18

732 19 0
                                    

Byly až úplně vzadu. Ne to nenašly moc dobré místo. Je to moc daleko od baru.  Mám v celku chuť se dneska zřídit. Ale pojedu hezky pomalu abych zase nedělal nějaký blbosti jako posledně. To to nedopadlo nejlíp. Pamatuju si vše až do tečky když mi to Fredo převyprávěl a nechtěl jsem tomu uvěřit co slyším. 

Byli jsme s Fredem v baru ale ne v tomhle. Lil jsem to do sebe jedno za druhým a všechno to byl tvrdý alkohol. Potom jsem šel na taneční parket a začal jsem tam tancovat z nějakou holkou myslím že se jmenovala Amber nebo nějak tak a ona se po mně začala plazit  a já jsem jí v tom nebránil. Mále jsme se spolu i dělali vy víte co ale naštěstí Fredo nás zastavil. Ona na něho nadávala a já jsem se ho ale zastal. Od té doby nikdy nebudu už takhle pít. Taky jsem měl pěknou opici.

Koukal jsem na Michel a viděl jsem že byly s Lucy nějaký vysmátý. Zajímalo by mě čemu se tak smějí. Přišli jsme ke stolu a položili jsme na stůl před každého pití. Sedl jsem si vedle Michel a Fredo seděl vedle Lucy. To by bylo dobrý kdyby spolu utvořili pár. S oběma je sranda a navíc se k sobě hodí. Chvilku jsem je tam sledoval a hledal jsem ještě něco co mají společného. Každý si vzal skleničku co baly před ním a ťukli jsme si. Všichni jsme to vypili naráz.

„Justine pojď tancovat.“ Zakřičela mi Michel do ucha. Jo holka tak to do mě budeš muset ještě něco málo nalejt abych šel tancovat. Zasmál jsem se nad tím v duchu.

„ Nejdu. Až za chvíli.“ Mrkl jsem na ní a položil jsem si ruku kolem krku na rameno.

Po mém odmítnutí vyzvala Lucy jestli s ní půjde tancovat. TA jí na to kývla, zvedly se a šly. S Fredem jsme vyrazili k baru. Hned jsme si objednali a vyklopili do sebe. Takhle jsme to zopakovali asi ještě čtyřikrát a já jsem se otočil abych viděl na Michel. Nevím kde se to v ní bralo ale nemyslel jsem i že tak tancuje. Bylo vidět že si to tam užívali: Chvíli jsem přemýšlel jestli nepůjdu za nimi ale nešel jsem.  Otočil jsem se zpátky a znova nám objednal.

V tom mě někdo obejmul zezadu.  Otočil jsem hlavu abych jistil kdo to je a byla to Michel. Hned jsem jim objednal. Vyklopili jsme to do sebe a v tu chvíli tam DJ pustil ploužáky. Fredo šel s Lucy tancovat a Michel si sedla na Fredovo místo. Chtěl jsem jí nabídnout jestli nepůjdeme taky. Při tom jsem se díval na Michel a ona na mě. Usmáli jsme se na sebe. Dal jsem jí náznak aby si na mě sedla a udělala to.  Sedla si na mě, chytil jsem jí hlavu do  dlaní, přitáhl jsem jí k té mé a políbil jsem jí.  Vždycky jsem  si to vychutnával ať to bylo kdekoli  a kdykoli. Bylo mi to celkem fuk ale hlavní bylo že jsem se zrovna líbal s tou nejúžasnější osobou na světě. Odtrhli jsme se od sebe a opřeli se čely o sebe. Líbali jsme se znova tentokrát do toho první šla Michel. 

Když jsme se od sebe po druhý odtrhli objednal jsem nám pití.  Ale objednal jsem nám něco tvrdšího – vodku. Přinesli nám to a vzali jsme si to do rukou. Michel to do sebe hned hodila. Koukal jsem na ní jak se rozjela. Z takové hodné nevinné holky je sexy dračice. To mám rád.

„ Ty to teda do sebe klopíš. Měla bys brzdit, budeš opilá.“ Zasmál jsem se.

„ Já se umím uhlídat. Zato ty bys měl brzdit.“ Šťouchla do mě prstem. Nevím na co tím naráží. Jo měl jsem v sobě toho už o něco víc než Michel ale rozhodně nejsem opilej. Možná mám o něco lepší náladu ale to je rozdíl. Hlavní je že vnímám.

Vypil jsem to svoje a objednal na novo. Teď jsem Michel nesledoval ale vypil jsem to naráz co ona. Položili jsme skleničky zpátky na bar ale ruku jsem už nedal zpět tam kde jsem jí měl ale na Michelino koleno. Pomalu jsem jel po jejím stehně nahoru.  Pomalu jsem byl u jejího rozkroku chtěl jsem pokračovat v pohybu ale zastavil jsem ho. Podíval jsem se Michel a řekl jsem : „ Už jsem ti řekl jak tě miluju?“ a usmál jsem se.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat