XLI

712 71 43
                                    

     — De ce până acum, nu mi-ai spus niciodată că mă iubești?

     Fata a mărit ușor ochii, gândindu-se rapid la o minciună credibilă.. Doar nu avea să-i spună adevărul, care și îndulcit tot te va lovi ca o palmă.

     — Eu nu sunt obișnuită cu acest vocabular.. Nu am spus nimănui 'te iubesc' până acum.. Îmi pare rău.

     — Vei învăța. Sunt aici, și te voi învăța să mă iubești.

     A tăcut văzând cum mașina pornește, Jeongguk încercând să se concentreze asupra drumului, fiind vizibil dezamăgit și ușor nervos.

după o lună..

     Fata stătea și privea pe geamul ce forma peretele living-ului, ținând în mână ceașca ei de ceai cald. Privea la fulgii de nea ce cădeau din cer și atingeau pământul, în timp ce se uita să vadă când va ajunge Jeongguk acasă.

     De câteva zile începuse să aibă stări urâte de amețeală și vomă, și bine pentru ea că Jeongguk era plecat în mare parte a zilei.

     Îi era frică să facă test de sarcină, pentru că era distrusă dacă ieșea pozitiv.

     Cu toate acestea, azi avea să-și înfrunte cea mai mare frică, și anume să facă acel test. Cu o oră în urmă și-a luat inima în dinți și a fugit până la farmacie să-l cumpere, privind adesea la acesta care era plasat pe masa din living.

     Văzând că Jeongguk va întârzia, a lăsat cana pe masă și a înșfăcat testul, fugind cu el la baie.

     L-a desfăcut, așezându-l pe marginea chiuvetei și scoțând instrucțiunile, pe care a început să le citească cu atenție.

     După ce a memorat fiecare detaliu, a luat testul și l-a privit, închizând ușa băii și repetând pașii exact cum scria pe instrucțiuni.

     Acum avea decât să aștepte. Într-o secundă viața i se poate strica, sau dacă nu e vorba de un copil, gândul că ar avea vreo boală o băga în sperieți.

     A început să zâmbească inconștient la gândul că ar putea să-i poartă în pântec copilul lui Taehyung, gândurile negative dispărând pentru câteva secunde din mintea ei. Copilul lor..

     A fost trezită de sunetul produs de test, ochii ei coborând cu frică și dând de cele două linii ce apăruseră pe acesta..

     Lacrimi fierbinți au început să se prelingă pe obrajii ei, acoperindu-și gura cu o mână. Era însărcinată.

     Simțise cum dintr-o dată cerul îi căzuse în cap, un nod apărând în capul pieptului ei și nelăsând-o să mai respire. Avea să fie distrusă de părinții ei.

     S-a sprijinit cu o mână de marginea chiuvetei pentru a-și menține echilibrul, neștiind cum ar trebui să-i explice lui Jeongguk când burta ei o să înceapă să crească tot mai mult..

     — Irene?

     Inima i-a înghețat când a auzit o voce în spatele ei, corpul ei începând să tremure..

     Nu a vrut să se întoarcă înspre soțul ei, strângând testul în pumn pentru a-l face să dispară, dar în zadar. Tot ce putea să-i facă era doar să-l acopere puțin.

⚊𝐥𝐢𝐩𝐬 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐥𝐢𝐞 || 𝒌𝒊𝒎 𝒕𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈 ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum