14

896 28 1
                                    

Pojede se mnou i kdyby nechtěla a možná trochu upravím plán a zazpívá si i sama. Ještě uvidíme.

 „Tak fajn, ale teď mě už pusť.“

Přiblížil jsem se k ní a dal jí pusu na tvář. Postavil jsem se a Michel vedle mě. Pomalu jsme šli zpátky k altánku. Sbalili jsme věci co jsme použili i nepoužili a odnesli je do auta. Michell si mezitím než jsem dal všechny věci do kufru sedla. Když jsem tam všechno dal tak jsem si sedl vedle ní na místo řidiče.

Aby nebyla ta cesta tak nudná tak jsem tam pustil svoje nejnovější CD- Believe. Začala hrát Beauty and a Beat tak jsem zpíval na hlas. Pobídl jsem ať se Michell přidá a taky se přidala.

Písnička skončila a měl jsem z toho takový divný pocit zpívat s Michell. Ale zároveň se mi to líbilo. Těším se až budeme spolu zpívat před mýma Beliebers na koncertě. Určitě se jim bude líbit. Nemyslel jsem že se mi jen díky jednomu koncertu do života přidá jeden člověk.

Když jsme přijeli před dům zajel jsem rovnou do garáže, Michell počkala u vchodových dveří. Vešli jsme dovnitř, sedli si naproti sobě v obýváku n sedačku a s úsměvem na tvářích jsme se na sebe koukali.

„Tak co podnikneme teď?“

„Noo, něco by mě napadlo.“ Usmál jsem se na ní tím úsměvem co mají všichni rádi.

Kdyby tak věděla kolik věcí mě napadá abychom se mohli zabavit. A kdyby tak věděla co mě napadá. (:DD)

„ Tak povídej co máš namysli. Já si tě poslechnu a potom posoudím jestli je to dobrý nápad nebo ne.“

„ Takže, odpočívání, nějaký to líbání, odpočívání a potom můžeme navštívit mojí postýlku teda už naší postýlku a zabavit se tam.“ Když jsem to říkal zdůraznil jsem slova „naší postýlku“. Hold už se postel nebude nudit a bude muset přibrat jednu osobu. Mojí nejmilovanější osobu. Michell se usmála nad tím když jsem to řekl.

„Musím uznat že si vymyslel dobrý plán na večer, ale ten konec upravím. Nebudeme se v postýlce zabavovat ale budeme tam spát.“ Usmála se a mrkl na mě. 

Sakra takže zase mění plány :DD. Tak jsem se těšil na takovou zábavu a ona by v posteli radši spala než se takhle bavila :D

Opřela se o sedačku a dala si nohy nahoru. Teď mi dala možnost jak odpočívat. Položil jsem si hlavu k í do klína. Nevím proč ale cítil jsem takový divný pocity. Takový krásný pocity. No jo no, když je člověk zamilovaný tak je pro ně ho všechno krásný co dělá s tou dotyčnou osobou.  Díval jsem se jí do očí a bylo z nich vidět že je taky tak zamilovaná jako já do ní. A doufám že to tak i cítí. Nemám rád holky které jsou se mnou jen kvůli slávě a penězům. To by mi Michell neudělala.

Rukou jsem si za její bradu přitáhl její hlavu a přisál jsem se rty na ty její. Miluju tu její chuť rtů. Začínám být na tom i závislý. Prosil jsem si o vstup jazykem ale nedovolila mi to. Takže ona si chce pohrát. Ale to ještě neví jak já si pohraju s ní. Volnou rukou jsem jí pomalu sjížděl z vlasů přes celý záda od hlavy až k pasu. Tam kde jí končilo tričko jsem jí vjel pod triko a pomalým pohybem jsem jel zase tentokrát od pasu nahoru. Cítil jsem jak jí nabíhá po celým těle husí kůže a tím jsem poznal že je jí to příjemný. Tak jsem v tom pokračoval. Zastavil jsem se rukou tam kde měla zapínání od podprsenky. Po tutom mi vstup dovolí, a když ne tak zajdu ještě dál. Někam dolů třeba. Nějak mi to nešlo, má to nějaký divný ale nakonec se mi to podařilo. Jooo a máš to. Když se mi to teda podařilo vzdychla mi na rtech a já jsem toho využil. Vjel jsem jí jazykem do úst. Aspoň bude pro příště vědět že mi ho má dát hned a ne si se mnou zahrávat. Musel jsem se jí usmát na ústech. No ale po chvíli jsme se od sebe odtáhli. Znovu to bylo krásné jako vždy a chtěl jsem ještě. Kéž by zapomněla na to že má rozepnutou podprsenku zatím to tak vypadá. Aniž bych si něčeho všiml měl jsem hlavu ve vzduchu a potom položenou na sedačce a ne u Michell v klíně. Co to zas dělá? Kam jde? Nechce snad ukončit tuto krásnou vášnivou chvíli.

Počkat já už vím co se snaží udělat, ona si chce zapnout tu podprsenku, takže na to nezapomněla. Musím jí v tom zabránit. Ruce už měla u zapínání tak jsem jí je chytl a dal je dolů ale stále jsem je držel.

„ Justine co to děláš, já si chci jenom  zapnout tu podprsenku když si mi jí rozepnul.“

Tak to máš teda smůlu. To tě nenechám udělat. Řekl jsem si v duchu a muse jsem se nad tím usmát.

„ Proč? Nech si to takhle. Takhle je to lepší.“ Tentokrát jsem se musel začat smát a na hlas a stále jsem jí držel ruce.

„ Justine prosím pusť mi ty ruce.“ Podívala se na mě smutným pohledem. Snad si nemyslí že když se na mě takhle podívá že jí pustím. Musím něco vymyslet. Pustím jí pod nějakou podmínkou. Už vím co.

„ Pod podmínkou že si sundáš tričko a já se budu moct podívat.“ Musel jsem se zase začít smát.

 „ Justine to po mně nechceš že ne?? To si myslíš že to udělám? Ty nadrženče.“

Tak ať si mě tak nazývá jsem jenom kluk. Musí vědět co kluci mají rádi.

Chtěla se mi nějak vykroutit ze sevření. To je ale smůla to se ti nepodaří.  No nakonec se jí to po nějaký době podařilo.  Utekla mi do ložnice a zamkla se. Nééé, jak se jí to mohlo podařit? Bieber musí mít vždy smůlu. Rozběhl jsem se rychle za ní a dobýval jsem se k ní ale nešlo to.

„ Michell, pusť mě dovnitř jinak teprve uvidíš jak já si s tebou pohraju a nebo ti něco udělám.“

Doufám že mi otevře, musí mi otevřít. Pokud ne tak jí vezmu a hodím jí do bazénu, nebo něco podobného.

Z pohledu Michell*

Snažil se otevřít ty dveře ale nešlo mu to. Smůla Bieber. Vždy se ti všechno nepodaří.

„ Michell, pusť mě dovnitř jinak teprve uvidíš jak já si s tebou pohraju a nebo ti něco udělám.“

Mám se bát nebo ne? Co by mi mohl tak udělat. A když už je to jen ze srandy.Rychle jsem si zpla podprsenku a chvilku ještě čekala. Pomalu jsem odemykala a rychle jsem se rozběhla k posteli do které jsem skočila. Přikryla jsem se peřinami,  vím Jusso mě hned najde ale bude se muset teprve ke mně provrtat. Slyšela jsem jak se rozlétli dveře a zpozornila jsem abych slyšela kroky kam míří. Bohužel mířil rovnou ke mně. Sakra co mě teď bude čekat?

„Vážně Michell? Vážně si myslíš že tě nevidím? Tak blbej vážně nejsem.“ Celou dobu co to říkal bylo slyšet jak se zároveň směje.

Byl už u postele a začal odhazovat peřiny. Když už odhodil úplně poslední podívala jsem se na něho a nevině jsem se na něho usmála. Začala jsem mít strach ale nevím proč. Postavila jsem se na posteli a pořád se dívala na Justina a on na mě. Začal se  ke mně přibližovat ale já jsem skočila z postele a rozběhla se z pokoje. Takže začíná večerní honička. Běžela jsem do kuchyně ale Justin mi byl v patách. Honili jsme se kolem kuchyňského baru a potom jsem vyběhla ven na zahrad. Justin byl už tak blízko ale dohonil mě. Zastavila jsem se na kraji bazénu teď už jen doufat že mě tam nehodí.

„ Ha a jsi v pasti.“  Začal se zase hrozně smát. „ Nadejchni se a půjdeš do vody.“

„Justine prosím nestrkej mě tam. Jen né do vody už.“

Chytil mě a pokračoval: „ Nadejchni se a zacpi si nos. Počítám do tří. Jedna, dva, t…“

„ Počkej když půjdu já půjdeš i ty. Rozhodni se.“ Usmála jsem se na něho ale vůbec mě neposlouchal.

„ To si jenom myslíš. Tři.“

Držela jsem se ho co nejpevněji a taky jsem ho stáhla sebou když mě tam házel.

„Já tě varovala.“ A začala jsem na něho stříkat vodu. Hrozně jsem se mu musela smát.

„ A teď už mě čeká jen jeden úkol.“

Počkat jakej úkol zas myslí? Co zas chce udělat? Já se z něho fakt zbláznim, nikdy nebude mít dost.

„ Teď tě znásilním.“ Začal se hrozně smát. Co že to řekl? Co že mi udělá?

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat