tatlı intikam

152 11 0
                                    

Valizimi Aras'ın babasının arabasına koyduktan sonra babamla birbirimize sarıldık. Babam "kızıma iyi bak" diyerek Aras'ı tembih etti. Aras da "gözünüz arkada kalmasın. " dedi gülümseyerek ve yola koyulduk. Arabada Ben ve Aras'ın ailesi vardı. Aras'ın babası Semih amca radyoyu açtı. Ve bu aralar dilimde dolaşan şarkı çalmaya başladı (multide) ben de her zaman olduğu gibi şarkıyı mırıldanmaya başladım. Aras'ın ailesi de benimle birlikte şarkıyı söylemeye başlamıştı.

Eğlenceli geçen bir yolculuktan sonra İzmir'e varmıştık. Yazlıkları Çeşme'deydi, burası çok sıcaktı. Ama etraftaki yeşillikler ve denizin manzarası, insana sıcağı unutturuyordu. Arasların yazlığı iki katlı, büyük, açık renkli duvarları ve bahçesinde çok fazla çiçek olan bir yerdi. İçeri girdim. Alt katta salon,mutfak ve ebeveyn yatak odası; üst katta ise Arasın odası, bir misafir odası ve tuvalet vardı. Ben misafir odasında kalacaktım. Odaya girdiğimde odada bir pembe örtülü bir yatak, krem rengi bir masa , küçük bir gardolap ve bir kaç küçük puf vardı. Valizimi açıp eşyaları dolaba yerleştirdim. Aras odaya geldi, mickey mouse desenli pijamalarımı gördü. Yüzünde ufak bir gülümseme oluştu. "Ne var herkes mickey mouse sever.mickey mouse sevmenin yaşı olmaz." Bunları söylerken, Aras'ın gülümsemesi kahkahaya dönüştü. Eşyalarımı yerleştirmeye devam ettim. Aras arkamdan taklidimi yapmaya başlamıştı. "Mickey mouse sevmenin yaşı olmaz" öfkeyle göğsüne vurdum. "Taklidimi yapma" , Aras sinirlendiğimi görünce kahkahası söndü. Yanıma yaklaştı. O an ben de gülmeye başladım, Aras da benimle birlikte gülmeye başladı.

Saat daha erkendi, bu yüzden sahile inmeye karar verdik. Turkuaz rengi bikinimi giydim ve pembe renkli plaj havlumu yanıma aldım ve Aras ile sahile indik. Sahile iner inmez hemen denize girdim. Su, Çeşme'nin sıcaklığının aksine buz gibiydi. Bu da beni serinletmişti. Denizden çıkıp güneşlenmeye başladım ama bugün Aras'ın uyuzluğu üzerindeydi. Tam güneşlenirken, üzerime bir kova su döktü. Su o kadar soğuktu ki, resmen donmuştum. Aras üstüme bir kova su dökünce koşmaya başladı. "Aras, buraya gel. Öldüreceğim seniii" Aras'ın peşinden koşmaya başladım. Plajdaki herkes bize bakmaya başlamıştı. Aras birden denize girdi,arkasından bende denize girdim. Daha sonra su savaşı yapmaya başladık.- Çocuklar gibiydik- Daha sonra su savaşına son verip denizden çıktım. Aras yanıma gelip "Biraz üşüdün galiba" diyerek benimle dalga geçti. Gözlerimi kısıp ona "intikamımı alacağım" bakışı attım. Ve gülüşmeye başladık.

Babasının PrensesiWhere stories live. Discover now