Multumiri

1.4K 72 7
                                    


Nu as fii descoperit minunatul Wattpad fara prietenele mele de pe un joc online, copilaresc si plin de amintiri frumoase. Fetelor, chiar daca ne stim de 3 ani, e prima data cand va multumesc in adevaratul sens al cuvantului pentru simplul fapt ca m-ati incurajat sa scriu. Va stiti voi.

Multumiri speciale bunei mele prietene din copilarie, Giulia (AdaAda8). Iti multumesc enorm de mult pentru cuvintele si laudele pe care probabil nu le-am meritat, multumesc pentru nenumaratele incurajari, curiozitati si idei.

Toata iubirea mea ''vietii'' mele, Ana (Kirinoto-chan) . Nici acum nu stiu cum tu si Giulia mai reusiti sa ma scoateti afara, fara PC. Presupun ca e talentul vostru, nici tu sa nu te lasi de scris!

De asemenea, raman indatorata Andreei ( ChalouPanda), Irinei, Elisei, Lorellei(Chioko_Misaki) ( pentru voturi si incurajari) si -Gemmy-.

Si in nici un caz nu am voie  sa uit de sfaturile Corinei (corina_conny), multumesc frumos, de DayanaHunter ( pentru comentariile care mi-au facut ziua mai frumoasa) si de ChristinaaMadison (pentru minunatele coperti si timpul pierdut).



Banshee and Alpha ( 1 & 2 )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum