XXV

848 73 13
                                    

     — Pa iubire, ne vedem.

     Irene a zâmbit și i-a sărutat dulce obrazul băiatului, făcând ca un zâmbet să apară pe chipul lui.

     L-a lăsat pe Mark să-i deschidă portiera mașinii, urcându-se alături de părinții ei.

     Fără să vrea a privit înspre local, văzându-l pe Jeongguk cum stătea în tocul ușii având mâinile în sân și privind ușor nervos în direcția lui Taehyung, care s-a urcat în mașina lui.

     Sprâncenele ei s-au arcuit, intersectându-și privirea cu a brunetului, un zâmbet larg înlocuind expresia cu care îl putea ucide pe Taehyung.

     Jeongguk i-a făcut cu mâna, Irene răspunzându-i la gest.

     Se simțea atât de confuză și nedumerită, privind înspre părinții ei care nu scoteau un sunet.

     — Mamă, tată.. Vreți să-mi spuneți ceva?

     Își face ea curaj să întrebe, Mia imediat ridicându-și privirea înspre fată.

     — Vorbim acasă, Irene.

     Un fior a traversat-o pe fată, începând să se gândească la ce aveau să-i spună.

     Tot drumul a stat ca pe ace, inima ei aproape ajunsese la mărimea unui bob de fasole. Mâinile îi transpirau încontinuu neștiind ce se va întâmpla acasă..

     A tresărit când ușa din dreptul ei a fost deschisă, ieșind din vehicol alături de părinții ei.

     A mers în fața lor până au intrat înăuntrul casei, fata întorcându-se înspre cei doi.

     — Urcă în camera ta, Irene.

     — Dar–

     — Nu am fost destul de clară?! Am ceva de vorbit cu tatăl tău!

     Roșcata a tresărit când tonul mamei ei s-a ridicat, lăsându-și privirea în jos și aprobând.

     Cât de bine îi era lângă Taehyung, și acum iar s-a întors în iadul ăsta. Dar mai este foarte puțin până la ziua ei, apoi va urma cu siguranță nunta.

     — Ce s-a întâmplat, Mia? Tot drumul nu ai vrut să-mi zici nimic și te-ai comportat ciudat. Ce se întâmplă? întreabă Young-Soo imediat ce cei doi intră în biroul bărbatului.

     — S-au întors, Young-Soo! Dar știi cu ce motiv? întreabă femeia, iar bărbatul o privește așteptând să continue. Jeongguk o vrea pe Irene, așa cum i-am promis-o.

     — Ce?! Dar nu se poate! Deja i-am dat-o familiei Kim!

     — Unde a fost familia Jeon în decursul acestor ani, Young-Soo?

     — În America.

     — Știi de ce? Știi ce mi-a zis Jeongguk?

     — Ce ți-a zis?

     — Și-au extins afacerile în toată lumea! Toată lumea îi cunoaște! Ai văzut și tu câtă lume a fost prezentă la petrecere! Nu aveau toți loc în restaurant! Îți dai seama ce se va întâmpla dacă Jeongguk și Irene se căsătoresc? Vom avea lumea la picioare, Young-Soo. Lumea! Oricum e doar o căsătorie banală. Nu toată lumea se căsătorește din dragoste. În plus, Jeongguk este prietenul lui Irene de o viață. Fetei îi va plăcea ideea să se căsătorească cu el. Este și chipeș, și deștept. Ce mai vrea?

     Bărbatul a privit-o gânditor, așezându-se pe unul dintre cele două scaune paralele din fața biroului.

     — Trebuie să luăm o decizie corectă, Mia. Tu ce părere ai?

     — Cred că știi deja decizia mea. Când ni se dă o astfel de șansă, de ce să nu profităm? Cine ar refuza așa ceva? Vom refuza mâna care a fost întinsă înspre noi?

     Irene a ieșit din baie aplicându-și crema hidratantă pe mâini și față, privind în continuare înspre ușă pentru a vedea dacă vine cineva să vorbească cu ea.

     Era atât de curioasă și îi era puțin teamă de ce avea să afle, iar comportamentul părinților ei nu o ajuta deloc.

     Inima a început să-i bată cu putere când a auzit pe hol două perechi de picioare venind, apoi două ciocănituri în ușă.

     — Intră! strigă ea, vocea ei fiind speriată.

     În încăpere au intrat părinții ei care au fixat-o cu privirea, închizând ușa în urma ei.

     — Eomma, appa.. spune ea privindu-i, așteptând să înceapă să vorbească.

     — Irene, îți vom spune ceva clar și scurt, iar tu vei accepta.

     Sprâncenele ei s-au arcuit imediat ce cuvintele ieșeau unul câte unul din gura femeii, simțind cum inima îi ajunge în gât din cauza presiunii și a fricii.

     — Te vei despărți de Taehyung, și te vei căsători cu Jeongguk.

     Ochii fetei s-au mărit mai că ieșeau din orbite, privind la ambele chipuri serioase și hotărâte ale părinților ei, nevenindu-i să creadă ce a auzit.

     — Ce?..

     Atât a putut să spună, simțind cum un nod îi apare în capul pieptului, înghițind în sec de câteva ori pentru a nu da drumul lacrimilor.

     — Am hotărât să te căsătorești cu Jeongguk, pentru că așa este cel mai bine pentru toți. Ne-am dat seama că nu-ți prea convine căsătoria cu Taehyung, așa că am hotărât să te căsătorim cu prietenul tău din copilărie.

     — Ce?! Jeongguk știe de asta?

     — Normal că știe. Vei fi mireasa lui.

     O lacrimă i-a pătat obrazul, mama ei privind cum se prelingea pe acesta până a căzut în gol.

     — T-Taehyung..

     — Îi vei spune tot ce îți zicem noi, pentru a înțelege și el alegerea asta. Îi vei spune clar, exact cum îți spunem noi: l-ai iubit dintotdeauna pe Jeongguk, iar acum că s-a întors vei fi a lui. Noi ți-am înțeles decizia și am acceptat-o. Ai memorat totul?

     Irene a rămas fără cuvinte, mușcându-și obrajii pentru a nu începe să plângă..

     Acum înțelege cu adevărat de ce Wendy a ajuns la sinucidere, și faptele părinților ei o apropie și pe Irene de această faptă.

     Cum se poate trăi cu acești monștrii care îți controlează fiecare mișcare? Care decid în locul tău? Tocmai ce începea să țină la Taehyung, vestea asta a făcut-o să simtă un gol imens în suflet.. Inima i s-a strâns la mărimea unui purice, neștiind cum ar putea să accepte asta..

     — Nu te culca târziu. Mâine e ziua lui Jiwoo, spune Mia făcând referire la fiica unuia din prietenii lor de afaceri, și ești invitată. Iar poimâine e ziua ta. Totul se întâmplă atât de repede, iar nunta ta cu Jeongguk va veni imediat. Noapte bună, și nu mai plânge ca o proastă.

     Astea fiind zise, cei doi au părăsit camera fără a privi în urmă, Irene prăbușindu-se pe pat și punându-și mâinile în cap.. Cum poate accepta să se căsătorească cu Jeongguk? El cum naiba a fost de acord cu asta? De ce trebuia să se nască într-o familie ca asta?!

     A început să plângă gândindu-se la cum îi va spune asta lui Taehyung, nevrând să se despartă de el.. Alături de el simte emoții pe care nu le-a mai simțit niciodată, emoții al naibii frumoase și puternice..

     Printr-o greșeală comisă de părinții ei, a ajuns să-l iubească pe Taehyung, iar acum vor să se despartă de el.. Tocmai când lumea îi era mai dragă, totul s-a întors cu susul în jos. Tocmai când credea că totul va fi bine, nu a durut-o niciodată sufletul mai tare decât acum, pentru o faptă făcută sau decisă de părinții ei..

⚊𝐥𝐢𝐩𝐬 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐥𝐢𝐞 || 𝒌𝒊𝒎 𝒕𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈 ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum