Motel 6 [Niall Horan] (Tradus...

By ImmoralxBiersack

347K 20.4K 2.5K

Motelul 6 - unde poti gasi gandaci la dusuri,mancare discutabila din automat,si poate,putina dragoste de-a lu... More

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)
[1]Escape
[2] Danger
[3] First Impressions
[4] 5 Star Restaurant
[5] Lakepoint View
[6] Liar, Liar
[7] Safe Haven
[8] The Whale & the Shark
[9] Tracker
[10] Conflicts
[11] Build-A-Bear
[12] New York City
[13] M&M World
[14] Reunion
[15] Suspicions
[16] Asthma Attack
[17] The Date
[18] The Truth
[19] Telling Harry
[20] Sick
[21] Fight
[22] Trouble
[23] Darcy's Arrival
[24] Relocating
[25] Late Night Bus Talks
[27] Nevada
[26] Road To Recovery
[28] Reunion
[29] Little Talks
[30] California
[31] Doctor
[32] Discovered
[34] Bathtub Adventures
[35] Trouble in Paradise
[36] Mistakes
[37] Temporary Separation
[38] Together Again
[39] Date
[40] Brave
[41] Confusion
[42] Realization
[43] Missing
[44] So Close
[45] Finally
[46] Airplane Ride
[47] Happily
[48] Late Night Talks
[49] Hospital
[50] On The Road Again
[51] Finally Back
[52] Drunk
[53] Surprise
[54] Visiting Marcus
[55] The Magazine
[56] Forgiveness
[57] 4th Of July
[58] Watching
59] Telling Avery
[60] The Plan
[61] It's time
[62] Unexpected
[63]The Forest
[64] Safe and Sound
[65] Mullingar
[66] Meeting the Family
[67] House Hunters
[67] House Hunters ( Repostat )
[68] Final

[33] Police Station

4.4K 277 25
By ImmoralxBiersack

Niall Horan

"O sa fie bine, iubito." i-am promis lui Avery, frecand-o usor pe spate.Ea a aprobat si a respirat adanc, dar stiam ca nu-mi asculta cuvintele.

"As vrea sa pot derula mai repede asta." a spus.

"Stiu, stiu." mi-am muscat buza."Se va termina , ok?Voi fi acolo tot timpul."

Stateam in spatele unei masini inchiriate, fiind condusi la sectia de politie de Sam.Dupa toti acesti ani,asta era timpul cand Avery putea face dreptate si eram mandru de ea.

"Cam in 5 minute vom fi acolo." a spus Sam, uitandu-se in ochii meii in oglinda retrovizoare.I-am dat un zambet, apoi m-am intors spre iubita mea care tremura.

"Daca o sa creada ca mint?" se ingrijora.

"Nu o sa creada asta." i-am promis."Gandeste rational, te vor crede pe tine, nu pe el."

"Daca vrea custodia?"

"Nu i-o vor da niciodata.Haide, Ave, probabil sunt deja familiarizati cu Kate Winters si deja stiu si numele lui.Se ocupa cu droguri, abuzeaza oameni inocenti, in niciun caz nu o vor lasa pe Aimee cu el." am asigurat-o.

"Dar daca vor vrea o dovada?" m-a intrebat, inclestandu-si pumnii.

"Ai cicatricea, sunt sigur ca e destul."Ultima replica mi-a lasat un gust amar, recunosc.

"Si daca nu vreau sa le-o arat?" puteam spune ca, creierul ei se gandea la ce se putea intampla mai rau, pentru ca nu prea gandea rational.O intelegeam, nici nu vreau sa ma pun in pielea ei.

"Daca vor sa o interogheze pe Aimee?" s-a panicat Avery.Am suspinat si m-am intors spre ea, tinandu-i fata, pentru a se uita in ochii mei.

"Nimic rau nu se va intampla.Iti promit asta, ok?" am spus, incercand sa nu ma uit la buzele ei tentante, pentru ca Sam era in fata.Si-a inchis ochii si a aprobat, respirand adanc.Nu aveam de gand sa admit de fata cu ea, dar eram si eu al nabii de speriat in legatura cu ce urma sa se intample.

"Imi pare rau." si-a cerut scuze, rosind putin."Doar ca, mi-am imaginat ziua asta de multi ani si acum chiar se intampla...e infricosator.Bine, dar infricosator."

"Cateodata, putina frica nu e un lucru rau." i-am reamintit.

"Si cand se va termina, voi fii fericita ca am facut asta.Trebuie doar sa trec peste si voi fi bine." Avery a suspinat din nou, calmandu-se usor.

"Exact."am spus"Si tu, Aimee eu-toata lumea, chiar toata lumea nu va trebui sa-si mai faca griji.Vom fii in siguranta de Kate si Jake."Uram atat de tare sa le pronunt numele.

"Suntem aici."ne-a anuntat Sam, parcand langa departamentul serifului.M-am uitat catre Avery sa vad cum incepea sa se albeasca,inclestandu-si pumnii repetat.I-am luat mana si i-am sarutat-o.

"Hei, Avery?" a spus Sam.

"D-da?" a intrebat.

"Avem incredere in tine.Cu totii."

Trebuia sa recunosc, sectia de politie era intimidanta.Politistii cu arme in curele, treceau prin camera de asteptare, si ma simteam vinovat doar uitandu-ma la ei, chiar daca nu facusem nimic.

Sam a vorbit cu o femeie de la biroul din fata, in timp ce eu si Avery eram impreuna in camera de asteptare.Era o masa cu reviste, si am vazut una care avea o poza cu mine, dar nici nu m-am uitat sa vad ce mai spuneau.

"Sper ca persoana cu care vom vorbi va fi draguta." a spus Avery, muscandu-si buza de jos nervoasa.

"Sunt sigur ca va fi." am spus."La urma urmelor, sunt Niall Horan." am glumit, incercand sa o fac sa zambeasca.A fost cu succes, primind chiar si un chicotit.Chiar voiam sa stiu ce vorbea Sam cu doamna de la birou, asa ca m-am intins putin, dar fara rezultat.

Cateva secunde mai tarziu Sam a venit, zambind.

"Un anchetator privat va veni sa vorbeasca cu voi, in curand."a spus.I-am dat o mica aprobare, in timp ce frecam usor mainile lui Avery, intrebandu-ma ce faceau restul la hotel, si dorindu-mi sa fiu acolo, dar stiam ca trebuia sa fiu aici pentru Avery.

"Nu am mai fost intr-o sectie de politie inainte."am spus, rupand tacerea."Ma asteptam ca toata lumea sa manance gogosi." m-am uitat catre Sam care s-a uitat urat.

"Nu e tot ceea ce facem, Niall." a spus, putin enervat."Mancam si briose." asta a rezultat un chicot din partea lui Avery si din partea mea, realizand ca si el incerca sa o distraga din gandurile sale.

"Crezi ca ne vor gogosi?" l-am intrebat, continuand gluma.

"Cine stie, pustiule."  a ras Sam."Daca esti norocos."

"Dragut."am spus,M-am uitat catre Avery rapid sa vad ca nici, macar nu acorda atentie, dupa privire nici nu parea sa fie cu noi in camera, dar totusi."Esti o femeie curajoasa, iubito.Voi fii cu tine in camera tot timpul."

"Stiu doar ca-"

"Buna, domnisoara Holmes si domnul Horan?" o voce ne-a intrerupt.M-am uitat in sus sa vad un om inalt, cu ochelari, si cu un par extrem de rar.Purta pantaloni kaki si o camasa la fel si parea sa fie de varsta mijlocie-40 cred.

"Suntem noi." am spus, ridicandu-ma si strangandu-i mana.

"Daca puteti veni cu mine, as avrea sa vorbesc cu amandoi." a zambit calduros spre Avery si l-am urmat pe holul ingust catre camera unde Avery trebuia sa-si spuna tote secretele.

Inainte sa intram in camera, i-am aruncat o privire si a zambit.Nu puteam crede ca in sfarsit primeam  ajutor.Parea ciudat ca lucrurile in sfarsit se reparau, adica toate lunile astea am fost doar prinsi in buclucuri, primind numai vesti proaste.

"Va rog, luati loc."a spus anchetatorul.M-am asezat pe o canapea, iar Avery s-a asezat langa mine, tinandu-mi strans mana de parca viata ei depindea de asta."Numele meu este domnul Smith, si sunt anchetatorul privat de pe aici.Am lucrat cu tot feluri de cazuri si sunt sigur ca va voi putea ajuta.Acum, imi puteti spune ce aveti de raportat?"

"Uh, este vorba despre fostul meu iubit."a spus Avery, timida."Jake Yoder."Sprancenele domnului Smith s-au ridicat imediat, apoi s-a uitat la noi cateva secunde.

"Complicele lui Kate Winters, sau e o coincidenta?" a intrebat.

"Nu, chiar el." a spus Avery muscandu-si buza.

"In regula." a aprobat, notand ceva pe clipboard."Continua, te rog."

"Pai, um, am fost impreuna cu el cativa ani."a inceput Avery, dregandu-si vocea."M-a abuzat de 3 ani incoace.Pe mine si pe fiica mea de 3 ani."Am vazut cum se lupta sa-si tina lacrimile, iar tot ce voiam sa fac e sa ii i-au fata in maini si o sa o sarut.

"Ai mai raportat asta, inainte?" a intrebat domnul Smith.

"Nu, domnule." a spus Avery."L-am parasit acum 3 luni.Atunci l-am intalnit pe Niall, care m-a incurajat sa cer ajutor." a spus.Am zambit catre ea, iar ea s-a uitat la mine scurt.Smith a aprobat, notand cate ceva.

"Deci cand spui abuz, la ce te referi?Lovituri, asalt..." s-a oprit, lasand-o pe Avery sa vorbeasca.Imi venise rau, voiam sa ies din camera.Uram faptul ca cineva ar rani persoane inocente, in special pe cei la care tineam.

"Atacuri." a spus Avery, vocea sa, cedand."S-au inrautatit."

"Cat de rau?" a continuat Smith.Acum, nici nu voiam sa aud ce are de zis.

"Cel mai rau probabil-" Avery si-a ridicat bluza, iar cictricea aparuse la vedere."-asta.A aruncat cu o lampa si am fost taiata de sticla.Era un alcoolic." am vazut lacrimi ce curgeau pe obrajii sai, si voiam cu disperare sa le sarut, sa fac sa dispara.

"Cat de des bea?"

"In fiecare seara." a raspuns rapid.

"Te-a ranit vreodata fizic cand era treaz?"

"Da, dar nu atat de des, cum o facea sub influenta alcoolului." a raspuns rapid, lacrimile curgandu-i cu disperare pe obraji.

"Si fiica ta-este a lui?"

"Da, si a lui."

"Care a fost cel mai rau lucru pe care i l-a facut?"

"A lovit-o.Am incercat sa fiu in jurul ei mereu, ca sa pot preveni asta, dar cand nu eram in jur el-" a inceput sa planga tare acum, trupul sau tremurand frenetic."Imi cer scuze, imi pare rau." si-a cerut scuze.

"Doamna, nu e nimic pentru care sa va scuzati." a linistit-o Smith."Stiti unde este Yoder acum?"

"Pe urmele mele." a bombanit Avery."Vine dupa mine si Aimee si am incercat sa ma ascund de el.Avem bodyguarzi care stau cu noi, dar am vrut sa spunem politiei ca sa poata sa-l prinda." A explicat, nepasandu-i acum in ce lumina ar fi putut fi pusa.

"Inteleg, inteleg...." a spus Smith."Deci ati vrea sa deschidem un dosar de abuz atunci.Ar trebui sa va anunt ca asta va ajunge la curte, si va trebui sa va infruntati cu Yoder la tribunal.Veti fii in stare de asta?"

Avery a ezitat o clipa, dar a aprobat in acord.Si ea stia la fel ca mine ca trebuia sa ne protejam fiica.Puteam sa fac atatea lucruri, dar era decizia ei pana la urma.

"Va-ti gandit sa contactati un avocat?" a intrebat."Pot sa va dau o lista cu avocati buni, dar nu cred ca aveti nevoie de un avocat bun in cazul asta." a recunoscut."Intre timp, avem echipe pe urmele lui Yoder, la fel si pentru Winters.Imi pare rau ca toate astea s-au intamplat." a spus cu o vizibila sinceritate.Ea a zambit, recunoscatoare.

"Cat de mult va dura sa-l punem pe Jake in inchisoare?" am intrebat, vorbind pentru prima data.

"Depinde.Cand il vom gasi, va fi pus imediat in inchisoare pentru ca a ajutat-o pe Winters.Dupa nu stiu cat de mult va dura.Depinde de curte si avocatul care-l apara, bineinteles de judecator."

"Si cam cati ani ar putea sta in inchisoare?" am intrebat din nou.

"In cele mai multe cazuri, variaza de la 6 luni la 10 ani."In cazul asta, ne confruntam cu un minor, vor fi probabil 8 ani.Dar, de cand a cooperat cu un criminal, probabil va sta cel putin 20 de ani." m-am simtit bine, un val de usurare trecandu-mi prin corp, dintr-o data Avery a inceput sa planga.

"Multumesc foarte mult." a spus, cu un zambet mare pe fata."Multumesc foarte,foarte mult."

"A avut nevoie de mult timp sa spuna toate astea."l-am informat pe Smith."Dar cred ca ,dupa toate astea, nu va mai avea dupa de ce sa-si faca griji." am zambit, imbratisand-o strans pe Avery.

"Asta este un lucru foarte comun in toate cazurile, victimile simt ca nu pot sa spuna nimanui, pentru ca sunt concentrate pe siguranta lor si a oamenilor din jur.Dar sunt fericit ca in final ati venit la mine.E un lucru curajos."

"Si e o placere sa va ajut, pe amandoi." a spus."Si daca vreti sa ma folositi pe mine ca si avocat, as fi foarte incantat,dar daca vreti pe altcineva, sa stiti ca nu ma voi ofensa."

"Ar fi minunat." a spus Avery."Cat va costa?"

Smith a zambit bland."Am lucrat cu oameni care au fost in pozitia ta,Avery.Am vazut teroarea prin care au trecut in ochii lor, si stiu ca nu vrei sa te ingrijorezi acum de partea financiara."

"Suntem acoperiti." am sarit.

"Niall, e-n regula pot gasi-" a inceput Avery.

"Sunt milionar, iubito." am spus, sarutandu-i obrazul."Ma descurc Smith." a aprobat zambind, dandu-mi cartea de vizita.Eram mai mult decat fericit.

"Si daca sunt si alti martori, sa stii ca va ajuta la decizia juriului la sfarsitul cazului.Martorii sunt mereu un bonus, chiar daca sunt foarte sigur ca vom castiga cazul." a spus.Am memorat asta, dar tot ce voiam era sa o sarut pe Avery, sa mergem la hotel, sa petrecem, si sa stau cu Aimee in brate.

"Vreti sa fixam o programare saptamana viitoare?Daca puteti sa-mi dati niste informatii de contact ca sa va anunt, in legatura cu Yoder." a spus Smith, dandu-i lui Avery clipboard-ul pentru a scrie o adresa de e-mail.

"Si stiu ca aveti o echipa de bodyguarzi, dar daca putem face ceva sa imbunatatim paza?" a intrebat Smith.

"O sa vorbesc cu Sam, asteapta afara." am spus."Va fi decizia lui, vrei sa vorbesti cu el?" am spus, ridicandu-ma.

"Ar fi minunat." a spus Smith, zambind."Si sunt bucuros ca va pot ajuta."

"S-ar putea sa nu fim in oras la urmatoarea programare." a spus Avery. amintindu-mi chestia asta.

"Pot aranja o sesiune pe Skype." a spus Smith, dar avea o urma de ingrijorare pe fata, si m-am incruntat incercand sa-mi dau seama care era problema.

"Domnisoara Holmes...va avertizez."a inceput, dregandu-si vocea."Vor fi oameni, ca si membrii ai juriului sau oameni de partea lui Jake-avocati si asa mai departe, care vor incerca sa va doboare." Avery s-a incruntat, confuza la fel ca si mine.

"Ce vreti sa spuneti?" a intrebat.Smith a oftat.

"Ce vreau sa spun este ca, chiar daca incercati sa va protejati fiica de fostul iubit, cateodata ati esuat.Vor fi oameni..." a oftat, nemaiuitandu-se la noi.

"Oameni care ce?" am intrebat.

"Vor putea fi oameni care vor crede ca fiica dumneavoastra ar trebui pusa in adoptie."

Siii in sfarsit a venit vacantaaa!!Ca sa fie in ton cu ea,am postat si un capitol.Sunt curioasa ce parere aveti :3 -Ally

Continue Reading

You'll Also Like

41.3K 1.8K 30
Nina este o fata de 17 ani care s-a mutat intr-un nou oras. Aici il intalneste pe Harry, cel mai popular si pervers din scoala. O va face pe Nina, H...
9.6K 710 44
V O L U M U L III ''Îi ridic tricoul și i-l dau jos. Roșește și își mută privirea. Încep să îi sărut corpul micuț până când ajung la tivul pantalon...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
38.6K 1.3K 43
Un an nou de liceu.Un nou profesor.O iubire ireala.O schimbare radicala.Lacrimi.Durere.Fericire.Toate astea le-a simtit Mel.Dragostea ei fata de Harr...