Cartea contine greseli de ortografie si/sau de exprimare. Daca tu crezi ca nu poti sa treci cu vederea peste ele, te rog sa nu continui lectura. Multumesc!

ATENȚIE! Această carte a fost scrisă acum câțiva ani. Dacă dorești să mă critici, fă acest lucru pentru ceea ce scriu acum, în prezent, la cartea la care lucrez: ”O zi în plus”.

- James...încetează.

Te rog.

- James!

Ochii sai s-au oprit asupra alor mei.

- Am spus să te opreşti.

- Oh ... haide Ly.

- James, am spus nu! Ţi-am spus că nu sunt pregătită. Dacă mă iubeşti... mă vei aştepta.

- Mereu spui asta. M-am săturat să tot aştept. Ca de fiecare dată.

Şi cu asta, m-am ridicat uşor de pe patul moale care, în momentul de faţă, îmi era închisoare. Mi-am tras înapoi tricoul alb pe care scria ''Cola'' şi m-am îndreptat spre uşa întredeschisă. M-am târât cu picioarele moi spre bucătărie. Simţind că îmi zvâcneşte capul, îmi pregătesc un cappuccino. Încep să sorb din cana fierbinte, fără a bagă de seamă scârtâitul din spatele meu. Paşii lui James erau extrem de apăsaţi pe parchetul rece. Îi simt respiraţia asupra mea, mă cuprinde de mijloc, mă ridică şi mă răsuceşte spre el.

- Ly.  Îmi pare rău.

- Ştiu. Dar am mai vorbit despre asta. Nu că nu aş vrea, nu că nu te-aş vrea, dar, nu pot. Încă nu pot.

Si chiar nu putea. Simteam ceva in adancul sufletului, ceva ce n-ar trebui sa se afle acolo. Nu ma indoiesc de sentimentele mele pentru el, dar de fiecare data cand ma atinge un fior ma strapunge pana in maduva oaselor si nu-l pot opri pana cand nu ma indepartez suficient.

- Te iubesc, ştii asta. Voi aştepta, promit.

Buzele lui calde se apropie de ale mele. Sunt cuprinsă într-un sărut pasional, dulce şi lung. Cămaşa lui albă şi transparentă era descheiată. Blugii săi erau de o nuanţă gri spre negru spălăcit, şosete albe şi un păr ciufulit specific doar lui James. După ce mă desprind prima pentru a avea din nou aer, mă trage spre el puternic şi mă cuprinde într-o îmbrăţişare ca de urs. Căldura corpului său este suficientă pentru a mă face să mă simt în siguranţă. Sunt fericită. Cel puţin pentru moment.

- Promite-mi că nu mă vei părăsi... Niciodată.

- Îţi promit, Leyla.

Instagram: kitsdiu - FOLLOW ME
Banshee and Alpha ( 1 & 2 )Citește această povestire GRATUIT!