ΦΗΜΕΣ

By MYSTIQUECOSMOS

419K 37.7K 2.1K

Η Ιφιγένεια αφού τελείωσε τις σπουδές της στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναλάβει την διαφημιστ... More

Κεφάλαιο 1
Kεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Kεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κεφάλαιο 47

4.9K 493 32
By MYSTIQUECOSMOS

Η Ιφιγένεια με την Έλενα συζήτησαν τα όσα της είπε ο Μάρκος. Η φίλη της έδειχνε επιφυλακτική απέναντι σε όσα άκουσε: " Ποιος σου λέει οτι δεν προσπαθεί ο ίδιος με διασπορά φημών να σε κάνει να χωρίσεις με τον Νικόλα; Δεν ξέρω... όλο αυτό μου φαίνεται πολύ ύποπτο."

"Τι θα κάνω; Δεν ξέρω τι είναι αυτά που έχει κρατήσει στο τηλέφωνό του και σε ποιανού τα χέρια μπορεί να βρίσκεται. Δεν περίμενα ποτέ από τον Μάρκο να κάνει τέτοια πράγματα. Με απογοήτευσε πολύ."

"Πρέπει να μιλήσεις  με τον Νικόλα αμέσως και να του εξηγήσεις για το Λονδίνο."

"Μα γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε ήρεμοι για λίγο καιρό; Γιατί πρέπει να δημιουργούνται το ένα πρόβλημα πίσω από το άλλο;"

"Όλα θα φτιάξουν φτάνει να καθίσετε και να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα μεταξύ σας ώστε να μην αφήσετε περιθώρια σε κανέναν να σας χωρίσει."

Η Έλενα έφυγε αργότερα αφήνοντάς την μόνη με τις σκέψεις της.


Ο Νικόλας έψαξε το διαδίκτυο για να βρει ποια ήταν τα νέα  που αναστάτωσαν τόσο την αδερφή του. Είδε τον τίτλο της πασίγνωστης σελίδας που ασχολιόταν με την ζωή των επωνύμων και κάθε τόσο εμφάνιζε σκάνδαλα και έχασε το χρώμα του.

'Κόρη γνωστού πολιτικού που παντρεύτηκε πρόσφατα γνωστό επιχειρηματία μετά από ένα μεγάλο σκάνδαλο, εντοπίστηκε σε τρυφερό τετ α τετ με άγνωστο άντρα. '

Το άρθρο στηλίτευε την ανήθικη συμπεριφορά της γυναίκας, που δεν δίσταζε να κοροιδεύει τον άντρα της ο οποίος την βοήθησε να ξεπεράσει το προηγούμενο σκάνδαλο που δημιούργησε. Αναρωτιόταν αν ο γάμος ήταν ψεύτικος, γεγονός που σήμαινε οτι η οικογένειά της προσπαθούσε να κοροιδέψει την κοινή γνώμη.  Ο δημοσιογράφος έγραφε οτι είχε στα χέρια του ηχητικό ντοκουμέντο όπου εκείνη παραδεχόταν στον εραστή της οτι ποτέ δεν θα μπορούσε να αγαπήσει έναν άντρα σαν τον άντρα της. Το υπόλοιπο άρθρο έγραφε λεπτομέρειες που ουσιαστικά περιέγραφαν την Ιφιγένεια και ένα μεγάλο μέρος του επιτίθονταν και πάλι στον πατέρα της.


Έξω είχε σκοτεινιάσει και η Ιφιγένεια προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Νικόλα αλλά εκείνος δεν απάντησε. Είχε πει οτι θα γυρνούσε νωρίς αλλά δεν φαινόταν πουθενά.

Μόλις ακούμπησε το τηλέφωνό της στο τραπεζάκι, εκείνο χτύπησε.

"Ναι;"

Η πανικόβλητη φωνή της Έλενας την έκανε να τρομάξει: " Ιφιγένεια μπήκες καθόλου στο διαδίκτυο;"

"Όχι. Έγινε κάτι ;" Το μυαλό της πήγε στον Νικόλα: " Ο Νικόλας;"

"Όχι ο Νικόλας. Αχ βρε Ιφιγένεια, δεν πρόκειται να σε αφήσουν σε ησυχία." Η φίλη της ακούστηκε αγανακτισμένη.

Η Ιφιγένεια ανακουφίστηκε για λίγο αλλά μετά αγχώθηκε: " Γιατί τι έγινε πάλι;"

Στερέωσε το τηλέφωνο στον ώμο της και σήκωσε το τάμπλετ για να το ανοίξει. Την ώρα που εκείνο άνοιγε η Έλενα της είπε: " Όποιος πήρε το τηλέφωνο του Μάρκου είχε σκοπό να σου επιτεθεί."

Η Ιφιγένεια μπήκε σε ένα από τα πιο γνωστά σάιτ και είδε τον τίτλο. Για άλλη μια φορά παρουσιαζόταν με τα μελανότερα χρώματα αλλά το άρθρο παρουσίαζε άσχημα και τον Νικόλα χτυπώντας τον αντρικό του εγωισμό και την περηφάνεια του. Τότε κατάλαβε οτι ο Νικόλας θα θεωρούσε προδοσία όλα όσα έγραφαν και θα πίστευε οτι εκείνη τον είχε εκμεταλλευτεί για να καλύψει τα δικά της στραβοπατήματα με τον Μάρκο.  Ένας άντρας με τον εγωισμό του Νικόλα δεν θα επέτρεπε ποτέ να τον θεωρήσουν παιχνιδάκι οποιασδήποτε γυναίκας.

"Έλενα κλείσε. Θα μιλήσουμε αργότερα." Έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να περιμένει την απάντησή της φίλης της και έμεινε παγωμένη να κοιτάζει την οθόνη του τάμπλετ.

"Βλέπω είδες τα νέα." Η σαρκαστική φωνή του Νικόλα πίσω της την έκανε να πεταχτεί.

Στράφηκε προς το μέρος του και είδε τα μάτια του να γυαλίζουν σα να είχε πυρετό: " Νικόλα αυτά που λένε δεν είναι αλήθεια. Ή τουλάχιστον δεν είναι όλη η αλήθεια."

"Δεν είναι αλήθεια οτι στο Λονδίνο που πήγες ήταν και ο κολλητός σου;" Ρώτησε ειρωνικά.

"Ναι ο Μάρκος έτυχε να έρθει στο Λονδίνο για δουλειά αλλά δεν ήμασταν μαζί. Όχι όπως το υπονοούν εδώ."

"Και οι φωτογραφίες λένε ψέμματα;" Οι φωτογραφίες έδειχναν εκείνη και τον Μάρκο σε καφετέρια και στον δρόμο.

"Όχι συναντηθήκαμε μόνο μια φορά και εκεί του ξεκαθάρισα οτι δεν έχω αισθήματα για εκείνον πέρα από τα φιλικά."

"Ήταν πριν ή μετά του πεις οτι ποτέ δεν θα μπορούσες να αγαπήσεις κάποιον σαν και εμένα;"

"Δεν είπα τέτοιο πράγμα." Διαμαρτυρήθηκε.

"Ψεύτρα!!" Η άγρια φωνή του την έκανε να πεταχτεί.

Η Ιφιγένεια έκανε να τον πλησιάσει  αλλά εκείνος έκανε ένα βήμα πίσω : " Νικόλα δεν σου λέω ψέμματα."

Το πληγωμένο βλέμμα της πουυπό άλλες συνθήκες θα τον έκανε να αισθανθεί τύψεις , αυτή την φορά τον θύμωσε ακόμη περισσότερο: "Τολμάς να με κοιτάς στα μάτια λέγοντάς μου ψέμματα; Δεν ήθελα να πιστέψω αυτά που διάβαζα και γι αυτό πήγα να βρω τον δημοσιογράφο, έτοιμος να του κάνω μήνυση  αλλά μάντεψε... Τα στοιχεία ήταν όλα αληθινά. Υπήρχαν και άλλες φωτογραφίες που έδειχναν τον Μάρκο να περπατάει μαζί σου χεράκι χεράκι και είχε και μια ηχογραφημμένη συζήτησή σου με τον Μάρκο που του έλεγες οτι ποτέ δεν θα μπορούσες να αγαπήσεις κάποιον σαν και εμένα."

Η Ιφιγένεια κούνησε το κεφάλι της αρνητικά  : " Δεν είναι αλήθεια. Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια." Προσπάθησε να τον κάνει να την ακούσει  αλλά ο Νικόλας δεν είχε σκοπό να ακούσει τίποτα.

"Νομίζω οτι για να βρούμε και οι δυο την ηρεμία μας, η καλύτερη λύση είναι το διαζύγιο. Ανάμεσά μας δεν θα υπάρξει ποτέ εμπιστοσύνη μετά από όσα συνέβησαν. Ας πάρει ο καθένας μας τον δρόμο του."

"Πιστεύεις δηλαδή οτι εγώ θα μπορούσα να σε απατήσω με τον Μάρκο; Ή πληγώθηκες από αυτά που ηχογράφησαν παράνομα και τα οποία ίσως είναι επεξεργασμένα;

Εγώ μπόρεσα να σου δείξω εμπιστοσύνη γι αυτό που συνέβη με τη Χαρά. Εσύ δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο;"

" Αυτό που με θυμώνει περισσότερο από όλα είναι οτι μου έκρυψες πράγματα επιτρέποντας στους άλλους να τα χρησιμοποιήσουν για να μας επιτεθούν."

"Και εσύ το ίδιο δεν είχες κάνει με την Χαρά; Ή μου το είχες πει και δεν το θυμάμαι;"

"Εγώ όμως δεν έκανα και βαρύγδουπες δηλώσεις και κυρίως δεν τροφοδότησα τα μέσα."

Ώστε τελικά αυτό που τον είχε θυμώσει περισσότερο ήταν αυτό που άκουσε, οτι εκείνη δεν θα αγαπούσε ποτέ κάποιον σαν εκείνον. Η Ιφιγένεια είδε στο βλέμμα του ότι εκείνος δεν ήταν διατεθειμένος να ακούσει τίποτα από αυτά που του έλεγε. Είχε πάρει τις αποφάσεις του.

"Ούτε και εγώ θέλησα ποτέ να τροφοδοτήσω τα μέσα και το ξέρεις καλύτερα από όλους. Ωραία λοιπόν όπως νομίζεις. Αν θέλεις διαζύγιο, ας χωρίσουμε. Μια σχέση χωρίς εμπιστοσύνη δεν έχει νόημα. "

"Σήμερα θα πάω σε ένα ξενοδοχείο να κοιμηθώ. Αύριο θα μιλήσουμε για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες." Ο Νικόλας ανέβηκε στην κρεβατοκάμαρα και σε μια μικρή βαλίτσα έβαλε κάποια από τα πράγματά του. Μετά χωρίς να της μιλήσει άλλο έφυγε από το σπίτι.

Η Ιφιγένεια μόλις άκουσε την πόρτα να κλείνει πίσω του, άφησε ελεύθερα τα δακρυά που συγκρατούσε με δυσκολία, να κυλήσουν στα μάγουλά της.


Continue Reading

You'll Also Like

830K 30K 45
- Λοιπόν;! ρώτησα με σταυρωμένα χέρια. - Είσαι σίγουρη ρε Αννούλα; ήρθε και στάθηκε απέναντί μου. - Πόσες φορές ακόμη πρέπει να στο πω για να σ...
61.5K 6.8K 22
Έπειτα από μια αποτυχημένη αποστολή η Ελίζαμπεθ βρίσκεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες του φόνου. Ο μόνος τρόπος για να βγει αλώβητη και να μη σαπίσε...
7.9K 902 45
Ένας ιδανικός κόσμος για τον έρωτα, θα ήταν αυτός της καταστροφής. Με καρδιές γυάλινες, εύθραυστες, ώστε να μπορεί να τις σπάσει εύκολα. Με ψυχές βου...
4.4K 246 6
Α: Και πως θα γίνει αυτό; Δ: Θα παντρευτούμε. 🤍