8

1.2K 34 0
                                    

Nemohl jsem na ní přestat myslet. No ale potom jsem šel pro něco k pití a zpátky za Fredem. Měl jsem chuť se pořádně nalejt. Celej večer jsem proseděl u pultu a Fred byl s nějakýma holkama na parketu a tancoval s nima. Pořád jsem musel na Michell myslet a při tom jsem to do sebe lil jdeno za druhým. No nakonec mi to nedalo šel jsem říct Fredovi že si musím jít něco zařídit at se mnou už nepočítá. Ani neprostestoval a dál tancovalsholkama. Byl už jsem pořádně nalitej, cejtil jsem to v sobě ale musel jsem jít prostě za ní, za Michell.Ta cesta se mi zdála nekonečná ale už jsem konečně byl u jejího baráku. Prošel jsem vrátkami a šel po cestičce k baráku. Chvíli jsem se ještě rozmíšlel jestli mám nebo nemám zazvonit ale něco ve mně řeklo at zazvoním. A taky jsem to udělal. Bál jsem se. Bál jsem se že neotevře, že mi ty dveře zavře před nosem jen co je otevře. Nikdo neotvíral tak jsem zazvonil znova. Už jsem konečně slyšel kroky jak se někdo blíží ke dveřím a pomalu se dveře otevřely. Ale nebyla to Michell kdo otevřel. Byla to ta její kamarádka jak s ní byla v baru.

Z pohledu Michell*

No ale potom mě někdo chytil za ruku,zastavila jsem se otočila a byl to Justin.

„ Michell promiň mi to nevim co to do mě vjelo.“

„ Justine prosím pusť mě.“ znova se mi začaly tlačit slzy z očí ale zadržovala jsem je. Pustil mě a já běžela za Lucy abych jí dohnala. Konečně jsem jí doběhla, ale ona poznala že se mi chce brečet. Přišla ke mně, objala mě a já jí začla brečet na rameni.

„Lucy nechceš dneska přespat u nás, mám dům jen pro sebe až do neděle??“

„Pokud Ti to nebude vadit?“

„Víš jak budu ráda že nebudu sama? Aspoň chvíli na to zapomenu, snad.“

„To si piš že na to zapomeneš. Pořád ně to rozjedem.“ Mrkla na mě a setřela mi slzy z tváří.Vydaly jsme se teda k nám. Celou cestu jsme si povídaly o tom co bychom mohly dělat takže nam ta cesta utekla rychlejc. Když jsme přišli domů šly jsme ke mně do pokoje a převlíkly se do pyžam, Lucy jsem pučila. Potom šla zavolat mamce že přespí u nás a šly jsme zpět dolů do kuchyně. Udělaly jsme si popcorn, a vzaly si ho ještě s colou do obýváku. Sedly jsme si na gauč a zaply si televizi. Lucy to přepnula na Mtv, vstala a mě taky postavila. Začaly jsme tancovat jako šílené, ale bylo nám to jedno když jsme tu jen my dvě. Potom mě napadlo že by sme mohly vypít nějakou flšku toho alkoholu. Podívaly jsme se co všechno máme v baru a bylo tam úplně všechno. No po dlouhém rozhodování jsme si vzaly Capitana Morgena ale něco už jsme v sobě měly z baru. V tom jsem si vzpomněla na Justina. Opravdu se mi chtěl omluvit? Co mi chtěl asi tak říct? Jak já bych byla ráda kdyby se stalo něco, při čem by se to všechno vyřešilo a bylo by to v pořádku.. V tom mě z přemejšlení vytrhla Lucy a ptala se: „ Někdo asi zvonil.“ řekla s flaškou Morgenem a napila se.

„ Skočíš otevřít?“ zeptala jsem se a vzala jí z ruky flašku a napila se. Běžela otevřít a já jsem seděla na gauči a pila z flašky. Po chvíli přišla s někym do obýváku. Otočila jsem se abych zjistila kdo to je a ještě jednou se napila. Myslela jsem že mi ta flaška z padne z ruky na zem když jsem viděla tu osobu. Stál tam s Lucy Justin. Vyvalila jsem na Lucy oči a ona na mě s omluvným pohledem koukla. Chvíli jsme tam jen tak stáli a koukali na sebe. Přemýšlela jsem jestli mám něco říct no nakonec jsem řekla: „ Justine co tu chceš?“

„ Michell... přišel... jsem... se ti omluvit...“ už po prvním slově co řek jsem pozanal že je opilej.

Podívala jsem se mu do očí a sedla jsem si radši na sedačku. Přišel blíž a sednul si vedle mě. Lucy řekla že nás tu nechá o samotě a šla nahorů ke mně do pokoje. Znova jsem se napila a potom mi Justin řek: „ Michell nepí.“ a vzal mi flašku z ruky. Podívala jsem se na něho s nechápavým výrazem a chystala se mu vzít flašku z ruky. Nechápu proč mi jí sebral. Stoupnul si a šel ode mě dál. Zvedla jsem se a rozběhla za ním a pořád se mu snažila vzít tu flašku. Potom už jsem na něho zakřičela: „ Justine vrať mi jí. A nechápu proč bych jako nemohla pít? Nevim kdo je tady opilej.“

Když jsem to dořekla šel ke mně blíž. Byl deset centimetrů obličejem ode mě. Proč mi to dělá? Zrychlil se mi tep a podívala se mu do očí. Potom jsem sklonila hlavu a on mi jí za bradu rukou zved. Ale já se mu do očí nepodívala, koukla jsem se někam do místnosti. „ Michell podívej se prosím na mě.“ Podíval jsem se mu teda do očí a zase se mi draly slzy do očí. Pustil sovjí ruku z mojí brady a dal si jí podél těla. Chtělo se mi strašně brečet protože jsem si vzpomněla na odpoledne jak mi řekl že se musíme přestat vídat. No neměla jsem sílu ty slzy zadržet a vytryskly mi z očí. Podívala jsem se znova na Justina a řekla: „ Justine prosím jdi pryč.“ a sklopila jsem hlavu k zemi.

„ Michell, prosím. Odpust mi to já to nechtěl říct. Promiň.Ani nechápu proč jsem to řekl.“

„Justine prosím odejdi. Si opilej ani nevíš co říkáš.“ znova mi vystříkla z očí další várka slz.

„ Michell, prosim tě. Zas tolik opilej nejsem abych nevěděl co říkám. Prosím odpusť mi to.“

„ Justine jdi pryč.“ Nedokázala jsem se na něho podívat šla jsem ke dveřím a podívala se na něho. Šel pomalu za mnou a já mu otevřela deře. Vyšel před dveře otočil se na mě a ještě jednou řek: „ Michell prosím, je mi to hrozně líto. Odpusť mi to.“

„ Justine měl jsi pravdu. Měly by jsme se na čas přestat vídat.“ podíval se na mě s chápajícím výrazem otočil se a šel pryč. Zavřela jsem dveře a sjela po nich dolů. Nechapu proč jsem to udělala. Proč jsem mu řekla aby šel pryč, A už vůbec nechápu proč jsem mu řekla že měl pravdu. Vždyť ho miluju. Já jsem tak blbá. Lucy na mě volala ale já jsem se neozývala. Ona mě ale stejnak našla a podívala se na mě jak sedim na zemi a brečim. Rychle ke mně přiběhla sedla si přede mě.

„ Michell promiň mi to že jsem ho pustila ale já ho nechtěla pustit. On se prostě vzepřel a šel sám. Chtěla jsem ho zastavit ale už byl před tebou.“

„ V pohodě nemusíš se omlouvat.“ objala jsem jí a nepustila jí.

„ Co se stalo? Proč brečíš?“

„ Udělala jsem pěknou chybu. Já jsem tak blbá. Nechápu proč jsem to řekla ale já jsem mu řekla že měl pravdu s tim že by sme se měli přestat vídat. Nechápu to, vždyť ho miluju.“ položila jsem si hlavu k ní na rameno a znova začala brečet. Lucy mě hldila po hlavě a snažila se mě utěšit. Bylo už pozdě večer tak jsme si šly lehnout. Spala u mě v postely a já v ložnici rodičů. Nemohla jsem usnout, stále jsem myslela na Justina. Na to jak jsme spolu prožili krásne dny, na jeho koncert, na to jak mě strčil do bazénu, na filmy co jsme spolu skoukli. No a potom jak to řek, jak jsem běžela domů s pláčem,jak jsem doma brečela, jak jsem Lucy na ramenu několikrát brečela, setkání s Justinem v baru, jeho příchod ke mně, jak mi sebral tu flašku, jak se omlouval a potom jak jsem to řekla já... Proč se všechno musí pokazit vždy takovou blbostí... Jak je ten život těžký i přesto že se nezdá...Když já ho tak miluju a já mu řeknu že měl pravdu... Co jsem to udělala, já to bez něho nevydržím. Když jsem byla v jeho blízkosti bylo mi o mnoho líp než jsem bez něho. Proč? Co budu dělat. Mám jít za ním a omluvit se mu nebo nechat to plavat? V tom jsem usnula.

Ráno*

Ráno jsem se probudila brzo. Vstala jsem šla do koupelny a opláchla si obličej. Podívala jsem se na sebe do zrcadla ale zdesila jsem se. Kruhy pod očima a řasenka všude rozteklá. To jsem to teda dopadla. Odlíčila jsem se a vlezla si do sprchy. Pustila jsem si na sebe horký proud vody a užívala si toho. Potom jsem vylezla a oblékla se. Šla jsem dolů do kuchyně a jelikož ještě Lucy spala udělala jsem oboum dvoum snídani. Přichystala jsem to do obýváku k televizy, pustila si jí a zrovna tam běželo něco Justinovy tak jsem to rychle přepla a dala jsem to na Mtv a dala to na plný pecky. No v tom se přilítla Lucy do obýváku jestli jsem se nezbláznila. Potom se začala hrozně smát tak jsem se k ní přidala a zrovna hrály PSY-GAGNAM STYLE tak jsme jely ten tanec a potom ke mně přišla blíž Lucy a řekla: „ Konečně se usmíváš. Už jsem myslela že ho už na tobě nikdy neuvidim.“ Přiběhla jsem k ní objala jí a ještě jednou se na ní usmála. Potom jsme se konečně pustily do té snídaně a já jsem ještě doběhla pro pomerančový džus. Celé dopoledne jsme proležely u televize a potom jsme se rozhodly že si někam zajdem na oběd. Šly jsme se oblíct. Já jsem si na sebe vzala černou mini sukni a k tomu volnou košily meruňkovou. Lucy si vzala oranžové džíny a k tomu bílý pletený svetr. Zašly jsme si do restaurace poblíž toho baru co jsme byly včera. Já jsem si dala jen salát s kuřecím masem a Lucy si dala Přírodní plátek s hranolkami.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat