YAZAR NOTU

171 9 7
                                    

Öncelikle bu yazıyı teşekkür konuşması olarak değil de yazar ve okuyucu bölümü olarak yazmak istiyorum. Bildiğiniz gibi Defne hayallerini gerçekleştirdi ve şuan çok mutlu ama bu hayallerine kavuşmadan önce çok zorluklar yaşadı ve bunların hepsini zor olsa bile atlattı. Tabiki okyanus mavisi gözlümüz Aras da ona yardım etti, fakat hepimizin hayatında okyanus mavisi gözlü bir Aras yok, bu durumda size tavsiyem kendi zorluklarınızı kendiniz aşmanız ve aştığınız her zorluk için kendinizi daha güçlü hissetmeniz.

Hayatınızda hayalleriniz olacak, mesela benim bu kitabı yazmam gibi. Bu kitabı yazmak ve sizin gibi güzel insanların beni desteklemesi en büyük hayalimdi. Ama tabiki bana da 'yapamazsın' 'neden bunu yazıp vakit harcıyorsun?' Diyen kişiler oldu. Açıkçası bu tip yorumlar moralimi bozdu ama her zaman destekçim olan annem beni desteklediğini, ve bazen insanları umursamamanın daha iyi olacağını söyledi. Ben de annemin söylediklerinden destek alarak bu kitabı yazdım. Ve şuan bana engel olmaya çalışanları dinlemediğim için de çok mutluyum. Sizin de benim gibi hayalleriniz varsa gerçekleştirmekten asla çekinmeyin ve size engel olan kişilerin yorumlarından korkmayın. Ve bir gün hayallerinizi gerçekleştirmeye karar verirseniz sizin her zaman yanınızda olacağımdan şüphe duymayın.

Eğer bir gün bu kitabım veya başka kitabım gerçek anlamda bir kitap olursa, imza günlerinde sizleri görmekten ve gerçekleştirdiğiniz hayallerden bana bahsederseniz çok mutlu olurum.

Ve bu kitap bitti diye lütfen üzülmeyin, bu sene sekizinci sınıf olacağım için derslerim biraz ağırlaşacak ama seneye yaz tatlinde bu hikaye kadar beğeneceğinize emin olacağım bir hikaye ile karşınıza çıkacağım.

Beni desteklemeyi bırakmaz ve benim hayallerimi gerçekleştirmemde bana yardım ederseniz, çok sevinirim. Sizleri çok seviyorum. Hepinize kocaman sarılıp, öpüyorum.

-Aylin İpek Basar

Babasının PrensesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin