44

470 11 0
                                    

Zpohledu Justina*

Po tom jak jsem zahlídnul Michel že do sebe klopí jednoho panáka za druhým, dal jsem si poslední do třetice všeho dobrého a potom jsem pil jens odovku. Nemám za potřebí ani důvod se opíjet. Pokecal jsem s Lilem. Co mi všechno řek, domyslel jsem si že by s tou holkou možná tak akorát spal. Nic víc, tak co je to Lil. To by asi nebyl on aby měl dlouho dobrý vztah.

Když se Fredo a Lilem někam odebrali, Michel za mnou přišla se dvouma skleničkami. Vzal jsem si jí od ní a vypili jsme to. Podle toho co jí šlo vidět z očí a pak když zavrávovala, došlo mi že je opilá. Ještě aby ne po tom co všechno vypila.

„Justine,pojď ještě tancovat.“ moc dobře jí rozumět nešlo.

„Lásko,ty si opilá.“

„ Ne to teda nejsem.“vyplázla jazyk.

„Ale jsi. Tak ty mi řekneš abych se neopíjel a sama se opiješ.“

„Opilá budu, až řeknu já.“

„ Je čas abychom šli domů.“

„Ale já ještě nechci. Chci se bavit.“

„ Když to nejde po dobrým, tak teda po zlým.“

To mi chce říct že ještě nemá dost? Sotva mluví natož chodí. Blázen můj. Hodil jsem si jí na rameno jako pytel brambor, jelikož by odsud jinak neodešla. Rezignovala abych jí pustil ale nevšímal jsem si toho.Kopala do mě,štípala mě. Do tuhýho přišlo když mě kousla. Co s tim pořád má? To tak dobře chutnám? Štěstí bylo že jsme v tu dobu byli už u baráku. Sundal jsem jí na zem a opřel jí ozeď.

„Hele,být tebou tak toho nechám.“

„Nebo co?“

Tak fajn. Ale pak ať neříká že jsem jí nevaroval. Políbil jsem jí, ale zakousnul jsem se jí do jazyka a následně jsem jí šťípnul do zadku.

„Mám pokračovat?“

„ Ne.Řada je na mně když ses neopil.“

Trochu jsem to nepochopil, co tím myslela? Jo počkat to překvapení. Aa, co to asi bude. Po tom co mi to tak trochu došlo mě odtáhla do ložnice.Stáli jsme uprostřed místnosti a koukali na sebe.

„Takže budeš mě poslouchat. Svlíkni si kalhoty a triko a lehni si napostel.“

Nechci ji rozdráždit hlaně pod vlivem alkoholu by to nebylo nejvhodnější. Postupně jsem si teda svlíknul tričko a kalhoty. Hodil jsem to najednu hromadu vedle postele a lehnul jsem si na postel.

„Stáhni si boxerky a začni si ho honit.“

Stáhl jsem si tedy boxerky pod zadek, začal jsem si ho honit a uškrnul jsem se na ní.Zatím co jsem v tom pokračoval ona tam stála a svlíkala ze sebe oblečení, kromě podprsenky a kalhotek. Po kolenou na posteli se doplazila vedle mě a sundala si podprsenku. Rukou mi zatáhla za mojí a dala mi jí na její prsa. Musím říct,že takhle se mi o mnoho lépe honí. Než aby mi ruka jen tak ležela na jejích prsách, hrál jsem si s nimi. Nedalo mi to a musel jsem si na ní lehnout, abych cítil její tělo na tom mém ale hvlavně abych k ní byl co nejblíž a mohl jí jazykem prsa lízat. Vycházeli z ní dost hlasitý vzdychy, což znamená že se jí to líbylo a že je opilá. Za střízliva takhlenekřičí.

„Zlato,chci tě.“ vydala ze sebe.

„Já tě taky miluju.“

„Justine,tys mě nepochopil. Chci tě cítit ve mně.“ Taky po tom toužím, ale musím se ubránit.

„Lásko,mluví z tebe opilost.Sama jsi v šatně po koncertě řekla že už to stačilo.“

„Sakra Justine už ho do mě vraž.“

Trochu jsem se zarazil,že to tak zakřičela ale vyhověl jsem jí v tom.

Ráno jsem se probudil,v koupelně jsem si učesal vlasy a opláchnul obličaj a oblíknul jsem se. V kuchyni jsem vzal sklenici s vodou a tabletku na bolest hlavy a šel jsem zpátky do ložnice za Michel. Položil jsem to nanoční stolek vedle ní a jemně s ní zatřásl aby se probudila.Otevřela oči a ihned se chytila hlavy. Podal jsem jí sklenici s tabletkou a vzala si to ode mě. Usmál jsem se soucitně a vlezl jsem si k ní pod deku.

„Tak můžeš začít říkat co jsem zas dělala za voloviny.“

„Ale dá se říct že skoro nic. Ale byla jsi pěkně když to tak nazvu nadržená a rozjetá. Ale mě se to líbilo.“

„Co tím myslíš?“

„ Domů jsem tě musel odtáhnout přehozenou přes rameno, jinak bych tě z baru asi nedostal. No a doma si mi nařídila ať se slíknu, lehnu si na postel a začnu si ho honit. Pak ses svlíkla i ty a lehla sis vedle mě. Ruku si mi položila na prsa a při tom jsis prstila. A pak se to stalo.“

„Ouu,tak to jsem byla řádně opilá.“

Usmál jsem se a pohladil jí po vlasech. Celý dopoledne jsme byli samozřejmě kde jinde než u televize na gauči. Napadlo mě že by jsme mohli jít na koupaliště abychom neproseděli celý den u televize. Oblíkli jsme se a vyjeli. Zaparkovali jsme poblíž vchodu. Vystoupili jsme zauta a šli dovnitř. Zaplatil jsem za oba dva vstup a každý se vydal svojí cestou do převlíkaren. Jelikož jsem byl rychlejší počkal jsem na ní v bazénu. Konečně vyšla, šly jsme si najít nějaké dobré místo na sezení, dali jsme si tam věci a šli do vody. Chvíli jsme plavali, ale přestalo nás to bavit tak jsme přešli na blbosti. Všichni kolem nás se na nás koukali a někteří si něco šeptali.Ale co, nám to nevadilo. Když je někdo zamilovaný, blbne dvacet čtyři hodin denně. Měli jsme po tom blbnutí žízeň, poslal jsem Michel aby si šla lehnout k věcem a já dojdu pro pití. Sobě jsem si objednal sodovku a Michel ledovou kávu jak chtěla. Zaplatil jsem, peněženku jsem si dal do kapsy a vydal jsem se zpátky. Přiběhlo za mnou pár Belieberek tak jsem se s nimi odfotil a podepsal jsem se jim. Byla mezi nimi jedna která mi přišla jako hrozně hodná holka tak jsem si s ní chvíli povídal a nakonec jsem se jí zeptal jak se jmenuje na twitteru abych jí mohl folownout. Na rozloučenou jsem se s ní objal a pokračoval jsem v cestě. No ale když jsem viděl to co jsem viděl trhlo mnou.Nechápu to. To nemůže být pravda. Ať vidím blbě a není to tak jak to je. Ptáte se o čem mluvím? Tak já vám to řeknu....

Never Say NeverKde žijí příběhy. Začni objevovat