• Douăzeci şi doi

2.6K 193 7
                                    

Buna! Din cauza ca timpul imi e limitat, de acum in colo nu voi mai folosi diacritice ( daca acum le foloseam acest capitol era postat undeva in jurul orelor 6-7). In caz ca va deranjeaza lipsa lor va rog sa-mi lasati in comentarii, iar eu il voi edita! Multumesc frumos pentru intelegere! Lectura placuta!


Trecusera doua saptamani linistite. Linistite daca in fiecare dupa amiaza Michael ma antrena ca seara sa o luam din nou de la inceput, Sam devenise sacul meu de box si presimteam ca nu mai rezist prea mult timp cu atatea vanatai ce le capatasem pe corp , iar Ada se ocupa de programarea intalnirilor celor 12, cam prea dese in ultima perioada daca vreti parerea mea. Viata mea nu a mai fost niciodata atat de plina de actiune si acum gasirea trupurilor mi se parea un fleac. Nu am mai reusit sa ma transform din acea seara, iar transformarea in om a fost de zece ori mai dureroasa ca cea precedenta. Ma simteam cu totul o alta persoana: eram mai increzatoare, senzatia de frica s-a estompat aproape in totalitate si nu am fost niciodata atat de sigura ca ziua de maine va fi mai buna decat cea din prezent. Ma simt... diferit.

Am inceput sa ma apropi din in ce mai mult de Michael si uneori e mult mai incapatanat chiar si decat mine cand vine vorba de propria mea siguranta. Nu ca l-as fi iertat pe deplin ... stia de moartea lui James si nu-l invinovatesc ca nu mi-a spus, dar il invinovatesc ca m-a mintit. Ironic, asa-i?

Nu ne-am apropiat doar sufleteste, ne-am apropiat si fizic. Desi am avut mereu impresia ca nu voi fi niciodata pregatita pentru un asa pas, dorinta imi ardea acum in suflet si il vroiam cu orice pret. James nici nu ar fi asteptat sa-i spun de doua ori, dar trebuie sa ma repet pentru a mia oara, Michael e diferit. Se gandeste la mine mai mult decat la propria persoana si desi stiu ca nici dorinta sa nu e mai prejos, se stapaneste ca un profesionist. Nu trebuie sa aud cuvintele ''Te iubesc'' ca sa stiu ca asa face, fiindca mi le transmite indirect in fiecare zi cand striga la mine : '' Fi atenta!'', '' Ai grija!'' , ''Nu te indeparta de casa!'' si multe alte exemple.

E posibil oare ca o fiinta sa te iubeasca atat de mult? Dar mai mult de atat? Un trandafir reprezinta un sentiment, o bucata a inimii daruita unei fete. Un buchet de trandafiri ne da inima lui intreaga. Dar atunci o camera plina de trandafiri ce ne ofera? Ce inseamna? Ei, asta e o intrebare la care ar fi timpul sa raspund fara doar si poate, dat fiind faptul ca Michael a pierdut ore in sir pentru decorarea camerei mele cu miile de frumuseti rosiatice. La fiecare cinci zile ele erau inlocuite cu altele noi chiar din gradina. El mi-a aratat ca iubirea e infinita si poti simti oricand mai mult. Eu chiar m-am indragostit, chiar am facut-o si nu regret nimic.

Ne aflam cu totii in spatele casei, aproape de gradina. Michael statea asezat pe iarba alaturi de Ada privindu-ma cum ma luptam cu Sam. De cand cu noile puteri vroiam neaparat sa stiu de ce sunt in stare si oricum era necesar sa fiu pregatita pentru orice, mai ales ca si haita mea, alaturi de cea a lui Michael, sunt nevoiti sa plece intr-o calatorie de trei luni, traditie ca in fiecare an, explicatie oferita de Catherine. Imi iau pozitia de lupta la fel ca Sam, ca mai apoi sa ma trezesc trantita la pamant.

- Si inca o data! striga Michael de jos, deja amuzat la cate cazaturi am tras.

M-am ridicat pentru a sasea oara in picioare. Desi treningul lejer cu (,) care eram imbracata imi oferea libertatea sa fac orice miscare de limita fara sa se rupa, aveam o retinere: nu stiam cum sa fiu mai rapida si cum sa-i anticipez miscarile adversarului atata timp cat nici macar nu-l vedeam la cat de repede se misca sub ochii mei. Trebuia sa fie o smecherie la mijloc, ceva ce eu nu puteam sa prevad. Inainte sa-mi spulber gandurile simt cum sunt apucata de umeri si trantita peste cap. Corpul meu se zguduia la fiecare atingere cu pamantul si pe moment simteam o durere insuportabila, iar a doua secunda disparea. Ma miscam mai repede, gandeam mai repede, ma vindecam mai repede.

Banshee and Alpha ( 1 & 2 )Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum