem porozhlédla a potom si šla sednout na jednu z židlí. Nechal jsem jí ještě chvíli čekat a potom jsem pomalu vykročil k ní. Obmotal jsem si ruce kolem jejího krku a už jsem nasával její vůni.

Hned jsem jí musel něco říct:  „Waauu, tobě to ale sluší, jsem rád, že si přišla. Doufám, že se ti to tu líbí. Je to omluva za to, co jsem udělal. Prosím přijmi mou omluvu.“

Sedl jsem si naproti ní a počkal jsem jestli něco řekne. No jen tam mlčky seděla tak jsem se zeptal:  „Děje se něco? Nelíbí se ti to? Jsi nějaká tichá.“ Usmála  se na mě a chytil jsem jí přes stůl za ruku.

„Nic se neděje. Je to od tebe krásný a omluvu přijímám,“ usmála se na mě znova. „Jen nevím co říct, nemám slov. Nikdo pro mě nic takového ještě neudělal.“

„ Uf, už jsem myslel že se ti to nebude líbit. To jsem rád. A chceš se navečeřet teď a nebo potom?“

„ Raději teď.“

„Dobře, tak dobrou chuť.“ Usmála se na mě, poděkovala mi a popřála mi taky dobrou chuť. Uvařil jsem to opravdu dobře, teda mě to chutnalo doufám že i Michell. Po chvíli na mě promluvila: „Justine já ti taky musím něco říct.“ Chvíli přestala a pak pokračovala: „ Víš, abych řekla pravdu já k tobě taky cítím něco víc než jen přátelství. Od doby kdy jsme byli poprvé v tom bazénu tak jsem se do tebe abych řekla pravdu zamilovala. Když jsem tě viděla jen v boxerkách, promiň :D, ale nemohla jsem z tebe strhnout oči.“ Řekla to a začervenala se. Koukal jsem se jí celou dobu co mi to říkala do očí. Teď jsem se podíval ještě hlouběji a usmál se. Vstal jsem, přešel k ní, pomohl jí stoupnout a přitáhl si jí k sobě. Začal jsem se přibližovat. Vermomocí jsem jí měl chuť políbit, furt mě to táhlo to uskutečnit a teď byla na t pravá chvíle. Bylo vidět že se Michell trochu bojí ale mě to nevadilo. Přiblížil jsem se ještě blíž byl jsem od ni už jen tak pět centimetrů a potom se to stalo, udělal jsem to, políbil jsem jí. Potom jsem se na chvíli odtáhnul ale nutilo mě to zopakovat a měl jsem na to i chuť, umí tak výborně líbat. Krásnější okamžik ani snad nemůže být. Udělal jsem to znova,no tentokrát to bylo jiný, hezčí, vášnivější a delší.

Když jsme skončili s líbáním, měl jsem teď ty nejlepší a nejkrásnější myšlenky. Šli jsme si lehnout na pláž, pozorovali jsme večerní oblohu a hvězdy a chvíli si povídali. Potom jsem si začal hrát s pramenem jejích vlasů, nevím proč ale hrozně rád to dělám a ona se na mě jen usmála. Tím odpověděla že je jí to příjemný a hlavně jí to nevadí. Byl to tak nepopsatelný pocit. Potom jsem se zapřel na loktech a zeptal se: „Něco mě napadlo,“ usmál jsem se na ní. „ Půjdeme do vody.“

Vyvalila na mě oči. „ Zbláznil ses? Vždyť tu ani nemám plavky.“

„Tak pojď v šatech a nebo si je můžeš sundat, můžeme jít zase jen v prádle.“

„ Justine, ale já nemám podprsenku.“ Podívala jsem se na ní a zase jsem se usmál. Ta představa že si sundá šaty a ještě k tomu pod nima nemá podprsenku. Ta holka ví jak kluka potěšit :DD

„Tím líp.“ A začal jsem se smát. No potom co jsem to řekl hodila po mně vražednej pohled.

„ Ty nadrženče jeden.“ Teď mě ale bouchla lehce pěstím do ramena.

Jau, jen počkej. To se ti nevyplatilo mě bouchnout. Teď si něco teprve zažiješ. No při mé smůle šla nakonec do vody v šatech ale já jsem si sundal aspoň tričko. Rozběhl jsem se do vody ale Michell se zastavila při okraji vody. Zadíval jsem se na ní a nemohl jsem přestat sjíždět její tělo, nevím proč ale nutilo mě to. 

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat