DUYGUSUZ

By MaviyeTutkun

631K 17K 1.1K

Gözlerimi açtığımda siyah bir BMW X5'in önünde yatiyordum. Aklımı şöyle bir kurcalağıdımda üvey babam'dan ka... More

DUYGUSUZ
KÜÇÜK ŞEYTAN
SÜTLÜ KAHVE
KELEBEĞİN SONSUZLUĞU
FARKLI BİR HİS
SAKIN BANA AŞIK OLMA
ALLAH BELANI VERSİN
BENİM MALIMSIN
OROSPU
SEVGİLİ
HAZIR MISIN?
YOLUN SONU
SANA DOKUNMAK
EVLEN BENİMLE
BEN SANA İNANMIŞTIM
SENİ İSTİYORUM
BEKLENMEYEN HABERLER
TAMAMEN BENİM OLMANA
+ 18 (SENİ SEVİYORUM)
VE GİTTİN..!
SENİN YÜZÜNDEN
SANIRIM GİTME VAKTİ?
ŞİMDİ BEDEL ÖDEME ZAMANI
KİMDİ BU ADAM?
BU DUDAKLARI ARTIK SEN ÖPECEKSİN
GELECEK BÖLÜMDEN BİR KESİT..
ÖLÜM
KARIMI GETİR BANA ABİ
GÜVENLİ KOLLAR
SABIR VER YA RAB..
BEN SANA RUHUMU VERDİM
Bana baktığında kalbimin çarptığını hissediyorum..
TEK BİR DAMLA
SANA GİT DİYEMEM AMA KAL DEMEKTE GELMİYOR İÇİMDEN..
GELECEK BÖLÜMDEN KESİT
SENSİZ HAYATIM YALNIZCA ANLAMSIZ PARILTILI BİR DEKOR
BEN ESAS KIZIYDIM HİKAYENİN
GELECEK BÖLÜMDEN BİR KESİT
BEKLENEN KAVUŞMA
HAYAL KIRIKLIKLARI
"DİKTATÖR CESUR"
PARAMPARÇA PART 1
PARAMPARÇA PART 2
YENİ BİR HAYAT İÇİN YENİ BİR UMUT
BUGÜN SANA YİNE HASRET KALDIM
YENİ HABERLER
BEREKET DAMLASI
YENİ HAYATA İLK ADIM
TATİL -I-
GELECEK BÖLÜMDEN BİR KESİT
SORU
TATİL -II-
TATİL -III-
SAĞLIK PROBLEMİ

GELECEK BÖLÜMDEN ALINTI

2.1K 65 3
By MaviyeTutkun

GELECEK BÖLÜMDEN ALINTI

Odaya giren ev halkı sanırım aylarca bu anı bekliyorlardı. Çok özlemişlerdi değil mi? Neşe kaynakları uyanmıştı bugün kocasına ve kavuşmuştu. Fazlasıyla sulu göz olan Mia gözyaşlarını artık tutamıyordu. Çok büyük bir savaş atlatmışlardı ama hepsi de sağ sağlim kurtulmuşlardı.

Esila ise kucağındaki eşi benzeri olmayan canlıya bakıyordu.  Onun bebeğiydi. Canıydı. “Kaç kilo doğdu ki ne kadar da tombiş” diyiverdi.

Genç kız karşısında dikilen adama baktı bir süre. Kimdi şimdi bu? Abisinin başlarına diktiği o bitmek bilmeyen korumalardan biri miydi yoksa?

"Sende kimsin?" dedi usulca. İçeriye gidip Esila ve Umut’u kontrol etmesi gerekiyordu ama gördüğü bu adam sayesinde bir adım dahi atamamıştı.

Karşısındaki uzun boylu derin bakışlı sevimli bir yüz tipi olan bu adamdan gözlerini ayıramıyordu. Ovv.. Kas mı onlar? Kassa eğer çok feci bir şeydi. Genç adam gülümsedi. Çok güzel gülüyor lan! "Ben Onur" dedi kısaca. Genç kız bu cevaba sinirlenmişti. Bu kadar mıydı yani?

"Neden buradasın" Güneş kaşlarını kaldırıp böyle bir soru yönelttiğinde karşısındaki umursamaz adam yine gülümsemişti. Sinir şey diye geçirdi içinden. Bu adam tam bir ego yığınıydı. "Cesur Bey'i bekliyorum küçük hanım ve burada çalışıyorum lütfen içeriye girin" Güneş bu duyduklarına inanamıyordu hayatında bu kadar umursamaz salak, bencil, kendini beğenmiş, ego manyağı bir pislik görmemişti. Avuçlarında tuttuğu bardağı daha da sıkı sardı. Şimdi elinden bir kaza çıkacaktı. "Sen" dedi. Sinirinden konuşamıyordu bile.  "Sen, sen, kim oluyorsun da bana böyle davranıyorsun. Ben o Cesur Bey dediğin kişinin kız kardeşiyim." dedi. Ayaklarını çocuklar gibi yere vurmak istiyordu. "Küçük hanım içeriye girin" Güneş artık kendini tutamıyordu. "Sensin o küçük" demesiyle elindeki suyu adamın kafasından aşağıya indirmesi bir olmuştu. Ayaklarını vura vura giderken arkasından bir gülme sesi duyuldu. "Sinir şey, hala gülüyor." diye diye gitti. Neredeyse ağlayacaktı. Ona böyle davranma hakkını kim vermişti ki?

CANLARIM GÖRDÜĞÜNÜZ ÜZERE HİKÂYEMİZE YENİ BİR KARAKTER KATILDI. ŞİRİN Mİ ŞİRİN, ÇOK YAKIŞIKLI BİR ODUN OLUR KENDİSİ :) RESİM TABİKİ ONUR'A AİT. ŞARKIYI DA DİNLEYİN MUTLAKA...

Continue Reading

You'll Also Like

1.6M 115K 28
Onların kaderi yıllar önce yaşanmış tek bir gece sayesinde birleşti. Bir anda karşısına çıkan ve peşini bırakmayan Atmanlı aşireti genç kızın bütün s...
48.3K 3.2K 31
"Evimiz ne kadar şenlendi sen gelince fark ettin mi?" "Bence sen bu romantiklik işini biraz abartıyorsun. Bu ev zaten şen olacak kadar güzel bir ail...
3.1M 155K 65
Hayatı boyunca kimseyi sevmemiş, tek derdi vatan, bayrak ve ülkesi olan asker ile hiç sevildiğini hissetmemiş, kalabalık içinde yalnızlığı hisseden b...
ZEMHERİ By yudumsucan

General Fiction

44.7K 2.3K 10
Zemheri babası tarafından zorla evlendirilen bir kızdı. Akay ona yıllarca aşık bir adamdı. Zemheri Akay'ı sevecek mi?