XXX

996 75 22
                                    

     Buzele lor s-au unit pentru a doua oară, Irene lăsându-se pradă emoțiilor și înfășurându-și brațele în jurul gâtului băiatului, trăgându-l mai aproape.

     Poate că nu vor face dragoste.. Poate că nu va fi cum crede ea, însă oricum ar fi, vrea doar să scape de toate gândurile ei pentru măcar câteva ore.. Vrea să nu se mai gândească la Jeongguk sau la
mama ei, ci să îl lase pe șaten să îi ofere săruturi calde și pline de dragoste. Iar dacă se va ajunge departe, poate că va regreta, sau poate că nu.

     Buzele lui au coborât mai jos, lăsând săruturi mici de-a lungul liniei gâtului fetei, apoi luând părți din pielea ei între dinți, făcând-o să geamă.

     Fiind prima dată când i se întâmpla așa ceva, nu știa ce ar trebui să facă, așa că îl lăsa pe el să ia controlul mereu.

     Nefiind căsătorită încă, poate nu era cea mai înțeleaptă alegere să îl lase pe Taehyung să îi fure virginitatea, însă nu-i pasă. Măcar știe că și-o va pierde cu cel pe care îl iubește, și cel care nu renunță la dragostea lor.

     Gemetele ei erau adesea de plăcere, și adesea de durere, depinde de zona pe care Taehyung alegea să o muște.

     Mâinile ei s-au mutat în părul lui șaten, începând să-l mângâie și să se joace cu el în timp ce își lăsa capul pe spate din cauza sentimentelor pe care băiatul i le provoca.

     Taehyung s-a îndepărtat pentru a-și da jos sacoul, aruncându-l apoi pe podea.

     — Mă ajuți?

     O întreabă zâmbind pe fată, punctând înspre nasturii cămășii lui.

     Irene a zâmbit și s-a ridicat, Taehyung privind cum degetele ei micuțe îi desfac cu grijă nasturii, între timp el ducându-și mâinile sub rochia ei, începând să se joace cu elasticul chiloților ei.

     L-a ajutat să-și scoată cămașa, trecându-și inconștient limba peste buze la vederea abdomenului său al naibii de arătos.

     Taehyung a apucat marginile rochiei, îndepărtând-o cu grijă de pe corpul fetei, Irene devenind tensionată când rămâne aproape goală în fața lui.

     A împins-o din nou pe pat și a venit peste ea, buzele lor unindu-se într-un sărut timid și lent.

     La atingerea pieptului lui cu al ei, inima fetei își mărea bătăile, făcând ca senzații străine și plăcute să o încerce. Pielea ei deja fierbinte, lua foc sub atingerile băiatului.

     — Oi fi tu mai timidă, însă în pat devii cu totul altă persoană, domnișoară Min.

     A simțit cum obrajii ei devin rozalii, zâmbind în timp ce Taehyung îi săruta din nou tandru buzele.

     S-a despărțit din sărut pentru a-și îndepărta pantalonii, inima fetei ajungându-i în gât la vederea unui Taehyung doar în boxeri.

     A înghițit în sec în mod repetat atunci când a privit înspre boxerii lui care mai aveau puțin și explodau.. În acest moment, nu știa care dintre ei este mai excitat.

     A ajuns din nou în pat, trăgând-o de data asta pe fată deasupra lui, Irene privindu-l fiind roșie toată. Nu știa ce caută deasupra lui, mai ales că zona ei care se presa de a lui îi creea discomfort, dar totodată o plăcere de nedescris.

     — De ce te-ai oprit, micuțo? se amuză Taehyung de chipul ei. Oferă-i plăcere lui daddy cum știi tu mai bine. șoptește senzual în urechea ei, după ce o trage înspre el.

     — Ce trebuie să fac? șoptește ea timidă, Taehyung chicotind.

     A tras-o înspre el și i-a acaparat buzele cu ale lui, ducându-și mâinile pe spatele ei și începând să-i mângâie pielea fină.

     Și-a dus degetele la încuietoarea sutienului ei, burta lui Irene coborând și urcând tot mai rapid, lovind violent în abdomenul băiatului.

     — Vei leșina de emoții dacă continui să te stresezi așa. aproape râde șatenul, începând apoi să-i sărute pielea gâtului.

     Fata a simțit cum băiatul reușește să deschidă sutienul, un val de căldură lovind-o. Nu știa dacă va fi pe placul lui, nu știa dacă va reuși să îl satisfacă cum merită, și de asta îi era cel mai teamă.

     Articolul a fost ușor îndepărtat de pe trupul roșcatei, Taehyung neputând să-și abțină zâmbetul la vederea pieptului cu înzestrări generoase al fetei.

     Putea să jure că a simțit cum umflătura din boxerii lui se mărește în timp ce o analiza, trecându-și apoi lent limba peste buze.

     Și-a plasat mâinile mari pe șoldurile fetei, controlându-i mișcările astfel încât se freca de masculinitatea lui, gemete ieșind din gurile amândurora.

     Irene își simțea lenjeria tot mai udă, Taehyung punând-o pe fată lângă el și începând să-i sărute sânii, luându-i sfârcul întărit între dinți. Roșcata și-a arcuit spatele, șatenul coborând cu săruturile pe abdomenul ei, ajungând între picioarele ei.

     I le-a îndepărtat ușor, începând să-i sărute lent coapsele, pielea fetei devenind ca de găină.

     Fiori îi traversau corpul cu fiecare sărut plasat pe coapsa ei, băiatul apropiindu-se de zona ei, care pulsa.

     A scrâncit când băiatul a tras în jos de lenjeria ei, începând să tremure când a simțit cum băiatul îi sărută feminitatea. A strâns așternuturile în pumn când i-a simțit deodată limba în interiorul ei, simțind cum ceva se petrecea în stomacul ei.

     O mână de a ei a coborât în părul băiatului, dându-și ochii peste cap din cauza plăcerii pe care i-o cauza, îmbinată cu durerea de prima dată.

     Când Taehyung și-a terminat treaba s-a îndepărtat, sărutându-i buzele pline pentru ultima dată înainte de a se poziționa la intrarea ei.

     — Va fi bine. șoptește el întinzând o mână înspre fată, Irene prinzând-o.

     A gemut lung de durere când l-a simțit intrând puțin câte puțin în ea, Taehyung având grijă la mișcările pe care le făcea deoarece nu avea în gând să o rănească în vreun fel.

     Irene i-a strâns puternic mâna, Taehyung lăsând-o să se obișnuiască cu mărimea lui în timp ce i-a așezat mâna lângă cap, împletindu-și degetele cu ale ei.

     — La naiba.. geme ea când băiatul intră cu totul, începând să se miște lent și adânc în interiorul ei.

     Copila care încă nu trecuse prin viață, pe care Taehyung o cunoscuse, crescuse chiar sub ochii lui, influențată de el din toate punctele de vedere. Fata se schimbase radical încă de când Taehyung a aprins scânteia în ea, și a făcut-o să cunoască sentimentul de iubire.

     Încă nu-i venea să creadă că face dragoste cu Taehyung, când ea se află în pragul căsătoriei cu Jeongguk.. Nici nu vrea să se gândească la viitor..

     A simțit cum Taehyung mărește ritmul, săruturi moi și umede fiind depuse pe linia gâtului ei, urcând înspre buze.

     Și-au unit buzele, contactul piele-piele pe care șoldurile lui le aveau cu corpul ei o făceau să tremure de plăcere sub atingerile lui, dându-i voie să intre în lăcașul ei cald.

     Și-a închis ochii când a simțit cum un lichid cald o umple, gemând alături de Taehyung când amândoi și-au dat drumul.

     A mai rămas câteva secunde deasupra ei cât timp îi săruta fața, așezându-se apoi lângă ea și trăgând-o în brațele lui calde, fata punându-și capul pe pieptul lui transpirat.

     — Te iubesc. șoptește băiatul dându-i părul umed de pe frunte, după care îi sărută acea zonă. Și la mulți ani, frumoasa mea.

     Irene și-a închis ochii, o lacrimă pătându-i obrazul în timp ce îl strângea mai tare pe băiat în brațe, Taehyung trăgând cearceaful peste trupurile lor goale.

⚊𝐥𝐢𝐩𝐬 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐥𝐢𝐞 || 𝒌𝒊𝒎 𝒕𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈 ✓Where stories live. Discover now