XLV

755 74 38
                                    

     — Sunt însărcinată.

     Zâmbetul luminos ce apăruse pe chipul fetei și ultimele două cuvinte ale ei au făcut ca corpul lui Taehyung să se înmoaie, neștiind dacă a auzit bine.

     Rămăsese mut de uimire și fericire, privind în jos la burta ei.

     — Bebelușul meu..?

     Irene a aprobat, o lacrimă de fericire căzând pe obrazul ei. L-a văzut mușcându-și buzele de entuziasm, ochii lui sclipind ca ai unui copil mic care așteaptă să-l prindă pe Moș Crăciun aducându-i cadourile cerute.

     S-a simțit imediat trasă într-o îmbrățișare, șatenul strângând-o la pieptul lui de parcă ar fi fost o comoară – chiar dacă ea deja era comoara lui. Ea și copilașul din burta ei.

     — Nu îți imaginezi cât de fericit m-ai făcut! spune și o sărută pe cap, Irene închizându-și ochii fericită de reacția lui. Totul se va sfârși. spune depărtându-se, luându-i chipul în palme. Vei fi soția mea în curând.

     — Dar cum? întreabă fata, zâmbetul pierindu-i.

     — Chinul tău se va sfârși în curând. Bebelușul este asul nostru. Vom fi o familie, și nimeni nu va mai putea să ne despartă.

     — Am încredere în tine. Adu-ne din nou împreună. Te iubesc, Taehyung.

     — Te iubesc, Irene.

     Și-a coborât privirea pe buzele ei, însă știa că nu le poate săruta cât timp ea este încă soția lui Jeongguk. Dar în scurt timp buzele alea ca două petale de trandafiri vor fi doar ale lui.

     S-a apropiat și i-a sărutat dulce obrazul, Irene mângâindu-i mâinile care erau plasate pe chipul ei.

     — Ce vei face?

     — Vei vedea în curând.

     —Au trecut câteva ore bune. Spune-ne că ai făcut programare. spune Yoohyeon luându-și ceaiul de mentă de pe tava adusă de menajeră.

     Ava, menajera, a lăsat pe masă ziarul pe care poștașul l-a adus cu câteva momente în urmă, apoi s-a retras și a închis ușa.

     — Am făcut, eomma. Peste două zile acel copil va dispărea. răspunde Jeongguk ușurat.

     — Foarte bine. Așa îi trebuie, dacă își înșeală soțul.

     Sunetul telefonului a oprit-o pe femeie din vorbit, luându-l și glisând pe pictograma verde și răspunzând persoanei care o suna, aceasta fiind o prietenă apropiată.

     — Da, dragă!

     — Yoohyeon-yah! Ai citit ziarul?

     — Nu. De ce? Ce ar trebui să văd?

     — Mai bine uită-te tu. Mie îmi vine greu să cred, și am vrut să aflu adevărul de la tine, pentru că toată lumea vorbește despre asta în momentul de față.

      Sprâncenele femeii imediat s-au unit, luând ziarul și așezându-l în poala ei sub privirea soțului și copilului ei.

     Nu a fost nevoie să-l deschidă pentru că ce era pe prima pagină i-a atras imediat atenția..

     — "Fiica familiei Min și totodată nora familiei Jeon, Irene, însărcinată cu fiul familiei Kim, Taehyung.." atât a putut să citească, telefonul aproape scăpându-i din mână.

     — Yoohyeon, mai ești dragă? se aude prin telefon, însă Yoohyeon imediat îi închide prietenei ei.

     MinSeok imediat a smuls ziarul din mâna ei, Jeongguk ridicându-se numaidecât și mergând lângă tatăl lui pentru a vedea și el știrea.

     — Ce înseamnă asta? Ne-am făcut pur și simplu de râs! țipă femeia nervoasă, Jeongguk simțind cum vede negru în fața ochilor. Nu parcă i-ai făcut programare la ginecolog? Ce e asta acum? Cine a publicat asta!?

     — Însăși Kim Taehyung. spune MinSeok, după care dă cu ziarul de pământ. Ne-a distrus! Te-ai căsătorit pur și simplu cu o fată însărcinată cu copilul altuia! Nu-mi pasă de ce zici, vei divorța de ea! Dacă nu vei face asta, se va vorbi despre că un om inteligent și calculat ca tine a acceptat să continue căsnicia cu toanta aia! M-ai înțeles?

     — Cum vom mai privi lumea în ochi? Cum le vom explica că de fapt nu a fost vorba de înșelat, ci că te-ai căsătorit cu o fată însărcinată? Vor crede? Nu! Nu mai este cale de întoarcere. Veți divorța!

     O lacrimă a căzut pe obrazul băiatului, întorcându-se cu spatele la părinții lui și ascunzându-și chipul în palme, un gol imens apărând în inima lui.

     Oricât de mult ar fi iubit-o, inima lui Irene nu îi aparținea lui. O iubește încă de când erau mici copii, și a așteptat o viață întreagă pentru a își unii destinul cu al ei, dar a fost prea târziu. Și este numai vina părinților ei, care i-au făcut cunoștință cu Taehyung.

     — Mă duc să sun avocatul. Nu știu cum vom scăpa de rușinea asta! gesticulează MinSeok părăsind încăperea.

     Băiatul și-a șters lacrimile, mama lui privindu-l abătută. Știa cât de mult o iubește pe fată, dar nimeni nu o poate obliga să îl iubească la rându-i.

     A înaintat înspre el și l-a tras într-o îmbrățișare, oftând când acesta a strâns-o în brațe.

     Young-Soo aproape că s-a înecat cu cafeaua pe care o bea, începând să tușească, privind încă nervos și uimit la ziarul din fața lui.

     — Mia! strigă acesta, soția lui imediat apărând în living.

     — Aici sunt! De ce țipi așa? întreabă femeia nedumerită, privind la cafeaua care îi pătase cămașa.

     — De ce țip? Ia și citește asta!

     Spune împingând ziarul înspre marginea mesei, Mia ridicându-l și mărind ochii în timp ce citea recitea știrea, acoperindu-și gura cu o mână.

     — Nu este posibil.. șoptește ea. Nu au făcut asta! O voi ucide pe proasta aia! Imediat cum a prins ocazia, s-a dus și i-a spus că e însărcinată! Trebuia să o închidem în casă până avorta!

     — Faptul e consumat. Deja se vorbește peste tot de noi! Cum vom mai ieși în public?

     — Ugh! Doar să ajung la Irene, și o voi sfâșia! Îmbracă-te să mergem să o luăm pe inconștienta aia!

⚊𝐥𝐢𝐩𝐬 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐥𝐢𝐞 || 𝒌𝒊𝒎 𝒕𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈 ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum