I

1.7K 88 23
                                    

     –– Irene!

     O strigă mama ei, Mia, pe fata ce acum stătea în curtea vilei și desena.

     –– Da, eomma! strigă înapoi Irene, ridicându-se de pe iarbă și intrând în casă.

     –– Ce tot faci? Te strig de cinci minute încontinuu!

     –– Scuze.. Desenam. spune fata mutându-și privirea în pământ.

     –– Vezi că în seara asta este petrecerea unde o să-ți cunoști viitorul soț.

     –– Î-În seara asta?.. Mi-ai spus că săptămâna viitoare.. se bâlbâie roșcata.

     –– Oh, nu-ți face griji. Am pregătit eu totul în locul tău, incompetento. Ai rochia și pantofii sus în camera ta.

     Irene a oftat și i-a mulțumit mamei ei, ieșind din nou în curte.

     Părinții ei sunt niște obsedați de bani și de afaceri cu haine și produse de machiaj.. Sunt obsedați de perfecțiune. Vor ca totul să fie perfect, lucru ce ea nu îl poate face.

     Mama ei o modelează după bunul ei plac încă de când s-a născut, adică de 17 ani încontinuu. Nu are voie să poarte alte haine înafară de cele de firmă, scumpe.. Iar de curând a aflat că se va căsători la ordinele mamei sale, cu fiul unei familii la fel de înstărite din Coreea de Sud, pentru a-și uni afacerile și a face un profit mai mare de pe urma căsătoriei celor doi..

     Tatăl ei este cel mai cunoscut doctor din Coreea, iar mama ei este cel mai cunoscut designer. Toată lumea știe de puterea financiară și psihică pe care familia Min o are.

     Irene nu a avut niciun iubit până la vârsta asta, nici primul sărut. Nu a avut niciun contact cu vreun băiat, nici măcar pupic sau îmbrățișare. Mama ei nu o lasă deasemenea să umble cu toți 'sărăntocii', despărțind-o de aproape toți prietenii ei buni, care nu erau așa bogați ca ea..

     A avut decât un prieten bun în copilărie. Mamele lor erau prietene iar cei doi fuseseră împreună la grădiniță. Însă prietenia lor s-a sfârșit când Irene avea 5 ani, deoarece băiatul a plecat din țară cu părinții lui pentru a-și extinde afacerile în țări străine.

     A ieșit din curtea casei și a pornit înspre cel mai apropiat parc, acesta fiind vizavi de vila în care locuia. Încă locuia cu părinții ei deoarece nu a împlinit vârsta de 18 ani, însă asta se va întâmpla curând.

     Ca (,) cadou de majorat, părinții ei îi vor da o mașină decapotabilă și un apartament la cel mai luxos complex de apartamente din Coreea.

     S-a oprit în loc și s-a întors înapoi în curtea casei, luându-și cățelușa, Tarra, o Teacup Pomeranian, o scumpete de pufoșenie în vârstă de 2 ani.

      A luat-o în brațe și s-a grăbit înspre parc, așezându-se pe o bancă și privindu-și cățelușa cum zburdă prin iarba mare din parc.

     Câteva secunde nu a fost atentă la cățelușă, uitându-se la aglomerația din parc, iar când și-a îndreptat privirea înspre locul unde era Tarra, a observat două de Tarra.

     Stai ce?!

     –– Tannie! Yeontan, tâmpitule! se aude o voce masculină apropiindu-se de câini.

     Fata s-a ridicat de pe bancă și a ajuns lângă cățeluși, făcând contact vizual cu bărbatul din fața ei, ce purta niște haine la fel de scumpe ca ale sale.

     S-au privit preț de câteva secunde atât de profund, până când câinii au început să latre unul la altul în joacă.

     Amândoi și-au îndreptat privirea înspre câini, aceștia semănând la perfecție.

     Câinii au început să se joace într-un mod drăguț, făcându-l pe bărbat să chicotească.

      Irene și-a luat cățelușa și a plecat cu pași repezi din parc, ajungând acasă.

      A închis ușa camerei ei, lăsând cățelușa jos, și s-a sprijinit de ușă, gândindu-se la acel bărbat. Nu poate trece cu vederea de modul în care s-au privit, de modul în care părul lui era dat pe spate de către o bandană Gucci.. Dar poate a exagerat emoționându-se în halul ăsta și plecând.. Până la urmă era doar un bărbat ce a ieșit să-și plimbe câinele.

     Un bărbat..

     S-a uitat înspre cățelușa ei, văzând-o agitată.

      –– Ce s-a întâmplat, micuțo? întreabă roșcata luându-și animalul în brațe.

     Tarra a început să se foiasca în brațele fetei, vrând să se dea jos. Niciodată nu s-a comportat așa.. Ceva e în neregulă.

     Irene a simțit o durere în zona mâinii, scăpând câinele din brațe. Tarra o mușcase pentru a se elibera.

     –– Ugh! țipă fata văzând cum mâna i se colorează în roșu. Tarra! Ce e în neregulă cu tine!?

     S-a apropiat de cățel, uitându-se mai atent la organele sale genitale.

     –– Oh, doamne! Ea nu e Tarra! țipă fata panicată.

     Și-a adus rapid aminte de momentul din parc. S-a grăbit ca o proastă și a luat câinele greșit în încercarea de a evada din aria vizuală a acelui bărbat.. Ce-i drept, câinii erau identici, fiind amândoi aceiași rasă, doar sexul lor îi deosebea.

     –– Ce mă fac acum!? Care sunt șansele să-l găsesc pe bărbatul ăla din nou?

     A luat câinele în lesă pentru a se asigura că nu o mai mușcă din nou, apoi l-a târât până jos, unde a vrut să deschidă ușa, dar o voce a oprit-o.

     –– Unde te duci cu sacul ăla de pureci? spune mama ei având mâinile încrucișate la piept.

     –– Eu-

     –– Trebuie să te pregătești, în două ore plecăm. Lasă plimbările cu câinele. L-ai plimbat destul.

     –– Dar-

     –– Du-te în cameră și pregătește-te. spune Mia apăsat, privind-o ucigător pe fată. Câinele rămâne în grija servitoarelor. spune din nou, smulgându-i lesa din mână. Mai repede! Mulțumește-mi că ți l-am lăsat!

     Fata a oftat și a privit pe geam, care îți dădea acces către parc, apoi a urcat la ea în cameră, văzând pe pat o rochie roșie dintr-un material lucios, care stătea într-un mod sexi lipită de corp, cu niște pantofi roșii din catifea, cu toc înalt.

     Le-a îmbrăcat și și-a făcut machiajul, un machiaj prea încărcat, la cerința mamei ei.

     Și-a pus la gât colierul ei din aur masiv, împreună cu ceasul din același material, părul făcându-l coc, lăsând câteva șuvițe rebele.

     S-a mai admirat o dată în oglindă, văzând că formele ei erau al dracului de accentuate din cauza rochiei.. Niciun bărbat nu putea să nu se holbeze măcar o dată la ea.. Arăta așa.. provocator..

     –– Te urăsc, mamă.

     Bolborosește Irene și coboară scările, urcând în mașină alături de părinții ei.

⚊𝐥𝐢𝐩𝐬 𝐝𝐨𝐧'𝐭 𝐥𝐢𝐞 || 𝒌𝒊𝒎 𝒕𝒂𝒆𝒉𝒚𝒖𝒏𝒈 ✓Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum