Motel 6 [Niall Horan] (Tradus...

By ImmoralxBiersack

347K 20.4K 2.5K

Motelul 6 - unde poti gasi gandaci la dusuri,mancare discutabila din automat,si poate,putina dragoste de-a lu... More

Motel 6 [Niall Horan] (Tradusa)
[1]Escape
[2] Danger
[3] First Impressions
[4] 5 Star Restaurant
[5] Lakepoint View
[6] Liar, Liar
[8] The Whale & the Shark
[9] Tracker
[10] Conflicts
[11] Build-A-Bear
[12] New York City
[13] M&M World
[14] Reunion
[15] Suspicions
[16] Asthma Attack
[17] The Date
[18] The Truth
[19] Telling Harry
[20] Sick
[21] Fight
[22] Trouble
[23] Darcy's Arrival
[24] Relocating
[25] Late Night Bus Talks
[27] Nevada
[26] Road To Recovery
[28] Reunion
[29] Little Talks
[30] California
[31] Doctor
[32] Discovered
[33] Police Station
[34] Bathtub Adventures
[35] Trouble in Paradise
[36] Mistakes
[37] Temporary Separation
[38] Together Again
[39] Date
[40] Brave
[41] Confusion
[42] Realization
[43] Missing
[44] So Close
[45] Finally
[46] Airplane Ride
[47] Happily
[48] Late Night Talks
[49] Hospital
[50] On The Road Again
[51] Finally Back
[52] Drunk
[53] Surprise
[54] Visiting Marcus
[55] The Magazine
[56] Forgiveness
[57] 4th Of July
[58] Watching
59] Telling Avery
[60] The Plan
[61] It's time
[62] Unexpected
[63]The Forest
[64] Safe and Sound
[65] Mullingar
[66] Meeting the Family
[67] House Hunters
[67] House Hunters ( Repostat )
[68] Final

[7] Safe Haven

6.6K 399 17
By ImmoralxBiersack

Avery Holmes

          Urmatoarea dimineata, dupa o noapte plina de intorsaturi de situatie, de ghicit diferite lucruri, m-am trezit cu Aimee ghemuita la pieptul meu.Am zambit slab, magaindu-i spatele usor, cand si-a scos degetul din gura, incepand sa se trezeasca.

"I-am spus lui Niall ca esti fetita mea iubito."i-am soptit.Somnoroasa, a aprobat frecandu-si ochisorii.Am tinut-o strans la pieptul meu, simtindu-i bataile inimii."Si nu este suparat,da?Vrea sa fie prietenul nostru."

         Din nou, probabil abia intelegand, a aprobat si a cascat, alunecand usor spre poala mea, apoi pe covor.Am chicotit, intinzadu-ma si aruncand o privire spre fereastra.Soarele deja stralucea, probabil era trecut de 8.

       Am cautat ceva pentru Aimee la televizor si am gasit, apoi m-am dus la bucataria noastra de rahat, pe unde trecea si cablul tv.Pentru Aimee era interesant, dar pentru mine era un haos.O dezordine.

         Nopatea trecuta aveam o indoiala despre totul.Sigur, sa ma intorc acasa ar fi fost greu pentru mine.Dar cel putin aveam o casa potrivita si o camara plina de mancare.Acum, tot ce aveam era indeajuns pentru cateva sendvisuri si cateva cutii de cereale.

          Dar apoi m-am gandit la noptile betive, ceea ce erau nenumarabile.Eram mizerabila in propria casa, urandu-ma asa de mult pentru ceea ce m-a facut Jake sa trec.Totusi ma gandeam de ce am lasat sa se intample asta, ca si cum era vina mea.Si poate era, poate era ceva ce nu facusem.Poate, daca eram mai buna pentru el, chiar acum m-ar fi tinut in patul nostru mare sarutandu-mi fruntea.

"Mami, vreau pufuletii cu ciocolata."Aimee mi-a invadat gandurile, aratand spre cutia de cereale.Am aprobat, dar am realizat ca nu aveam nici macar boluri.Am marait in frustrare, trecandu-mi mana prin par.Asta era ceva total imposibil si nebunesc.De ce-am crezut ca pot face asta?

"Sigur, asteapta putin.Prima data trebuie sa-ti fac baie." am spus, mergand spre mica baie, dand drumul la apa.Cand m-am intors in camera,Aimee deja tinea cutia de cereale in mana, si am lasat-o.Nu eram ca si cum aveam ceva pentru a folosi sa se hraneasca.

Am auzit o bataie in usa, si am zambit usor.Aimee a inghetat , sprancenele fiind ridicate, asteptand sa vada cine e.Desigur, stiam ca va fi noul nostru prieten, Niall.

