36

517 14 0
                                    

Z pohledu Michel*

Zapřeli jsme se hlavami a hleděli si do očí. Je neuvěřitelný jak se může člověk ztratit v těch jeho dokonalých čokoládových očí. Justin se šel oblíct a já jsem si šla udělat ledovou kávu. Horkou bych nezvládla v takovým pařáku. Vypila jsem si jía a vyšla jsem za ním na zahradu. Plaval v bazéně, lehnula jsem si na lehátko a pozorovala ho. Nevím proč ale úsmívala jsem se jak malý dítě když zahlídne něco co chce. Jen když je do půůl trěla svlečenej ajdou mu vidět svaly, podlamujou se mi nohy jako bych ho viděla popré. Zvlášť když je v pohybu a každičký sval jde vidět, je tak dokonalej.

Připlaval ke břehu a opíral se.

Pojď sem.“

Kývnul na mě hlavou, zvedla jsem se a docupitala jsem k němu. Lehnula jsem si na trávník tak, že jsem měla hlavu u té jeho. Prohlížela jsem si ho, neodolala jsem a políbila ho. V tom nás vyrušil zvonek. Odpojila jsem se od něho a postavila se na nohy. „Jdu otevřít.“ řekla jsem mu s úsměvem na tváři a odešla otevřít. Ve dveřích stála Erin s Jaxonem a Jazzy.

„ Ahojte.“ přivítala jsem se s nimi.

Micheeeeel.“ rozběhnuli se za mnou Jazzy v patách s Jaxonem. Sehnula jsem se na bobek a čekala s otevřenou náručí až ke mně doběhnou. Obejmula jsem je a pak se přivítala s Erin.

Jsem ráda že vás vidím, stýskalo se mi po vás prckové moji.“ Každýmu jsem dala pusinku na čelo.

Ahoj Michel, prosim tě mohla bych vás o něco požádat? Potřebovali by jsme s Jeremym jestli by jst nám je pohlídali a kdyby u vás mohli i spát? Jeremy má vyřizování a já jsem domluvena s kamarádkama má přijet naše bejvalá spolužačka odstěhovala se do Barcelony.“

To víš že vám je pohlídáme s radostí. Klidně si je tu necháme i zítra, určitě jste s Jeremym už dlouho nebyly spolu sami. Měly by jste si spolu užít.“

„ Jé tak to by jste byli hodný. Děkujeme. Ahoj.“

Rozloučili jsme se s ní a vedla jsem šmudli na zahradu za Justinem. Když uviděli Justina rozběhli se za ním.Přivítal se s nimi a podíval se na mě.

„ Co vy tady?“ zeptal se. Vzala jsem si na ruce Jaxona a odpověděla mu na zpátek.

„ Jerremy si potřebuje něco zařídit a Erin má sraz s kamarádkama, takže u nás dneska budou i spát. Tak co podniknem?“

Prckové tak se děte převlíct do plavek a jdem do bazénu. Nic jinýho mě nenapadá.“

Jak řekl tak jsme udělali. Vzala jsem je za ruce a upalovali jsme nahoru do pokoje se převlíct. Jelikož si tu jednou u nás zapomněli plavky tak jsem jim je vatáhla ze skřínky a pomohla jim si je obléknout. Pak jsem si oblíkla i já plavky šli jsme zpátky k bazénu. Jazzy s Jaxonem hned skočili do vody, ale měli rukávky. Sedla jsem si k okraji a stričala jsem si pro začátek do vody jen nohy. Na to že je takový horko je voda celkem studená, teda lépe řečeno ledová. Justin ke mně připlaval a tahal mě za nohy do vody. Už jsem si zacpávala nos protože mi bylo jasný že mě chce potopit. Ale ukázalo se že ne. Stáhnul mě opatrně aniž bych si namočila vlasy, o jak já ho miluju. Nečekala jsem na nic a obtočila jsem si kolem jeho pasu nohy. Přibližoval se ke mně až jsme spojili naše rty. Jazykem mi zkoumal každý kousek v puse.

Justine, já chci taky pusu.“ řekla Jazzy. Usmála jse se mu na rtech a odtáhla ho od sebe. Byla roztomilá jak nás pozorovala a hlavně jak to řekla. Justin k ní přistoupil, chytil jí a dal jí pusu. Neváhala jsem a aby to Jaxonovi nebylo líto že je v rohu bazénu tak sám tak jsem doplava k němu a dala mu taky pusu. Bylo to zvláštní ale nalepil se na mě tak jako ustin. Ale samozřejmě bez jazyku, na to že je tak malej je poznat že je to Justinovo bratr. Ale to nebyl zdaleka konec. Jaxon má dnes nejspíš pusinkovací den protože mě pusinkoval po celým obličeji.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat