41

554 13 0
                                    

Snad se nebudu muset i bát že Beliebers jí nepřijmou, jelikož jí už určitě viděli na jedný z mnoha fotek na internetu. Hned by i na to něco psali kdyby jim něco nevyhovovalo. Možná se přce jenom objevý nějaký ty výhružný vzkazy ale měli by mě pochopit. Nemůžu být stále sám. Už se těším na dnešní koncert. Když dneska budu mít po svém boku Michel, mamku, Freda a mají přijet i Jazzy s Jaxonem.

Nad čím tak přemýšlíš?“ zeptala se mě Michel.

„ Nad dnešním koncertem a na to jak se tam už těším. Kolik je vlastně hodin?“

Bude čtvrt na jednu.“

„ To už tolik? Měl bych jít.“

„ Kam zas jdeš?“

„ Máme ještě zkoušku, jestli chceš můžeš jít se mnou.“ přetočil jsem se tak, že jsem seděl obkročmo na Michel.

Fajn, půjdu s tebou.“ Nahnul jsem se k ní a přisál jsem se jí na rty.

Nechtěl jsem se od ní už nikdy odtáhnout. Dodávala mi energii ale nepochopil jsem jak. Jelikož nám už opravdu docházel dech tak jsem se od sebe odtáhli ale opřel jsem se ní čelem. Dal jsem jí ještě pusu na čelo a šel jsem se oblíct. Hodil jsem na sebe šedý tepláky, bílí tričko a modrou vestu. Nageloval jsem si vlasy a sešel jsem dolů dát si něco malýho k snídani. Vzal jsem si jablko z košíku a vzal jsem si klíče od auta. Ještě jsem počkal na Michel ale asi jí to bude přeci jenom trvat dýl tak jsem si šel sednout k televizi. Zapnul jsem is tam písničky a přihlásil jsem se na mobilu na twitter. Nic novýho tam nebylo akorát pár lidí nám popřálo k včerejšímu výročí. Odhlásil jsem se a slyšel jsem že už jde Michel po schodech dolů. Zastrčil jsem si mobil do kapsy a vypnul jsem televizi. Vstal jsem a šel si obout boty. Obul jsem si modrý vansky. Na oči jsem si dal černý sluneční brýle a společně s Michel jsem nasedl do auta. Pustil jsem rádio ať není takový ticho. Byl jsem trochu ještě ospalý ale hned se probudím. Zastavil jsem před halou a vystoupili jsme. Přešel jsem k Michel a spojil jsem nám ruce. Nechtělo se mi jít do ´vnitř tak jsem si za ruku otočil k sobě Michel a přitáhl co nejvíc abych jí mohl líbat. Líbali jsme se tam pět minut a potom mi došlo že nás pár tanečníků sleduje. Odtáhl jsem se od Michel a s úsměvem jsem se na ně podíval. Všichni naráz spustili smích a nechápal jsem proč. Neřešil jsem to a vzal jsem Michel a společně jsme vešli dovnitř. Se všema jsem Michel seznámil teda jen s tanečníkama. Sedla si k Fredovi na sedačku a já jsem šel trénovat sostatníma po hodině a půl jsme si dali přestávku a šel jsem si sednout k Michel a Fredovi. S Fredem jsem si dal ťukes a s Michel jsem si dal pusu. Položil jsem si ruku na Michelino stehno a jemně jsem jí tam hladil. Podíval jsem se na ní a usmíval se jako sluníčko. Měl jsem takový chutě právě něco udělat ale jelikož tu byli ostatní ovládl jsem seznova se nahnul k Michel líbali jsme se.

„ Hej, pokračujem, Bieber, přestávka skončila.“ zasmál se Nick.

Nicku, přestávka skončí až řeknu já. Tak si dej voraz.“ zakřičel jsem na něj ze srandy a obmotal jsem si ruku Michel kolem ramen. Podíval jsem se na ní a ona se ke mně zase přisála. V klidu by jsme pokračovali ale nějakej blbec mě musel polejt vodou. Vyskočil jsem z šoku na nohy a podíval se na Freda běžícího na druhou místnost. Já ho zabiju. Omluvně jsem se podíval na Michel pár kapek na ní taky spadlo ale né tolik co na mě. Ta místo toho aby byla na mé straně tak se mi smála a to dost. Musím uznat že jsem vypadal jak zmoklá slepice. No nic budu muset pokračovat bez trika, v mokrým tu nehodlám být a jiný náhradní tu zrovna nemám, ale odteď si ho budu brát když jsem zjistil čeho je Fredo schopnej. Ten si to ještě vypije. Rozběhnul jsem se za ním a ze srandy ho bouchl.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat