5

1.2K 35 1
                                    

Když jsme si dopovídaly byl už večer a šly jsme si zase udělat pohodlý do obýváku jako včera. Takže popcorn a tentokrát horor.Justin teda nějakej vybral. Nevěděla jsem co tam nakonec dal ale hrozně jsem se bála .Když jsem se lekla nebo se nechtěla podívat, skončila jsem hlavou v Justinově klíně. Hrozně se mi smál., tak jsem mu řekla: "Heej, nesměj se mi. Já za to nemůžu že se bojí."

" Já ím že za to nemůžeš, ale to je strašně směšný vidět tvůj výraz :DDD"

"Hahaha, to je hrozně vtipný..."

Justin se zved a šel ke mně. Sednul si na mě obkročmo abych se mu nemohla vykroutit a začal mě lochtat. Snažila jsem se dostat se z toho sevřetí ale byla to marná snaha.

Z pohledu Justina*

Pustil jsem tam teda horor jak si Michell vybrala. Ale hrozně se bála a pokaždý si hodila hlavu ke mně do klína. Bylo to tak hezký a přijemný. Co to říkám?? Na co zas myslim? Já jsem se snad do ní zamiloval. Když ona je tak krásná.  A nedá se na ní už jen tak koukat. Co budu dělat...

Ale je to zároveň srandovní vidět její výraz.:DDDD Pak jsem se zved , šel k ní a sednul si n ní obkročmo aby mi nemohla zdrhout a začal jsem jí lochtatz. Snažila se vykroutit z pasti ale nepodařilo se jí to :DD Po asi deseti minutách jsem jí přestal lochtat a ona se začala chytat ze smíchu za břichu. Tekly jí až slzy ze smátí. Po chvíli mě napadlo že by jsme mohly jít ještě do bazénu. Tak jsem se jí zeptal: "Co kdyby jsme šli ještě do bazénu?" a šibalsky jsem se na ní usmál.

Chvíli se rozmejšlela a nakonec řekla:" Tak jo, můžem na chvíli."

Vstala a běžela si pro spodní prádlo do koupelny kde se jí sušilo. Já jsem šel napřed k bazénu a sedl jsem si před něj. Michell přiběhla jen ve spodním prádlu a rovnou skočila do vody. Sakra ona je tak dokonalá, to její tělo, ty oči, krásný dlouhý vlasy a kozy taky nemá špatný :D. Na d čím to zase přemejšlím. Když pujdu za ni vody nevydržim to budumuset po ní vyjet. Já bych jí tak ojel :DD NAjdenou mě vytrhla z přemejšlení že na mě začala stříkat vodu a řekla : " Ty nejdeš do vody?"

Podíval jsem se jí do očí a musel jsem rychle vymyslet nějakou výmluvu přece jí nemůžu říct nad čm jsem přemejšlel tak jsem rychle řek: "Promiň na něco jsem si vzpomnělJá už asi nepůjdu do vody" zvedl jsem se šel jsem dovnitř. To jsem tomu zase dal. Po chvíli přišla taky dovnitř, šla se rovnou oblíct a potom přišla rovnou za mnou a zeptala se: "Stalo se něco Justine?"

"Ne, nic se nestalo." odtrhl jsem od ní zrak a podíval se radši jinam.

"Víš že se mi můžeš svěřit s čím koliv budeš chtít, nebo když si budeš chtít s někym promluvit o něčem."

"Jo,jo, vím ale tuto prosím neřeš. To je jedno. Jdu si dělat horkou čokoládu dáš si taky??"

"Fajn. Jo dám si ráda už jsem jí dlouho neměla."

Potom jsem jí šel pro moje věci aby měla něco suchýho na sobě a dal jsem jí to. Šla se oblíct do koupelny a já el zpět dolů.

Z pohledu Michell*

Zajímalo by mě co tomu Justinovi může tak být. Je takovej divnej a zároven pořád nad něčím přemýší.Tak jsem se ho zeptala: 

"Stalo se něco Justine?"

"Ne, nic se nestalo." odtrhl jsem od ní zrak a podíval se radši jinam.

"Víš že se mi můžeš svěřit s čím koliv budeš chtít, nebo když si budeš chtít s někym promluvit o něčem."

"Jo,jo, vím ale tuto prosím neřeš. To je jedno. Jdu si dělat horkou čokoládu dáš si taky??"

"Fajn. Jo dám si ráda už jsem jí dlouho neměla."

Potom se zvedl a šel někam pryč. Po chvíli se vrátil s jeho oblečením v ruce a dal mi ho. Pochopila jsem že si mám vzít na sebe tak jsem se šlaoblíct do koupelny. Bylo to takový divný mít na sobě Justino oblečení. Ale zároviň krásnej pocit. Čichla jsem si k tomu a bylo to cítít Justinovo vůní. Já ho opravdu miluju. Když jsem se oblékla šla jsem za ním dolů a čkolády už byly připravené na stole. Justintam seděl a zase nad něčím přemýšlel. Byl takove pokleslej. Chtěla jsem se ho zeptat ale radši jsem to nechala tak. Ale nakonec jsem se přece jenom zeptala: "Justine promin že se tě pořád ptám ale něco se dít musí.

" Není mi nějak dobře. Asi si půjdu lehnout, promiň. Chovej se tu jako doma." zved se  a odešel nahorů.

Chvíli jsem tam ještě jen tak seděla ale pak na mě lezla únava tak jsem si šla taky lehnout. Ale nemohla jsem usnout. Pořád jsem musela myslet na oho Justina.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat