40

594 13 0
                                    

V té samé poloze co jsme leželi včera na terase jsme si lehli na gauč do obýváku, akorát se na mě koukala. Propletl jsem si s ní prsty a políbil jsem jí na pusu. Prohloubila to tím že si na mě úplně sedla a neodtahovala se. Pomalu mi docházel dech, zaklonil jsem trochu hlavu abych popadnul dech a políbil jí znova. Už to ale nebylo to co před tím, neboť se hned odtáhla.

Po nějaký době jsme se zvedli a kráčeli do ložnice. Vzal jsem si ze skříně čistý boxerky a vlezl si do koupelny. Svlíknul jsem si všechno oblečení co jsem mě na sobě a pustil na sebe sprchu. Umyl jsem si tělo a následně i vlasy. Obmotal jsem si kolem pasu ručník a vyfénoval vlasy, rovnou jsem si je i nageloval. Přešel jsem do ložnice a oblíknul jsem si bílou košili, černý kalhoty s bílíma flekama a obul si bílý supry. Přemejšlel jsem jakou barvu saka si mám vzít. Počkám si až si Michel oblíkne a potom si vezmu to sako. Sednul jsem si napostel a zapnul notebook. Přihlásil jsem se na twitter a napsal si status: @michelwilson dneska je jen náš den. Miluju tě lásko.

Retweetnul jsem pár Belieberek a odhlásil se. Ani jsem si nevšiml že Michel už je oblečená a měla na sobě krásný červený šaty, ale ona byla krásnější. Mobil jsem si stčil do kapsy a stoupnul jsem si a šel jsem ke skříni ze který jsem si vyndal nakonec červený sako. Doupravil jsem se a sešli jsme ruka v ruce dolů až k autu. Otevřel jsem jí dveře a zavřel je za ní. Přešel jsem ke dveřím na místo řidiče a sednul jsem si. Jeli jsme a celou cestu jsme si povídali. Před restaurací jsme vystoupili a zavedli nás na naše místo. Naštěstí jsme měli soukromí a přesně jak jsem to s nimi domluvil na stole ve váze už byli růže. Vyndal jsem je a předal je Michel, nechyběl polibek. Sedli jsme si a objednali si. Netrvalo dlouho a jídlo jsme měli před sebou. Najedli jsme se a odešli zase domů.

Vyzuli jsme se a vydal jsem se do ložžnice ale někdo mě zatáhnul za ruku a otočil si mě k sobě. Ten někdo byla Michel a začali jsme se tam líbat. Sundala při líbání sako a já jí kabát. Pokračoval jsem a měl jsem v plánu jí samozřejmě svlíknout i šaty ale zastavila mě.

Co se děje?“ nechápal jsem proč mě zastavila.

Počkej chvíli, zapomněl jsi že mám pro tebe ještě dárek já.“

„ Ale já jsem ti ho taky ještě nedal. Pojď se mnou já ti ho dám první.“ mrknul jsem na ní.

Zavedl jsem jí do obýváku a na stole jsem měl už připravenou krabičku. Vzal jsem jí do ruku a popošel zpátky k Michel.

„ Všechno nejlepší k výročí, zlato.“

Vzala si ode mě krabičku a opatrně jí otevřela. Doufám že se jí to bude líbit, všem ostatním komu jsem to ukázal se to líbilo. Podle jejího výrazu jsem posoudil že se jí taky líbí. Koupil jsem jí stříbrný řetízek a nechal jsem jí udělat Mrs.Bieber. Sice nemáme svatbu ale je moje. A nadále bude. Usmála se na mě a políbila mě.

Je krásnej děkuju. A teď tu počkej, skočím pro dárek nahoru a přijdu.“ usmála se a utekla nahoru. Sednu jsem si na gauč a čekal než přijde ale pořádnešla. Už jsem chtěl jít nahorů když se postavila do dveří a měla na sobě luxusní spodní prádlo, teda správně řečeno korzet a podvazky. Wau, tak tohle jsem nečekal. Nemohl jsem se jí nabažit pohledem, nestačilo mi to. Na nic jsem se nezmohl ale. Tak začala ona, předstoupila přede mně a kolenem mi rozevřela nohy. Položila s ho těsně před kámoše a rukou se mi zapřela na hrudi. Začala mě líbat, pomalu si na mě obkročmo sedala až si sedla úplně. V líbání jsme nepřestali ale nebylo to to jediný co jsme právě dělali, jelikož se mi třela pánví o tu mojí. Dráždila mě tím, né jen tí prádlem, ale to ona věděla. Zvedl jsem se s ní, pořádně jsem jí držel a odcestoval jsem s ní do ložnice. Lehce jsem jí položil na postel aby z ní nevytřásl duši. Kousek jsem se od ní odtáhnul a celou jsem sí jí znovu prohlídnul.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat