ASLA

1.7K 36 9
                                    

Okuduğu muhteşem kitabı bir kenara koyup, kendi sıradan hayatına geri döndü. Etrafına bakındı, okuluna daha doğrusu yeni okuluna yaklaşmıştı. Okulun bahçesine geldiğinde arabadan indi, babasına kocaman sarıldı ve yeni hayatına başlayacağı okula baktı. "Herşey güzel olucak" dedi, babası. "Umarım" diyebildi sadece ve sınıfına doğru yürümeye başladı. Peki kimdi bu kız? Babasının minik prensesi Defne gerçi 16 yaşındaydı ama babasınının minik prensesiydi.

Sınıfını biliyordu. 10/a yeni hayatının başlıcağı yer. Sürekli yeni
Hayatını düşünüyordu. Çünkü gerçekten yeni bir başlangıca ihtiyacı vardı. Annesiyle babası ayrıydı. Bu yüzden annesini göremiyordu, babasıyla yaşıyordu.

Düşüncelerinden sıyrıldı ve sınıfa girdi, elinde ders programı yoktu gerçi kitapları da yanına almamıştı. Sadece yanında bugünlerde okuduğu muhteşem kitabı vardı. Kitaplar nedense Defne'yi her zaman rahatlatırdı. Asla şu tuvalette veya kantinde dedikodu yapan kızlardan değildi. Geçmişinde bir sürü olay yaşamıştı o tip kızlar yüzünden.

Sınıfa girince gülümseyen bir yüz ona bakıyordu. "Merhaba " dedi, bir grup kız gıcık bir ses tonuyla, anlaşılan bu yılın yeni belalıları bu kızlar olacaktı. Daha ilk günden kavga çıkarmak istemedi, bu yüzden o gıcık kızlara,gıcık bir tonda "Merhaba" dedi. Asla kendini bu tip kızlara ezdirmezdi.ASLA

Babasının PrensesiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin