29

614 13 0
                                    

Ze skříne jsem si vyndala hnědo-béžový kalhoty, bílí tričko, bundu stejné barvy jako kalhoty, hodila jsem to na postel a dala jsem si napouštět vanu. V ložnici jsem ze sebe svlíkla všechno oblešení a přeběhla jsem do koupelny. Naložila jsem se do vany, opřela jsem si hlavu, zavřela oči a snažila jsem se aspoň na chvíli nad ničím nepřemýšlet. Užívala jsem si ten klid, to jak jsem neměla kolem sebe nikoho.

Mohla jsem tam ležet dobrou hodinu. V tom do koupelny stčil Justin hlavu.

„ Tak tady jsi.“ sednul si na vanu a sledovl mě.Přeměřovala jsem si ho pohledem a poznala jsem, že má něco v plánu. Věnoval mi jen úškrn a nahnul se nad můj krk. Jemně mě tam líbal. Rukou jsem mu zajela do vlasů. Napadlo mě v tu chvíli, že by jsem ho za tričko stáhla na sebe do vody, ale nechala jsem to tak. Nechci rušit tuten moment.

Přejel jazykem po mém spodním rtu, žádal si vstup, ale nevyhověla jsem mu. Zakousl se mi do něho, na co jsem sykla bolestí. Využil toho a prostrčil jazyk ke mně do pusy. Chtěla jsem mu to nějak vrátit. A jediný co mě napadlo bylo, že ho kousnu do jazyka. A taky jsem to udělala. Věnoval mi vzdych a já jemu úškrn. Opřely jsme se o sebe čely a usmívali jsme se na sebe.

Odtáhl se ode mě úplně a já jsem se postavila. Natáhla jsem se pro ručník a všimla jsem si že mě Justin opět sleduje. Musela jsem se nad tím zasmát a obmotala jsem kolem sebe ručník. Ctěla jsem vylézt z vany ale Justin si mě vzal na ruce a sám mě odnesl do ložnice. Položil mě na zem a stáhnul ze mě ručník. Ze skříne jsem si vzala čistý kalhotky a podprsenku a oblíkla jsem si to. Justin se dneska rozhodnul sledovat každej můj pohyb? Protože od tý doby co jsme byli v koupelny až doteď ze mě nespustil oči. Oblíkla jsem si to oblečení co jsem před tím hodila na postel a na krk jsem si dala ještě řetízek. Lehce jsem se namlovala a navoněla. Vyndala jsem si kabelku která by mi šla k oblečení a dala jsem si do ní potřebné věci. Dole jsem se ještě napila a protože bylo už půl 8 a s Tomasem máme sraz v 8 před kinem tak jsem se obula a šla jsem.

Ten film co dávali v kině mi přišel divnej. Nepřišlo mi že by to bylo nějak extra dobrá komedii. Neříkám že jsem se taky někdy nezasmála ale viděla jsem už i o dost lepší komedie. Tomas byl nejspíš spokojenej, ten se smál pořád.

Po filmu jsme se spolu rozloučili a šla jsem domů. Ale těsně před tím jsme se domluvili že ho přijdu navštívit. Před tím než jsem mu na to kývla vzpomínala jsem jestli tak náhodou zítra není ale nic mě nenapadlo. Tak jsem souhlasila.

Odelša jsem domu, Justin doma nebyl. Zajímalo by mě kde je. Ale jelikož jsem byla tak unavená tak jsem hned zamířila do postele. Svlíkla jsem se ale nechala jsem na sobě spodní prádlo a pustila jsem se do říše snů.

Z pohledu Justina*

Ráno jsme seprobudili ve stejnou dobu, když to tak vezmu. To se nám ještě nestalo.

„ Dobré ráno lásko,tak co máš v plánu dnes?“

„ Dobré ráno, no jsem už domluvená s Tomasem. A ty?“

„ Myslel jsem že podniknem něco spolu ale tak zajdu za Fredem a nebo zase jako včera.“

Koukám že teď jí je přednější Tomas. Asi si budu muset zvykat.

„ Zítra mám hlídat prcky, můžu s tebou počítat? Hrozně jim scházíš.“

„ To teda se mnou počítej. Už jsem je dlouho nviděla.“ políbila mě. Odešla někam dolů. Lehnul jsem si a přemejšlel co teda budu dělat Už mě to docela štve že teď tráví víc času s Tomasem. Vím nemůžu na něho přece žárlit, je to jen bratr. Dneska dám přednost Fredovi před studiem. A večer se pěkně střískám. Vytočil jsem Freda, doufám že ještě nic nemá.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat