ΦΗΜΕΣ

By MYSTIQUECOSMOS

414K 37.6K 2.1K

Η Ιφιγένεια αφού τελείωσε τις σπουδές της στο εξωτερικό επιστρέφει στην Ελλάδα για να αναλάβει την διαφημιστ... More

Κεφάλαιο 1
Kεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφάλαιο 29
Κεφάλαιο 30
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32
Κεφάλαιο 33
Κεφάλαιο 34
Κεφάλαιο 35
Κεφάλαιο 36
Κεφάλαιο 37
Κεφάλαιο 38
Κεφάλαιο 39
Κεφάλαιο 40
Κεφάλαιο 41
Κεφάλαιο 42
Κεφάλαιο 43
Κεφάλαιο 44
Κεφάλαιο 45
Κεφάλαιο 46
Κεφάλαιο 47
Κεφάλαιο 48
Κεφάλαιο 49
Κεφάλαιο 50
Κεφάλαιο 51
Κεφάλαιο 52
Κεφάλαιο 53
Κεφάλαιο 54
Κεφάλαιο 55
Κεφάλαιο 56
Κεφάλαιο 57
Κεφάλαιο 58
Κεφάλαιο 59
Κεφάλαιο 60
Κεφάλαιο 61
Κεφάλαιο 62
Κεφάλαιο 63
Κεφάλαιο 64
Κεφάλαιο 65
Kεφάλαιο 66
Κεφάλαιο 67
Κεφάλαιο 68
Κεφάλαιο 69
Κεφάλαιο 70
Κεφάλαιο 71
ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κεφάλαιο 19

5.3K 543 15
By MYSTIQUECOSMOS

Η Ιφιγένεια κοίταξε τον εαυτό της στον καθρέφτη. Τα μαύρα μαλλιά της που γυάλιζαν η κομμώτρια της τα είχε αφήσει ελεύθερα μόνο με μερικές πλεξουδίτσες που σχημάτιζαν ένα στεφάνι ενώ τα είχε στολίσει με λουλούδια. Το ελαφρύ μακιγιάζ της, τόνιζε τα μάτια της  και το δαντελωτό νυφικό της αναδείκνυε την θηλυκή σιλουέτα της.

"Είσαι μια κούκλα." Η μητέρα της μίλησε συγκινημένη και η Ιφιγένεια ήξερε οτι τα συναισθήματά της οφειλόταν στο οτι η κόρη της αναγκαζόταν να προχωρήσει σε αυτό τον γάμο, λόγω καταστάσεων και όχι λόγω έρωτα.

Η Έλενα την πλησίασε με βουρκωμένα μάτια. Η Ιφιγένεια παρακολούθησε μέσα από τον καθρέφτη την φίλη της που ήταν πανέμορφη και ήταν σίγουρη οτι ο αδερφός της δεν θα μπορούσε να πάρει τα μάτια του από επάνω της. Αν και η ίδια βρισκόταν συνεχώς σε ένταση και τρέξιμο λόγω της προετοιμασίας του γάμου, είχε δει τις ματιές που αντάλλασαν  οι δυο τους σε κάθε ευκαιρία και χαιρόταν πολύ που το σχέδιό της να ενώσει τους δύο αγαπημένους της ανθρώπους έπιανε.

Το χτύπημα στην πόρτα διέκοψε τις σκέψεις της. Ήταν ο πατέρας της. Από την μέρα που του είχε πει οτι θα δεχόταν τον γάμο το βλέμμα του πατέρα της άλλαξε και στα μάτια του κάθε φορά που την κοίταζε εμφανίζονταν λύπη και τύψεις. Προσπάθησε πολλές φορές να την κάνει να αλλάξει γνώμη και να φύγει αλλά ήξερε η κόρη του δεν θα έκανε πίσω.


Η εκκλησία ήταν γεμάτη από κόσμο όπως και ο χώρος γύρω της. Οι δημοσιογράφοι είχαν ήδη παραταχθεί απέναντι από την είσοδο.

Η Ιφιγένεια πήρε μια βαθιά ανάσα και βγήκε από το αυτοκίνητο.


Ο Νικόλας στεκόταν ανάμεσα στον πατέρα του  και την αδερφή του και χαιρετούσε τους γνωστούς που τον πλησίαζαν με ένα πλατύ χαμόγελο. Το στόμα του πονούσε από την προσπάθεια. Ο θυμός του για την Ιφιγένεια ήταν ακόμη μεγάλος παρότι είχε να την δει από την ημέρα στο νοσοκομείο. Ο μόνος που ήταν χαρούμενος με όλη αυτή την κατάσταση ήταν ο πατέρας του ενώ η αδερφή του προσπάθησε να του μιλήσει πολλές φορές για να του παινέψει την Ιφιγένεια και να του πει οτι στο τέλος μπορεί να μετάνιωνε για την τωρινή στάση του.

Το αυτοκίνητο της νύφης έφτασε και ο Νικόλας είδε την Ιφιγένεια να βγαίνει από μέσα. Η καρδιά του χοροπήδησε στο στήθος του όταν είδε πόσο όμορφη ήταν και ο θυμός του εξατμίστηκε. Εκείνη τον πλησίασε περπατώντας αργά με το χέρι της περασμένο στο μπράτσο του πατέρα της, με τα μάτια της καρφωμένα στα δικά του.

Ο Νικόλας αισθανόταν παγιδευμένος στο βλέμμα της και όταν εκείνη σταμάτησε μπροστά του έμεινε για λίγο ακίνητος κοιτάζοντάς την.

Ο πατέρας της είπε συγκινημένος: " Σου την παραδίδω. Να μου την προσέχεις."

Ο Νικόλας χαμογέλασε στον Μανώλη και έπιασε ο χέρι της Ιφιγένειας, που όπως παρατήρησε έτρεμε ελαφρά. Εκείνος τοποθέτησε το χέρι της στο δικό του μπράτσο και ξεκίνησαν για το εσωτερικό της εκκλησίας.


Σε όλη την διάρκεια του μυστηρίου η Ιφιγένεια στεκόταν ακίνητη σαν άγαλμα. Ο Νικόλας  έστρεφε τα μάτια του επάνω της όποτε μπορούσε, έτσι είδε την άκαμπτη στάση της.

Όταν τελείωσαν από την εκκλησία και μπήκαν στο αυτοκίνητο ο Νικόλας στράφηκε προς το μέρος της : " Γιατί είσαι σαν την Μεγάλη Παρασκευή; Εσύ δεν είσαι αυτή που επιδίωξες όλο αυτό;"

Εκείνη γύρισε και τον κοίταξε: " Όχι δεν το θέλησα. Αναγκάστηκα να το κάνω. Έχει διαφορά."

"Όποιοι και αν είναι οι λόγοι σου, φρόντισε να δείχνεις χαρούμενη. Δεν είσαι μόνη σου σε όλη αυτή την παράσταση. Πρέπει να πείσουμε οτι είμαστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι αλλιώς όλη η επιχείρηση θα πάει στράφι. Οι δημοσιογράφοι θα καταλάβουν οτι όλα έγιναν για να καλυφθούν τα σκάνδαλα. Στο κάτω κάτω σκέψου οτι εγώ δεν φταίω σε τίποτα." Είπε ο Νικόλας απότομα και γύρισε για να βάλει μπρος το αυτοκίνητο.

 Το κτήμα που είχε κλείσει ο Ίωνας για το γλέντι μετά τον γάμο, είχε γεμίσει από κόσμο όταν έφτασαν εκείνοι.

Όταν βγήκαν από το αυτοκίνητο, η Ιφιγένεια άρχισε να στρώνει το νυφικό της, ενώ ο Νικόλας την πλησίασε χαμογελαστός, με τα μάτια του επάνω της, σα να κοίταζε την αγαπημένη του. Έφτασε δίπλα της και έσκυψε στο αυτί της: " It's show time!" Έπιασε το χέρι της και το κράτησε σφιχτά μέσα στο δικό του καθώς έμπαιναν στην είσοδο του κτήματος.

Ο Νικόλας έσκυψε κοντά στο αυτί της, κάτι που φάνηκε σαν κίνηση οικειότητας και είπε: "Χαμογέλα." Το φιλί του στο μάγουλό της την ξάφνιασε αλλά πριν προλάβει να αντιδράσει, εκείνος πέρασε τα χέρια του γύρω της και την φίλησε τρυφερά στα χείλη.

Η Ιφιγένεια έκανε μια κίνηση να απομακρυνθεί αλλά εκείνος την έσφιξε  πάνω του παγιδεύοντάς την και τραβώντας τα χείλη του από τα δικά της είπε: " Μην αντιδράς. Μην ξεχνάς είμαστε ερωτευμένοι."

Ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και ο Νικόλας έβαλε το χέρι του στην μέση της για να την οδηγήσει στο τραπέζι τους.

Η ευχάριστη έκπληξη στα πρόσωπα των οικογενειών τους, όταν τους υποδέχτηκαν στο τραπέζι, έκανε τα μάγουλα της Ιφιγένειας να κοκκινίσουν. 

Ο σερβιτόρος τους οδήγησε στο κέντρο της πίστας όπου βρισκόταν η πολυόροφη τούρτα  και αφού την έκοψαν τάισαν ο ένας τον άλλο, με τον Νικόλα να την κοιτάζει πονηρά την ώρα που είχε το κουτάλι στο στόμα του.

Μετά έπρεπε να χορέψουν ένα μπλουζ. Εκείνος πέρασε τα χέρια του γύρω της και την κράτησε κολλημένη επάνω του, παρόλες τις προσπάθειές της να βάλει κάποια απόσταση μεταξύ τους. Η καρδιά της Ιφιγένειας χτυπούσε δυνατά όση ώρα ήταν στην αγκαλιά του και έπρεπε να λικνίζονται μαζί στον αργό ρυθμό.

Από μακριά έμοιαζαν με ένα πραγματικά ερωτευμένο ζευγάρι.

Continue Reading

You'll Also Like

2.6M 181K 69
"Σταμάτα να τρέχεις, αστυνομία!" άκουσα μια ανδρική φωνή πίσω μου. Σκατά!Άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα. Τελικά ,ο μπάτσος με έφτασε και με άρπαξε. Τα...
821K 4.4K 4
''Όταν λες να χορέψω για να δουλέψω εδώ, εννοείς να κάνω στριπτίζ;''τον ρώτησε έντονα και τα μάτια της σχεδόν πετάχτηκαν από την έκπληξη. ''Ναι. Δέ...
15K 1.2K 48
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...