Mi-am trecut o mana prin par, si apoi am realizat ca nu am facut nimic pentru a ma aranja cat de cat, dar era deja prea tarziu.Am oftat deschizand usa, dar cand am deschis-o, Niall nu era acolo.Era Shirley, femeia draguta de la birou.Am incercat sa nu par dezamagita.

"Buna, draga mea!" a zambit, un fum usor intrand in camera.

"Buna dimineata, Shirley." am zambit, si rapid m-a tras intr-o imbratisare.

"Am venit sa te anunt ca timpul oficial de cazare este pana la 10, si daca ai de gand sa stai dupa, va trebui sa te taxez o zi." a spus trista."Sunt trista ca pleci asa de repede.!"

M-am incruntat, uimita.Despre ce naiba vorbea acolo?

"Camera asta este cea mai ieftina, si a fost inchiriata, cred ca cuplul care va sta aici, va ajunge pe la cina.Deci ai timp pana atunci, ca sa nu o grabesti pe micuta.Suna bine?"

Mi-am scuturat capul, tot incruntata.

"Nu plec, Shirley..." am clacat, simtindu-ma jenata."Imi pare rau, dar cred ca ma confuzi cu altcineva?"

Shirley si-a muscat buza, punandu-si mana la barbie.

"Nu, tu si Niall sunteti singurii care stau aici.Niall mi-a spus ca o sa eliberezi camera astazi, a platit factura saptamanala.A spus ca nu mai ai nevoie de camera asta deloc."

M-am intors spre Aimee, care se uita la televizor.Pentru cateva secunde, mi-a fost greu sa spun ceva, dar dupa am spus da si a plecat.Cand Shirley a plecat, am coborat furioasa spre camera lui Niall, in pijamale si descaltata.Lacrimi nervoase invadandu-mi ochii, dar cum au cazut, adierea vantului le-a uscat.

Am ajuns la usa, genunchiii mei tremurand de nervi.

"Niall! Deschide, la naiba." am tipat , lovind usa cu piciorul.Mi-am sters ochii si am continuat."Deschide usa asta nenorocita, ca  jur ca o sparg!"am tipat.

Am asteptat cateva secunde,degetele de la picioare fiind rosii, doar ce le folosisem sa lovesc usa.Nici nu imi pasa.Noaptea trecuta, a fost o minciuna? Ma prostea, era suparat in secret pe mine, asta fiind modul lui de a o arata.

In final usa s-a deschis usor si Niall statea in parg.Parul sau era ciufulit si purta o pereche de pantaloni de trening ce ii statea pe solduri, bineinteles fara tricou.Am incercat sa nu ma holbez, amintindu-mi ca eram suparata pe el.

"Ave?" a cascat uitandu-se in jur dupa Aimee.Mi-am scuturat capul, mai nervoasa, pe faptul ca incerca sa calmeze lucrurile , strigandu-ma dupa noua mea porecla.

"Sa nu indraznesti."am mormait." Nu am unde sa ma duc, nenorocitule!Nici unde!Mi-am acoperit ochii incercand sa nu plang, cu mainile mele care tremurau, dar eram asa nervoasa.

"Eu..." a ramas fara cuvinte, cu ochii larg deschisi.Nu puteam sa cred ca facea pe prostul-sincer?Nu ma asteptam sa faca asa ceva.Nu imi permiteam alta camera-abia imi permiteam cea mai ieftina camera, si acum am fost data afara din ea.

"Nu pot sa cred." am rabufnit, scuturandu-mi capul, mainile-mi tremurand nervos.A pasit mai aproape si m-am dat mai in spate, incruntandu-ma la el.

"Orice s-a intamplat, putem rezolva, serios..." m-a asigurat. atingandu-mi bratul.Mi-am tras mana inapoi, razand amar, frigul lovindu-ma in final.Un fior rece imi trecea pe spate dar l-am ignorat.

"Nu fa pe prostul Niall!" l-am avertizat, privindu-l direct in ochi.

"Te rog, spune-mi doar ce s-a intamplat." a spus cu o voce mica, linistita ca a unui copil.Mi-am scuturat capul, complet enervata de faptul ca facea asta."Te rog". a repetat.

"Camera mea, asta s-a intamplat! I-ai spus lui Shirley ca plec, si acum cineva mi-a inchiriat camera.!Niall, aia era singura camera pe care mi-o permiteam, iar acum datorita tie, trebuie sa dorm in masina, idiotule!" am continuat sa tip la el.

L-am vazut suspinand usurat, si am ridicat spranceana curioasa la el.Ce facea?

"Nu, nu Avery..." a spus."Eu doar" o imbujorare a aparut pe obrajii sai luminosi,incrucisandu-si bratele, frigul il lovise si pe el."Nu am vrut ca o mama tanara ca tine, cu o fetita, sa fie singura.Asa ca aseara, pe la 4 mi-au fost aduse 2 paturi in camera.Am doua camere doar pentru mine-are sens.Si asa, voi fi aici mereu pentru tine, si vei fii in siguranta."

Am ramas cu gura deschisa, si imediat m-am simtit terbil.Saracul Niall, tocmai ce l-am insultat din toata inima, iar el incerca doar sa ma ajute.Am ramas incremenita, buza de jos incepand sa tremure, iar el a venit si m-a imbratisat.

"Imi pare rau ca ai crezut ce ai crezut,dar nu as face asta niciodata asta unui prieten.Serios" mi-a soptit la ureche.Am aprobat, capul meu odihnindu-se in scobitura gatului sau.Mirosea grozav,a aftershave.

"Nu am vrut sa sar asa pe tine, dar ma gandeam ca vrei sa faci ceva sa ma ranesti pe mine si pe Aim.." am spus oftand.Si-a scutura capul, punandu-si mainile pe umerii mei.

"Iti amintesti discutia noastra de aseara?Suntem prieteni. Nu as face niciodata asta.Si plus de asta am nevoie sa fii aici sa ma ajuti cu cina, nu? a ranjit la mine, tremurand din nou."E cam frig, hai sa mergem sa iti aduci lucrurile si pe Aimee aici, si apoi sa luam micul dejun."

Am aprobat, ramand fara cuvinte.Inima mea a intalnit un sentiment, pe care nu-l simtisem din partea lui Jake, si asta era respect.Deci asa era sa fii tratata cum trebuie de un barbat.

Mai tarziu, in acea seara, cu toate evenimentele de dimineata puse in spate temporar, burtile noastre erau pline de chiftele.Am pus-o pe Aimee in noua noastra camera spatioasa, pentru somn.Ea o avea pe Timmy Testoasa stransa la pieptul ei , un zambet slab fiind pe fata ei cand a adormit.Cand i-am spus ca ne mutam cu Niall era cea mai fericita fata din lume.

Desigur, era putin ezitand sa ma mut cu el, chiar si temporar, dar aveam incredere in el.Nu eram sa ma cred intr-un barbat dupa ce mi-a facut Jake, pentru ca la inceput si el a fost dragut ca si Niall, dar Niall avea ceva special ce m-a facut sa am incredere in el inca de la inceput.Ceva ce nu puteam explica.

"A adormit." am spus slab, asezandu-ma langa el pe canapea.Era cu telefonul in mana , si am putut vedea aplicatia Twitter deschisa.Televizorul era dat la un volum mai slab, transmitand sunete slabe in fundal, ceva ce o ajuta pe Aimee sa adorma.

"Iti e dor de ei?" am intrebat,fiind genul de persoana cam indiscreta, deoarece il urmaream cum statea pe Twitter."Colegii de trupa, ma refer.Prieteni, familie..." am continuat incepand sa imi rod unghiile.S-a uitat in gol pentru cateva secunde apoi a zambit aproband.

"Da, mi-e dor de ei al dracu de mult." a chicotit."Dar daca stai sa te gandesti, sunt aici pentru siguranta lor.Deci trebuie sa fac sacrificii, cred." A spus in subestimare, realizand cat de similare erau situatiile noastre.Totusi nu stiam intreaga poveste.

"Pot sa intreb ce s-a intamplat? Adica tot ce s-a intamplat?"M-am rugat sa nu izbugneasca in nervi, dupa toate ce s-au intamplat astazi.A ofat, punandu-si telefonul in buzunarul pantalonilor.

"Ultimul nostru concert a fost in Londra, atunci nu era ultimul, dar a trebuit sa le anulam pe toate, din cauza a ce s-a intamplat."Am putut vedea durerea din ochii lui, spunand asta, dar nu am spus nimic pentru a-l linisti."Am tot primit niste mesaje anonime, continand amenintari cu moartea.Era al dracu de ciudat.Singura persoana care stia era Louis, si a tinut secret.M-am gandit ca era doar un idiot care incerca doar sa se joace cu mine, stii?" si-a lins buzele inainte sa continue."Oricum, am vazut o fata in multime si arata....ciudat.Ea a incercat sa ma impuste, cred.Harry m-a tras din calea glontului.Mereu face chestii de genul asta.Are o prietena Darcy, si a sarit in fata glontului si pentru ea." a ras scuturandu-si capul."Asta e o alta poveste, dar totusi e ca un superman.Louis a trebuit sa ii spuna managerului ce s-a intamplat, si pentru siguranta tuturor, au spus ca trebuie sa ma ascund.M-am gandit totusi ca ar putea fi ceva decent, dar uite-ma aici." a glumit.

"Doamne" mi-am scuturat capul, inainte sa ma intind pe spatarul canapelei."Ai vorbit cu cineva de atunci?Familie sau ceva?"

Si-a scuturat capul.

"Nu este permis."Managerul a contactat pe toata lumea, asigurandu-i ca sunt bine.Mama trebuie sa fie ingrijorata, mereu face asa.Si pun pariu ca Louis se simte foarte nasol, as vrea doar sa ii spun ca nu e vina lui, stii?" a suspinat.

"As spune ca as stii , dar chiar nu stiu." am zambit"Nu stiu prin ce treci, dar daca tot ma ajuti, am de gand sa te ajut si eu .Da?Vor afla cine persoana aia , iti promit." am incercat sa il linistesc.

S-a intors spre mine si a zambit aproband.Puteam vedea ca nu este complet usurat, dar totusi trebuia sa fie puternic.Mi-am muscat buza si m-am uitat in final la televizor, unde era o reluare a lui Maury Povich.

"Sper totusi sa nu crezi ca este ciudat.Adica te cunosc de aproape 2 saptamani." a ras."Dar ma simt bine.Nu am avut un prieten asa real  si cel putin decent de mult timp.Unul cel putin autentic."

M-am inrosit si am raspuns.

"Adica, daca cineva imi ofera chiftele gratis si o camera, nu am de gand sa refuz." am glumit ciupindu-i usor coastele."Si ma bucur ca ma crezi cel putin decenta."

"Nu am vrut sa sune asa!" a insistat." Doar ca in ultimul timp, sa fiu inconjurat de celebritati , ceva ce se invecheste.Toti sunt la fel, se pare."

"Da... sa fiu langa tine incepe sa se invecheasca." am ranjit.M-a impins, si pentru ca nu eram pregatita am cazut.M-a durut rau, pentru ca aveam niste vanatai care nu erau inca vindecate-dar nu am spus nimic.Nu voiam sa faca o mare chestie din asta.

"Cred ca o sa ma retrag." a admis, cu un cascat."Daca te simti ciudat sa fim in aceeasi camera, pot lua canapeaua.Nu ma deranjeaza sa privesc Maury toata noaptea." a spus serios.Repede mi-am scutura capul.

"In niciun caz nu am sa te las sa dormi pe canapea dupa ziua de azi.Am fost o nemernica, si ma simt nasol, sa te fac sa dormi pe canapea." am oftat, ciudat lasandu-mi mainile sa coboare in buzunare.A aprobat muscandu-si buza, ridicandu-se si venind langa mine.

"Deci..erm...pot sa ma duc la baie acum sau...." a inceput, dar l-am intrerupt imediat.

"Nu, nu ... poti sa te duci." am aprobat, in timp ce stingea televizorul.

"Bine, pentru ca am nevoie de un dus." A zis, tragandu-si tricoul pe cap, punandul in jurul umerilor ca un prosop.Nu se uita in ochii mei, dar puteam sa imi dai seama ca nici el nu stia ce sa zica, ca sa rupa tacerea.

"Pai...um...noapte buna atunci." am zis in final.

"Uhm.. da...nopate buna." a zis luandu-ma intr-o imbratisare rapida.Mi-a dat dumul si uitandu-se in urma sa dupa mine, s-a ciocnit de usa baii.

"Ah,, drace" a blestemat, fata sa fiind rosie.Am chicotit, ducandu-ma spre dormitor.

Eram in pat, langa Aimee, care a insistat sa dorm cu ea(patul avand o marime buna pentru noi) m-am incruntat spre tavan ascultand apa dusului.Intrebari imi alergau prin minte, dar am refuzat sa caut raspuns.

Un lucru era sigur totusi, aici era refugiul meu.

Continue Reading

You'll Also Like

397K 18K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.
41.3K 1.8K 30
Nina este o fata de 17 ani care s-a mutat intr-un nou oras. Aici il intalneste pe Harry, cel mai popular si pervers din scoala. O va face pe Nina, H...
71.2K 7.1K 37
Când împlinesc 18 ani, oamenii își pot contacta sufletele pereche scriindu-și pe propriul trup. Taehyung a încercat să comunice cu perechea sa, însă...
202K 29K 128
Продолжение с 16 арки Система 7480 была завоевана своим хозяином и стала рабом другой стороны. Но это не имеет значения, 7480, который может выбрать...