43

489 12 1
                                    

*stále z pohledu Justina

Objednali jsme si a šli jsme si každej se skleničkou v ruce sednout někam dozadu. Rukou jsem Michel přejížděl po stehně. Všichni jsme si spolu ťukli a vypili jsme to. Fredo s Lilem řekli že nám dojdou pro pití ale pěknou dobu se nevraceli. Když jsme se potom podívali jestli je neuvidíme, zjistili jsme že tam tancujou s nějakýma holkama. Jen ať si taky užívaj, ale mohli by si najít konečně holku.Takovýmu Fredovi by to hodně prospělo aspoň by nás pořád nekomentoval. Vzal jsem Michel z ruky skleničku a s tou mojí ji položil na stůl. Otočil jsem se na ní a přitáhl jsem si ji k sobě na klín. Hlavou se ke mně přiblížila a políbila mě.Líbali jsme se dokud jednomu nedošel dech, pak jsme se od sebe odtáhli a zopakovali jsme to asi třikrát. Potom jsme se rozhodliže si dojdem pro to pití jelikož jsme se ho do teď nedočkali.Objednal jsem nám to samý a vypili jsme to naráz. Skleničky jsme vrátili na bar, Dj tam pustil ploužák tak jsme šli tancovat. Ruce si obmotala kolem mého krku a já jsem si je položil na její pas.Po chvilce si hlavu položila ke mně na rameno, mě ruce sjeli na její zadek.

„Nemáš v plánu se opít, že ne??

„No měl jsem, ale nevím jestli stále pořád.“

„Jestli se opiješ, tak nebude to co jsem chtěla udělat.“

„A to je co?“

„To je překvapení.“

„ Ale to už nebudu moct pít. Jestli z toho vyjde nějaká volovina tak mi to vynahradíš.“

„Nemyslím si že je to blbost.“ uškrnula se.

Ale tak dva-tři panáky si ještě můžu dát. Protancovali jsme ještě dva ploužáky a pak jsme si šli pro pití. Ty dva panáky jsem samozřejmě do sebe hned hodil. Ona si dala místo toho dvojtou vodku. Pak kdo se tu chce opít. Ona by mi mohla ještě vyprávět.

Zpohledu Michel*

Objal mě a odkráčel se vedle oblíct. Sedla jsem si zpátky na gauč ale Pattie už tam neseděla místo ní tam seděla Jazzy. Domlouvali jsme se spolu podle čeho budem vybírat OLLG abychom tam hodinu nestáli a nekoukali se všude okolo sebe.

Nadešel čas na modlení tak jsme se všichni shromáždili v jeden hlouček a Pattie začala. Justin vběhl na podium a s ostatníma jsme se odebrali do zákulisí. S Jazzy na rukou jsme ho s úsměvem natvářích sledovali a někdy jsme se i přidali k němu a zpívvali.Při přestávce jsme šli za Justinem do šatny. Usmál se na mě apotom co se stačil převlíknout se vrátil na podium, ale Alfredo mě někam táhnul, takže jsem se odtrhla od ostatních. Vůbec jsem nevěděla kam mě to táhne ale když jsme se zastavili před závěsem na podium, tak mi došlo co se právě děje. Slyšela jsem ho jak tam hovoří k Beliebers:

„ Beliebers mám jedno překvapení. Chtěl jsem to udělat už dřív ale pokaždě do toho něco vlezlo. Ale nadešel čas. Čas na to abych vám někoho představil. Je to osoba s kterou jsem se seznámil nedávno tady na koncertě. Přesněji před čtyřmi měsíci když jsme jí vybrali jako OLLG. Od té doby jsme se scházeli až z toho vyplynula láska. Já tu osobu neskutečně miluju za nikoho nasvětě bych jí nevymněnil.Je samozřejmost že miluju i vás. Ale prosím žádám vás, aby jste jí přijali. Je jedna z vás a nedávno byla úplně stejná jako vy. Měla sen setkat se se mnou abýt OLLG. A sen se jí splnil. Představuju vám Michel.“

Jak to říkal z lásky,tekly mi z toho slzy. Byly to slzy štěstí.Ani jsem nevěděla že je až tak báječnej. Vždycky přijde s něčím čím mě ještě víc dostane. Fred do mě strčil ať jdu a usmíval se při tom na mě.

Vyšla jsem za ním a rozhlížela se na každou stranu jak na to reagují ale bylo to v pohodě. Ani jsem si nemyslela že to takhle dopadne. Čekala jsem žemě okamžitě co vstoupim na podium začnou hejtovat, křičet na mě že Justin je jen jejich. Ale bylo to právě naopak. S Justinem jsem se objala a usmívala jsem se na něho co nejvíc to šlo.Vlastně to tělo se za mě usmívalo samo. Všichni kolem nás špištěli a křičeli. Ale pak začali křičet ať se políbíme. Na nic jsme nečekali, věnovali jsme si poslední pohled a políbili se tak jak si to přáli. Byla jsem šťastná že to proběhlo takhle.

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat