37

519 14 0
                                    

Jen jsem se na ní usmíval jako sluníčko. Za pas jsem si jí k sobě přitáhnul a ruce jsem nechal na jejím zadku. Ruce si obmotala kolem mého krku a koukali jsme si do očí. Ale potom jsem si uvědomil že nás tu Jaxon s Jazzy sledovali celou dobu. Sděli na lehátku a oči měli upřený na nás. Sednuli jsme si před ně s Michel a vypláznul jsem jazyk na Jaxona. Zamračil se na mě a na Michel taky.

Jaxone tak už se nezlob, já budu tvoje holka.“ promluvila Jazzy. Zasmáli jsme se tomu s Michel. Jaxon se na ní podíval, chvíli to vypadalo jako kdyby přemýšlel a pak jí dal pusu, na co jsem uznal že to přijal. Sice jsou to sourozenci ale jsou ještě malý. Ale je to vtipný je pozorovat.

Tak pojďte už dovnitř, vy dvě hrdličky.“ řek jsem a všichni jsme odešli dovnitř. Šli jsme se všichni převlíct, ale děti si sednuli na postel a Michel se k nim skláněla že jim pomůže ale já jsem si jí stačil za ruku přitáhnout a rukou jsem jí sjížděl od krku po zádech až k zavazování plavek. Zatáhnul jsem za šňůrku, ale Michel si plavky přidržela u těla.

Justine jsou tu Jaxon s Jazzy jestli ti to nedošlo.“

„ Já vím ale aspoň se mají od koho učit.“ zasmál jsem se a Michel mě praštila do hrudě. Rychle přes sebe hodila moje triko co tu leželo na zemi a sehnula se k Jazzy aby jí pomohla.

Ne, nechte nás, my se chcem taky svlíct sami.“

Otočila na mě hlavu a mračila se a zároveň usmívala se na nás.

Tak fajn, tak až se převlíknete přijďte dolů.“

Z pohledu Michel*

Hej, to bylo za co?“

„ Tak ty se ještě ptáš? A co takovej Jaxon? Co, nic ti to neříká?“ přistoupil úplně ke mně a políbil na krk.

Aha, takže žárlíš.“ zasmála jsem se z plných plic.

Víš o tom že přijdeš o tohle.“ z jeho šeptající ho hlasu mi naskočila husina. Přitlačil si mě k sobě a spojil naše rty. Takhle mě ještě nikdy nelíbal, on si dokáže se mnou pohrát. Po odtáhnutí ode mě se jen uskrnul. „ Když bude Jaxon tvůj „kluk“ ? Hmm? Vážně chceš přijít o ten pocit co jsi měla právě teď a ještě máš?“

„ Hm, myslim že ne ty vyděrači.“ Schválně jsem vystčila na něj jazyk. Líbali jsme se znovu ale neoešlo se to bez toho aby mě do toho jazyku kousnul. Věnovala jsem mu syknutí bolesti, usmál se mi na rtech. Zvedla jsem na něho oči pohledem „proč“ ale jen kývnul jako že neví. Usmíval se jak měsíček na hnoji.

Nalepil se na mě znova a ruce nechal na mem zadku.Automaticky jsem si obmotala ruce kolem jeho krku a utápěla jsem se v těch jeho nejdokonalejších čokoládových očí. Po ani né chvilce se odtáhl a nevěděla jsem co se děje. Až když jsem sjela očima tam kam kouká on došlo mi to a musela jsem se nad tím pousmát. Oni nás totiž celou dobu, co jsme se tu s Justinem honili po zahradě, co mě strčil do vody a když jsme se líbali, sledovali. Jo to jestli o tom něco řeknou Jeremymu nebo Erin tak to nedopadne dobře, nebudou z toho nadšení. Kleknuli jsme si před ně a Justin chtěl nejspíš podráždit Jaxona protože na něj vypláznul jazyk. A taky se mu to podařilo, protože se na něj Jaxon zamračil.

Jaxone tak už se nezlob, já budu tvoje holka.“ prohlásila Jazzy tím jejím hláskem. Pousmáli jsme se,oni si mezitím stihli dát pusu ale byli hrozně roztomilý.

Tak pojďte už dovnitř, vy dvě hrdličky.“ Pochopila jsem že tím myslel Jazzy s Jaxonem. Všichni jsme vypochodovali do ložnice a prďolové se usadili na posteli. Chtěla jsem se sehnout abych jim mohla pomoct ale bohužel se mi do toho postavila překážka. A tou překážkou byl Justin, který si mě otočil k sobě a ruka mu zabloudila na zavazování plavek. Co chce dělat když tu jsou děti? Nechce snad udělat to co si myslim že chce udělat. ( snad si domyslíte). Samozřejmě mi rozvázal vršek od plavek , ale přidržela jsem si je.

Justine jsou tu Jaxon s Jazzy jestli ti to nedošlo.“

„ Já vím ale aspoň se mají od koho učit.“ praštila jsem ho lehce do hrudě. Nezbívalo mi nic jinýho než si tu podprsenku svlíknout úplně, otočila jsem se k nim zády a hodila jsem na sebe Justinovo tričko co leželo na zemi. Bylo mi až pod zadek. Konečně jsem se sehla k Jazzy abych pomohla jí převlíct.

Ne, nechte nás, my se chcem taky svlíct sami.“

Spražila jsem ho pohledem, že za to může on a narovnala jsem se.

Tak fajn, tak až se převlíknete přijďte dolů.“

Šli jsme tedy s Justinem dolů a sedli jsme si k televizi. Akorát dávali romantickou komedie takže to hned přepnul.

Hej, co si myslíš že děláš? Přepni to zpátky.“ zasmála jsem se.

Hej, proč bych měl?“

Protože mě miluješ?“ uškrnula jsem se.

Mm... tak dobře.“

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat