4

1.3K 39 1
                                    

Bylo už pozdě večer. Koukla jsem se kolik je a bylo něco málo po desátý hodině.

„ Můžeš se jít zatím nahoru umýt, já zatím připravím pohodlí, popcorn a vyberu nějaký film.“

 Šla jsem se tedy nahoru umýt, ale nemohla jsem najít koupelnu. Když jsem jí našla, dala jsem si horkou sprchu a oblékla jsem se zpět do svého oblečení. Šla jsem pomalu za ním dolů. Zůstal jsem jenom koukat jak to dokázal krásně přichystat. „To s nemusel dělat kvůli mně.“ A usmála jsem se na něho.

J: „ Ale jo, to je takový menší poděkování. A co máš radši komedii nebo horor?“

M: „Radši tu komedii.“

J: „ Tak fajn, udělej si pohodlí.“

Sedla jsem si na polštář, který byl položený na zemi a Justin vedle mě. Byla jsem hrozně unavená, že jsem při tom filmu usnula. Probudilo mě až Justinovo hlazení po vlasech. A ležela jsem hlavou Justinovi v klíně. Ani nevím jak jsem se tam dostala. Hned jsem řekla : „ Promiň, já ani nevím, že jsem usnula.“ A zvedla jsem se .

J: „ To nevadí. Jestli jsi unavená a chceš jít spát tak můžeš. Budeš spát u mě v ložnici, já přespím v pokoji pro hosty.“

M: „ Jo jsem trochu unavená, ale já se klidně vyspím v pokoji pro hosty. Je to tvůj dům.“

J: „ Ne ty se vyspíš u mě a já v pokoji. Jsi přece můj host a ano je to můj dům a tady rozhoduju já.“ Usmál se na mě šibalsky.

 Zvedli jsme se, Justin vypnul televizi a šly jsme nahoru. U Justinovo ložnice jsme se rozdělili. „Dobrou noc, Justine.“

„Dobrou noc, Michell.“

Ráno mě probudil až Justin. Bylo skoro půl desátý. Přinesl mi na táce snídani do postele. Byly tam lívance se sirupem a pomerančový džus. „ Jé děkuju. Jsi moc hodný.“

Nasnídala jsem se, bylo to hrozně dobrý a po snídani mi Justin po dlouhém přemlouváním pustil nějaký videa z jeho dětství. Byl hrozně roztomilý a tak malý.  Tolik jsme se při tom nasmáli, až mě bolelo břicho. Když jsme se dosmáli , šli jsme na malou procházku do parku blízko jeho baráku.  Byl to moc hezkej park někdy tam musím zase zajít, dobře se tam přemýšlí. Když jsme se vrátili, šli  jsme si udělat oběd. Samozřejmě jsme měli špagety co by mohl jiného Justin chtít. :D Hrozně jsme si na tom pochutnali. Po obědě jsme si šli lehnout k bazénu. A Justin řek: " Pojď do vody."

M: " Ale já nemám plavky."

J: " To nevadí. Tak pojď jen ve spodním prádle. Já půjdu taky jen v boxerkách aby ti to nebylo líto."

M: " Ja nevim, tak jdi naprad já zachvíli vlezu za tebou.Ale potom si nebudu mít co vzít na sebe, když tuto budu mít mokrý."

J: " TAk já ti to dám do sušičky a mezitím si vezmeš můj župan."

M: " FAjn tak dobře."

 Justin se svlíknul a skočil s rozeběhnutím do vody. Já jsem si zatím lehla na trávník u bazénu. Po chvíli jsem se zvedla a začala se svlíkat, když Justin vylézal z vody. Š la jsem na okraj bazénu, ale najednou jsem cítila Justinovo ruce okolo mýho pasu." ZAdrž dech." řek, zvedl mě do vzduchu a už jsme byli ve vodě. BYla jsem na něho naštvaná, protože jsem chtrěla jít pomalu do vody. Ze srandy na oplátku jsem mu stlačila hlavu pod vodu a řekla když se vynořil: " To máš za to." a šibalsky jsem se na něho usmála.

J:" Tak ty takhle" a tentokrát potopil hlavu on mě. Nakonec jsme se potopili oba dva.

Potom jsme vylezli už z vody ven, byla mi hrozní zima až jsem se začala úplně klepat zimou. Justin mi podal ručník, já jsem se do něho pořádně zabalila a běželi jsme do baráku. Podal mi z koupelny svůj župan a já jsem se šla k němu do ložnice převlíct. Když jsem se převlíkla  šla jsem zaním dolů a potom jsme si povídali snad dvě hodiny. Chtěl omě vědět něco víc tak jsem mu vyprávělá různé zážitky, o mé rodině, o sestře jak se odstěhovala a proč a podobně.  

A pak dodal:"Vím že to říkám už po několikátý ale můsím to říct ještě jednou. JSem hrozně rád že jsem poznal osobu jako jsi ty. a jsem rád že jsme zůstali přátelé.Takhle jako dnes už jsem se dlouho nepobavil."

M:" Já taky děkuji a lepší zábavu jsem rozhodně nezažila.Moc jsem si to zase užívala. Neznam osobu která by byla tak v pohodě jako ty." a usmála jsem se na něho.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat