Teach Me To Love {Harry Style...

De Domie2710

559K 24.2K 873

Nenávisť a láska tvoria veľmi tenkú hranicu. All Rights Reserved ® Domie2710 Mais

Prolog
1. časť Svadba
2. časť "Tu je Harry Styles.."
3.časť Zistenie
4. časť "Poslednu dobu je to strašné!.."
5.časť Magori v plnej kráse
6.časť Som Sam!
7. časť "Nechcem sa o tom baviť s nikým a už vôbec nie s tebou!!"
8. časť Is she sassy? I love it!
9. časť "My...nie...sme...teplí!"
10. časť ...Zayn...
11. časť Niečo za niečo
12. časť Sex with Zayn? No...I want you!
13. časť Are you fuckin' kiddin' me?!!
14. časť Dimple in her cheek...
15. časť Niall or amazing sex?
16.časť Ty to chceš takto!
17. časť "Spolupracuj!"
18.časť Window
19. časť Never more...
20. časť Daj jej pokoj!!!
21. časť Za pravdu sa každý bije
22. časť Toho sa nedočkáš!
23. časť Danielle má pravdu!
24. časť Why?
25. časť You said...Harry?
26.Časť IMPOSSIBLE
27. časť I'm not like other girls...
28. časť My mom is fool!!!
29. časť Telefonát
30. časť I Love You
32. časť Only friends
33. časť Harry's phone
34. časť "Je na tom niečo divné?"
35.časť -My Sam-
36. časť ...Do you love me?...
37. časť -I Promise-
38. časť Španielsko
39. časť -Kto do pekla je Ryan?-
40. časť -Keď vás dobehne minulosť-
41. časť -Krpec-
42. časť ...Nikto dôležitý...
43. časť ...Peklo na zemi...
44. časť Neznáme číslo
45. časť Im here for you...
46. časť TWITTER
47. časť ...Môžem si kopnúť?
48. časť ...Pozri, vykričal som to do sveta!
49. časť ...On sa ťa dotýkal?!
50. časť Sad Harry
51. časť Broken Heart
52. časť I don't love you.
53. časť ...Hi mom!...
54. časť ...Ako si ju to nazval?!
55. časť ...Nikto ťa tu nechce!
56. časť ...Nerob to Styles!
57. časť ..Hi, I am Gemma
58. časť ...Buď šťastný s Rose
59. časť ...Sme spolu
60. časť ...Bitch!
61.časť ...Barbie?
62.časť ...LOST
63.časť ...Ty si s ním spala!
64. časť ...Nechcela to.
65. časť THE END

31. časť HARIBO

9.2K 373 27
De Domie2710

Harry

Ani nevie prečo, ale začal som sa triasť. V toto som ani nikdy nedúfal. Bál som sa v to dúfať. Ale ona, je moja. Len a len moja. Tak strašne som si vážil, vždy keď mi povedala, že ma ľúbi. Ale ja ju milujem. Milujem ju najviac na svete. Neviem, čo sa to so mnou deje. Nikdy v živote som sa takto necítil. Nikdy som si nemyslel, že by som mohol niekoho tak milovať. Nikdy pred tým sa mi to nestalo.  Sedela na mňa a opätovala mi horúce bozky. Tak ľahko som si na ne zvykol, že som nedokázal prestať. Odvážil som sa na ďalší krok a rozopol som je podprsenku. Cítil som, ako sa striasla. Dúfam, že to bolo vzrušením. Bozkami som prešiel na jej krk a jemne ho bozkával. Ona mala stále ruky zapletené v jeho vlasoch a ja som si to užíval. Miloval som to. Nemal som rád, keď sa mi ostatní ľudia dotýkali vlasou, ale u nej som to miloval. Pomaly som jaj začal sťahovať ramienka na jej podprsenke a na každom mieste, kde som prešiel prstami som venoval horúci bozk. O chvíľku jej podprsenka letela nevedno kam. Odtiahol som sa od nej a zahľadel som sa na ňu. Bola taka nádherná. Všimol som si, že znervóznela a začervenala sa. Usmial som sa nad tým.

„Si nádherná.“ Šepol som a pozrel som je do očí. Ona sa slabo usmiala a sklopila zrak. Prstami som jej nadvihol bradu a pobozkal som ju. Pomaly som ju položil pod seba a jemne som na ňu naľahol. Nechcel som jej ublížiť.

„Harry, nie som z porcelánu.“ Zasmiala sa.

„Prepáč.“ Povedal som a pobozkal som ju na bradu.

„Za čo sa ospravedlňuješ?“  opýtala sa s miernym úsmevom.

„Ani neviem. Som z teba a tvojej krásy tak vykoľajený, že ani nerozmýšľam nad tým, čo rozprávam.“ Povedal som vážne a ona mi darovala jeden z jej okúzlujúcich úsmevov. Môže niekto vyzerať tak božsky a sladko ako ona? Znova som sa prisal na jej pery a jazykom som je vlkĺzol dnu. Prstami som zahákol za lem jej legín a stiahol ich dole. Zatlačila mi do hrude a odtiahla sa. To znamenalo, že sme museli prerušiť bozk a ja som sa na ňu nechápavo a vyľakane pozrel.

„harry..“ šepla. „Ak chceš pokračovať...asi by si mal zamknúť.“ Ukázala na dvere. Tiež som sa tam pozrel. Mala pravdu. Nie sme v tomto dome sami a môže nás hoci kto vyrušiť. Rýchlo som z nej zliezol a utekal som k dverám. Musel dom byť čo najrýchlejšie pri nej. Otočil som kľúčom v zámke a vrátil som sa k nej. Iba z pohľadu na jej telo som bol neskutočne vzrušený.

„Lepšie?“ usmial som sa na ňu.

„Lepšie.“ Pritvrdila a potom ma pobozkala. Prehĺbil som bozk a začal som ju bozkávať. Zrazu som ucítil, ako m rukami ohmatáva brucho a ja som sa skoro urobil iba z jej dotyku. (:D) Prstami mi jemne prechádzala po pokožke a ja som sa šiel zblázniť. Zrazu som pocítil jej prsty, ako sa zahakli o lem mojich teplákov a začala ich pomaly sťahovať. Zrýchlene som dýchala a začal som jej bozkávať hrudník.

„Harry..pomôž mi!“ povedala z ťažka a ja som sa zasmial. Stiahol som zo seba tepláky a obaja sme mali na sebe iba posledný kus oblečenia. „milujem ťa.“ Šepol som a bozkami som jej obdarúvaval brucho. Iba potichu vzdychla a ja som jej pomaly začal sťahovať nohavičky. Aj tie o chvíľku ležali niekde na zemi a mne sa neskutočne prudko rozbúchalo srdce. Začal som jej bozkávať lýtka a postupoval som hore až na vnútornú stranu stehien. Ona potichu vzdychala a mňa ško roztrhať. Rýchlo som zo seba stiahol boxerky a naľahol som na ňu. Znova som sa prisal na jej pery a jej ruky som ucítil na mojom zadku. Zostal som zaskočený, keď som si vlastne uvedomil, že si ma viac tlačí do svojho lona.

„Sam.“ Šepol som. Rukami som jej behal po stehnách.

„urob to už Harry.“ Povedala naliehavo a ja som sa nad tým pousmial. Očividne ma chcela rovnako ako ja ju. Nebolo čas na nejaké predohry. Obaja sme boli až priveľmi vzrušený.

„Sam, si...?“ položil som jej ešte poslednú otázku.

„nie Harry.“ Povedala naliehavo.

„Fajn.“ Šepol som a spojil som naše pery. Medzi tým som do nej vnikol. Vzdychla mi do úst a ja som to bral ako dobré znamenie. Nechty zaryla do mojich ramien a ja som ťažko vydýchol. Ten pocit bol neopísateľný. Bol som s ňou ako jedno telo a duša. Začal som pomaly prirážať a ja som sa cítil tak úžasne. Bol to úžasný pocit. Pozrel som sa na Sam, a všimol som si, ako si to užíva. Vlastne som to aj cítil na tom, ako mi škriabe chrbát. Bolesť šla bokom, a ja som sa sústredil iba na naše uspokojenie.

*******

Držal som ju v náručí a stále lapal po dychu. Bolo to niečo neskutočné. Nikdy som sa po...sexse takto necítil. Neviem čím to bolo. Možno tým, že som sa vyspal z osobou, ktorú som skutočne veľmi miloval.

„Bola si neskutočná.“ Povedal som a pobozkal som ju na čelo.

„A ty.“ Usmiala sa a ja som jej úsmev opätoval. Nahol som sa nad ňu a začal som jej bozkávať krk. No potom som si spomenul, čo mi urobila, tak som jej kožu bolestivo stisol medzi zubami.

Sykla. „Harold..dole mám brata!“ zavrčala. Odignoroval som to a ďalej som pokračoval vo svojej práci. „Harry nerob mi zle!“ povedala zúfalo a ja som sa od nej odtiahol.

„nerobím ti zle. Len si ťa značkujem.“ Dal som juj pusu na nos.

„A Niall ťa zabije!“ nadvihla obočie a prekrížila si ruky na prsiach.

„Verím tomu, že ma ochrániš.“  Venoval som jej nevinný pohľad.

„Styles, ty si ale prefíkaný!“ pokrútila hlavou.

„Možno..trošku.“  zaškeril som sa. Iba sa zasmiala a posadila sa. Prikrývku si držala tesne pri tele. Nadvihol som obočie.

„Idem do kúpeľne.“ Povedala a rozkošne sa usmiala. Sledoval som ju, ako sa postavila z postele, no s prikrývkou stále pri sebe. A tým prikrývku stiahla zo mňa.

„Heej!“ zakričal som na ňu.

„Soráč! Snáď nebudem nahá ja?!“ začala sa smiať.

„Noa? Veď som ťa už videl.“ Povedal som.

„Veď aj ja teba.“ Zasmiala sa a zmizla v kúpeľni. Natiahol som na seba boxerky a ľahol som si na postel a čakal na Sam. Ešte stále som sa usmieval ako pripečený nad tou predstavou, čo sa tu pred chvíľkou stalo.  ale Sam má pravdu. Keď sa toto Niall dozvie som v riti. No čo už. Veď spolu chodíme, je to normálne nie? Chcel som na ňu počkať pokým výde von, ale mal som strašný smäd.

„Zlato. Idem dole.“ Prišiel som ku dverám kúpeľne.

„Fajn. A za ten cucflek ťa ostrihám!“ zakričala mi späť a ja som sa zasmial. Ona bola proste dokonalá. Natiahol som na seba tepláky a zbehol som dole do kuchyne a nalial som si džús. Oprel som sa o linku a len som sa usmieval.

„Čo sa vyškieraš?“ vošiel do kuchyne Louis a z chladničky si vybral tiež džús, len mrkvový.

„nič.“ Pokrútil som hlavou a znova som sa pozrel pred seba. Pohár som pritlačil k mojim preám aby nevidel ako sa vyškieram. Musel som vyzerať ako idiot.  Louis sa postavil vedľa mňa, oprel sa o stôl a pozeral sa na mňa. Na tvári mal sústredený výraz a v ruke držal pohár.

„ale naozaj Hazza. Si v pohode?“ nadvihol obočie.

„Nikdy mi nebolo lepšie.“ Znova som sa usmial. Znova sa na mňa pozrel tým pohľadom a skúmal ma. Keby ste videli ako vyzeral. Ako keby sa mi snažil vyčítať myšlienky alebo čo.

„prišiel som iba na tri spôsoby. Po prvé- pod posteľou si našiel balíček HARIBO, po druhé- Sam ti povedala, že ti kúpi mačku alebo po tretie- Sam ti dala.“ Povedal a tváril sa veľmi premúdrelo. Spočinul som na ňom pohľadom a radšej som sa napil džúsu. Zova ma chvíľku pozoroval.

„Už viem čím to je!“ povedal a ja som sa naňho pozrel. Asi je to na mne dosť vidieť, že som taký šťastný. Asi si domyslel no.

„Našiel si HARIBO!“ povedal s vážnou tvárou a ja som sa naňho nechápavo pozrela. Louis, vedel som, že si sprostý, ale že až takto? Povedal som si sám pre seba, pokrútil som hlavou, dopil som džús a radšej som šiel hore....

Tak, nová časť.. Podstate sa tu ani nič nestalo... Prepáčte, ak som sklamala tým, že sa spolu nakoniec teda vyspali. :P Neviem...podľa mňa je to takto dobre :) Ale chcem vaše názory. Úplne na všetko! Či už k časti, k môjmu písaniu, k ich vzťahu alebo aj k Louisovi :DDDDDDDDDDd To je jedno! :D Len dúfam, že sa časť páčila! :)

COMENTS AND VOTES!

Continue lendo

Você também vai gostar

3.4K 193 29
Mladá krasokorčuliarka a profesionálny hokejista. Ona jemné, ladné dievča a on tvrdý, hrubý rival. Dva úplne odlišné svety, no osud si vybral práve i...
771K 43.8K 50
Najbystrejšia čarodejnica svojho veku a bývalý smrťožrút...Senzácia, akú čarodejnícky svet ešte nevidel! Draco Malfoy a Hermiona Grangerová sa nevide...
1.7K 73 16
Draco sa už celé týždne snaží, aby dohnal známky. Vôbec mu to ale nevychádza. Má strašne veľa Metlobalových tréningov a nemá čas na učenie alebo spra...