Illusion || n.h. (Lt fanfic)...

By QueenLilitu

61.6K 3.8K 137

Mergina vardu Deimantė, baigusi mokyklą išvyksta į Londoną, palikdama savo gimtąją šalį Lietuvą. Kaip jai sek... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9
Chapter 10
Chapter 11
Chapter 12
Chapter 13
Chapter 14
Chapter15
Chapter 16
Chapter 17
Chapter 18
Chapter 19
Chapter 20
Chapter 21
Chapter 22
Chapter 23
Chapter 24
Chapter 25
Chapter 26
Chapter 27
Chapter 28
Chapter 29
Chapter 30
Chapter 31
Chapter 32
Chapter 33
Chapter 34
Chapter 35
Chapter 36
Chapter 37
Chapter 38
Chapter 39
Chapter 40
Chapter 41
Chapter 42
Chapter 43
Chapter 44
Chapter 45
Chapter 46
Chapter 47
Chapter 48
Chapter 49
Chapter 50
Chapter 51
Chapter 52
Chapter 53
Chapter 54
Chapter 55
Chapter 56
Chapter 57
Chapter 58
Chapter 59
Chapter 60
Chapter 61
Chapter 62
Chapter 63
Chapter 64
Chapter 65
Chapter 66
Chapter 67
Chapter 68
Chapter 69
Chapter 70
Chapter 71
Chapter 72
Pasisakymas
Chapter 73
Chapter 74
Chapter 75

Chapter 4

1.2K 68 0
By QueenLilitu

Pasiėmusi telefoną pamačiau, kad žinutė nuo nepažįstamo numerio. "Sveika. Gal norėtum nueiti į kokį „Starbucks" iš gerti kavos? :D P.S. Čia Niall." Aš perskaičius iškritau iš lovos. Aš pradėjau šokinėti vietoje, nes čia gi pats NIALL HORAN ir jis kviečia kavos... Omg omg!! Ką jam parašius..."Sveikas. Iš kur gavai mano numerį? :D" Nu, bet aš nesveika reikėjo tiesiog sutikti. "Paprašiau Hazz jis man davė" Aš ta Harry pritrėkšiu... "Tai ar nori susitikti? x" Ar jis ką tik bučki parašė?? "Gerai. Kelinta?" reikėjo palaukt... bet atsakymą gavau. "Kad ir po 30 min. ? :D" "Gerai." Tuom ir baigėsi mūsų susirašinėjimas. Dar turiu laiko. Nuėjau į „Twitterį" ir ten tiesiog buvo pilna mano ir Harry nuotraukų. Ir visos rašė skirtingai... Štai keletą: "Ar tai nauja Harry Styles mergina??" "Gal tai tik dar vienas trumpas romanas?" "Harry Styles buvo pastebėtas su jauna gražia mergina. Gal tai naujos draugystės pradžia?" Kuo toliau skaičiau tuo labiau mane nervino ir aš pradedu atsižadėti tos Directioner titulo... Aš nujaučiu kažką negero... Tiesiog nenoriu problemų. Reik nutraukti ryšius su jais. Nors Harry pažinau, tik per dieną, bet aš juo tikrai pradėjau pasitikėti. Vis dėl to aš čia neturiu draugų... Mano visa nuotaika pradingo...Po 30 minučių jau buvau prie „Starbucks". Įėjus pamačiau Ni sėdintį gale prie lango. Prisėdau prie jo.

-Sveikas. Gal kas atsitiko, kad taip netikėtai pasikvietei?

-Aš noriu tavęs paklausti... Kas vyksta tarp tavęs ir Harry?-Prisimerkęs tarė. Aš to net nesitikėjau. Nors gal ir tikėjausi. Aš supykau, o kai supykstu aš sukandu tvirtai žandikauli. Man jau tikrai tai pradeda atsibosti.

-Tai tik dėl to mane kvietei ar dar kas nors?-Jau piktoku žvilgsniu pažiūrėjau į jį.

-Taip tik dėl to. Aš norėjau tiesiog paklausti, nes nelabai tavim pasitikiu, o Harry kartais žmones per greit prisileidžia.-Matosi, kad ir jam nėra nuotaikos.

-Jei taip nori sužinot, tai mes tik vakar susipažinom. Ir tarp mūsų niekas nevyksta.-Jau ašaros pradėjo kauptis akyse. Pasiėmiau tašiuke ir išėjau iš „Starbucks". Pusiaukely mane pradėjo vytis paparaciai. Jų klausimai kai kurių buvo žiauroki, bet aš į juos nekreipiau dėmesio. Klausimai buvo tokie: "Ar jūs naujoji Harry Styles mergina?!" "Ar jūs kaip nors susijusi su Niall Horan?!" Aš tiesiog pradėjau bėgti, nes ašaros riedėjo mano skruostais.

---Harry P.O.V.---

Sėdžiu ir žiūriu televizorių, rodo žinias. Staiga pradėjo rodyti apie mane. Pradėjau įdėmiau stebėti ką sakys. "Šiandien buvo pastebėtos Harry Styles su kažkokia nepažystama mergina, vėliau ta diena ji buvo užklupta išeinant iš "Starbucks" kuriame jinai buvo su Niall Horan." Ir pradėjo rodyti vaizdo įraša kur jinai išeina apsiašarojusi iš „Starbucks". Ko tas Ni vėl pridirbo?! Bandžiau skambinti Diamond, bet ji nekėlė, tada bandžiau ir vėl ir vėl. Išgirdau kaip užsidaro lauko durys. Greit nusileidau laiptais ir pamačiau Niall.

-Ni ką tu jai pasakei?!!-Bėgdamas prie jo tariau.

-Nieko tiesiog paklausiau ar ją ir tave kas nors sėja...-Ramiai atsakė.

-Ar tu nesuvoki, kad tu jai patinki!!!-Man virti pyktis pradėjo. Diamond tikrai puiki mergina. Nors pažįstu tik dieną, bet iš jos pasakojimu, susidariau gera nuomone ir aš ja pasitikiu. Kai būnu prie jos jaučiu kažkokia lyg trauką, kad atrodo lyg jinai būtu mano antra sesė ir aš ja turėčiau ginti...

-Tikrai aš jai nepatinku...-Jau tarė tvirčiau jis.

-Kas čia vyksta?-Atėjo Liam.

-Nieko tiesiog... ai nėr ko čia aiškinti.-Užlipau į savo kambarį ir bandžiau prisiskambinti Diamond. Reikės rytoj pas ją užsukti.

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 124 6
Jis padarys viską, kad ji jam priklausytų.
331K 16.5K 89
Jis susiraukęs pradėjo artėti, kol aš tuo metu neapdairiai žengiau kelis žingsnius atgal. Greitai priėjęs šiurkščiai čiupo už rankos ir prirėmė prie...
591 67 7
-Niekada gyvenime su tavimi į lova nesigulsiu - tariau ir jis nužvelgė mane nuo galvos ir jo veide atsirado šypsena kuris mane suerzino. -O ką darei...
88.3K 2.6K 28
Jų abiejų širdys degė iš keršto ir meilės.