34

602 14 0
                                    

Z pohledu Michel*

První jsme se líbali, pak mi přešel na krk kde mi zanechal památku a pokračoval v cestě. Jedním pohybem ruky mi svlíknul podprsenku která letěla na druhou stranu místnosti. Hrál si mi s bradavkami co mě dostávalo do extáze. Ucítila jsem dole tlak tak jsem usoudila že je Jerry v pozoru. Rukou jsem mu zajela do vlasů a popotáhla za ně. Dneska bude ještě dlouhá noc. Opustil moje prsa a přešel rukou po lemu kalhotek. Podívala jsem se na něho a usmála se. Ať by se teď stalo cokoliv nepřestala bych. I kdyby bych se třeba znovu bouchla do hlavy jako včera, dělala bych jako kdyby se nic nestalo a pokračovala dál. Jsem natolik vzrušená že mám chuť z něho vyjebat duši.

Svlíknul mi kalhotky a dráždil mě na klitorysu. Pomalu do mě zajel nejprve jedním prstem a pak přidal druhej. Pomezitím jsme se líbali ale odlepil se ode mě a jazyk jel po mém těle až rozkroku. Zaklonila jsem hlavu a užívala jsem si to. V rukách jsem svírala deku co byla pod námi. Už jsem to oprvdu nevydržela tak jsem od sebe Justina odlepila, koukal na mě jako co se děje ale hned jesm z něho do slova ztrhla boxerky. Vzala jsem si Jerryho do ruky a pohrála jsem si s nim. Posupně jsem zapojila jazyk a nakonec i pusu. Justin jen vzdychal a já jsem se v tom vyžívala. Pomalu mu přicházel vrchol, otočil nás a líbali jsme se. Ale už jsem to prostě fakt nevydržela a zakřičela jsem:

Tak už ho tam strč.“

Justin dostal výbuch smíchu. Nechápu co je tu tak vtipnýho. Pořád se smál už mi to lezlo na nervy.Ležela jsem tam a poslouchala jak se směje.

Když se ti to nelíbí tak se zase můžu oblíct a jít spát.“ sednula jsem si a naštvaně se na něj podívala.

Kdo řek že se mi to nelíbí? Jen mi to přišlo vtipný. Tak kde jsme to skončili? Už vím...“

Dořekl to a už ležel na mně s Jerrym ve mně. Zaryla jsem mu nehty do zad, udělala jsem mu tam i pár škrábanců ale už si musel zvyknout. Pomohla jsem mu, vždy když se blížil jsem se nadzvedla a přirazila k němu. Začalo to být čím dál víc drsnější. Vystřídali jsme všechny možný polohy. Když jsme oba dosáhli vrcholu Justin na mně pořád ležel a hrál si mi s bradavkami. Nemůžu říct že se mi to nelíbilo ale nebyla jsem skoro ještě schopna popadnout dech. Odstrčila jsem ho od sebe, sedla jsem si a začala zhluboka dýchat. Stoupnula jsem si a otočila se čelem k Justinovi.

Jdu si dát sprchu.“ mrkla jsem na něj a otočila jsem se. Neměla jsem na sobě nic a cítila jsem na sobě Justinovo pohled. Tak jsem se schválně před ním producírovala.

„ Počkej já jdu s tebou.“ zakřičel a přiběhnul ke mně. Chytil mě za boky, přitlačil ke stěně a líbal mě na krku.Otočila jsem se k němu a obmotala jsem si ruce kolem jeho krku.

„ Kdo řek že můžeš jít?“ když si s ním trochu pohraju neuškodí to. Uškrnula jsem se nad tím.

Já.“ tentokrát se uškrnul on, vyzvedl mě teda hodil si mě přes rameno a až ve sprše mě položil na podlahu.

Hej já jsem neřekla že můžeš.“ pustila jsem na něj ledovou vodu.

Ty ses zbláznila.“ vyjel ale v hlase mu byl cítit smích.

Teď se směju já. A máš to. Pro příště bude aspoň vědět že se má ptát.

Omluv se nebo budeš pikat.“ ušklíbnul se a natlačil mě na zeď.

Jakej je trest?“

„ Takže se neomluvíš.“ štípnul mě do zadku na co jsem vyskočila.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat