• Şase

3K 255 10

Buna tuturor! Ma bucur ca va place povestea! Astept cat mai multe pareri in comentarii! <3 . Spor la citit! Si imi pare rau ca e scurt. *ma scuzati pentru greselile gramaticale. Le voi indrepta cand am timp*


Întotdeauna găsirea unor trupuri neînsufleţite mi s-a părut ceva firesc, în ciuda faptului că nu este. Dar să mă trezesc că iubitul meu a fost răpit şi o întreagă haită de vârcolaci mă caută, ei bine, asta chiar e ceva neobişnuit pentru mine. Şi cuvântul neobişnuit chiar e ceva în viaţa unei Banshee. M-am trezit practic târându-mă şi o durere îmi cuprinde încheietura. Vârcolacul care a stat cu mine în spate mă trăgea după el. Rămân mută de uimire când văd ce se află în faţa ochilor. O clădire imensă, cu etaj, din sticlă. Parcă o sosie a casei noastre - care acum e ruină. Sub noi se întindea o potecă din piatră, iar pe margini erau aşezate flori în roşu,alb,galben,albastru şi vişiniu.


- Mă doare, am şoptit,iar vârcolacul nici măcar nu s-a deranjat să-mi acorde puţină atenţie, nu mi-a eliberat strânsoarea. Am mers în continuare până am intrat în casă. Mobilă nouă, covoare curate, pereţii proaspăt renovaţi, totul nou-nouţ. O sticlă de vopsea zăcea într-un colţ lângă un calorifer cu o pensula uscată pe capac. Fără îndoială, au avut de muncă aici, nu glumă.

- Condu fata în cameră. Ai grijă să aibă tot ce are nevoie, i-a şoptit Michael vârcolacului.

- Aşteaptă! Vreau să ştiu ce i-aţi făcut lui James!

- E bine. Mâine dimineaţă îl poţi vedea. Acum ai treabă.

- Treabă? spun eu ridicând o sprânceană.

- Apropo, el e Sam. Dacă ai nevoie de ceva, apelezi la el.

- Eu nu am încredere nici măcar în tine, aşa că mă îndoiesc.

I-am întors spatele şi l-am urmat pe Sam. Am intrat în ultima cameră de la etaj. O cameră spaţioasă de culoare albastră flori-de-nu-mă-uita. Un pat mare şi aranjat în colţ. O mică bibliotecă cu o grămadă de cărţi vechi şi prăfuite. Lângă pat se află un birou pe care să-mi pun lucrurile,la fel şi un dulap cu sertare nou-nouţe.

- În dulap ai câteva haine. La fel şi în sertarele de jos. Ar trebui să ţi se potrivească, sunt hainele Adei.

- Cine-i Ada?

- Prezentă! s-a auzit o voce din spatele meu. Era o fată şatenă cu ochii negri. Foarte frumoasă. Aveam aceeaşi înălţime şi stătea în pragul uşii.

O să am nevoie de un dispozitiv care să mă anunţe când cineva e în spatele meu. Lumea ar trebui să înceteze să mă ajute să fac un atac de cord!

- Dumnezeule! Eşti chiar mai drăguţă decât te-a descris Michael!

- Poftim?

- Ohh daa... vorbeşte mai mereu despre tine. În fine. Haide! Trebuie să te pregătim!

- Să mă ce?

- OK, te las pe mâna Adei, îmi spune Sam,după care îmi şopteşte: Când începe să o ia razna, să-i atragi atenţia. E total înnebunită după haine!, urmează un chicotit.

- Nu-i adevărat! se răsteşte Ada. Gheruţă.

- Nu-mi mai spune aşa!

- OK, Gheruţă. Acum ieşi! Avem treabă!

Ada mi-a deschis dulapul şi a scos un material de un albastru de safir.

- Asta e perfectă. Sper să-ţi fie bună!

- Stai că nu înţeleg. Ce-i cu rochia?

- Diseară luăm cina cu toţii. Eşti invitata de onoare. Michael trebuie să te prezinte haitei.

- Îţi baţi joc de mine? Ce-i asta? Frumoasa şi Bestia? Prietenul meu e ţinut captiv de către ... voi... şi eu ar fi perfect să mă pun la masă şi să mă îndop,aşa-i?

- Oh la naiba. E prietenul tău?! Adică nu prieten... prieten... iubit?

- Da!!

- Vai de mine şi de mine... Asta nu-i a bună...


Banshee and Alpha ( 1 & 2 )Citește această povestire GRATUIT!