2. Bölüm: "Hatalar ve Suçlar"

204 31 26
                                    


Bakın ben sizin için hızlı geldimm
Sizde benim için satır aralarını doldurun olur mu?
sizi seviyorum.







Mark Tuan'dan

"Selam Mark, ben Jackson'ın eski menajeriyim. Benden istediğin program listesini de attığıma göre artık tamamen işimi sana bırakmış oluyorum. İyi günler." Aldığım sesli mesajı en az 5 kere dinlemiştim. Onun sesindeki kurtulmuştuk hissi mi yoksa önümdeki programın doluluğu mu beni daha da gergin bir hale getirmişti bilmiyorum. Sadece tek bildiğim şey biraz sonra açılacak olan kapıdan içeri giren kişiye asla ne hissettiğimi belli etmemen gerektiğiydi.

Ne olursa olsun rahat ve özgüvenli olmam gerekti. Sonuçta onun menajeri olan bendim. Sözümden çıkmaması gereken kişi oydu. Rahatla.

Şirketin Jinyoung ve Jaebeom için ayrılan çalışma odasındaydım. Neden buradaydım derseniz Jackson'ın şirkete uğrayıp ardından arkadaşı olan Jaebeom'a selam vereceğini ve buradan birlikte ayrılıp bir iş toplantısına gideceğimizi öğrenen bir mesaj almıştım sabah. Hemde Jackson efendimiz bizzat mesajla söylemişti bunları. Ah bendim değil mi menajer olan..

Jaebeom sonunda yorulduğuna dair sesler çıkartarak yanımdaki koltuğu fırlattı kendini. Jinyoung ise hala derin düşünceler içinde provasına devam ediyordu. Muhtemelen hala hareketleri tam kafasında oturtturamadığı için iç savaş halindeydi zihni. Onun bu haline gülerek ayaklandım. Üzerimde beyaz bol sweatim ve bacaklarımı saran kot pantolunum vardı. Rahat ama hoş görünüm. Tam olarak benim tarzım buydu işte. Siyah saçlarım da hafif dağınık bir halde alnıma düşüyordu. Tenim fazla beyaz bile olsa hep yakıştığı söylenirdi.

Jinyoung'un yanına yaklaşarak yana doğru kırdığı bacağını tutup biraz daha kırmasını sağladım. "Kendini kasıyorsun. Kasma, eminim ki iyi iş çıkartacaksınız." Jinyoung kesik bir nefes vererek "biliyorum ama uzun zamandır provalardan uzakta olduğum için Jaebeom'dan ve takımdan geri kaldım. Hızlarına yetişmem gerek."

"Olsun yine de kendini kasmana gerek yok ki. Kas hafızaları iyidir. üç-dört güne eski formuna döneceksin ama böyle yaparsan kaslarını canlandırmak yerine daha da zarar verirsin. Hem bacağını yetişeceğim diye hızlı bir şekilde kırıp ellerini çırpma, ritme uyum sağla. Bak mesela aynı böyle-" ellerimi yavaşca havaya kaldırıp bacaklarımın üzerinde zıplayarak saatlerdir çalıştıkları için istemsizce ezberlediğim dans hareketini kolayca yaptım. Dikkatle beni izlemişti ikisi de. Bir kere daha hareketi tekrarlarken devamında bacaklarımı kırarak bitiş pozunu verdim.

"Aranıza yeni bir üye mi aldınız?" Arkamdan gelen sesle vücudumu düz bir hale getirerek hızla arkamı döndüm. Gelmişti. Simsiyah kombiniyle kapıda öylece dikiliyordu. Göz göze geldiğimizde kaşları hafiften çatıldı ve yaslandığı kapıdan ayrılarak bana doğru adımladı. Siyah team wang baskılı eşofmanı ve boğazına kadar kapalı olan ceketi vücudunu kusursuz bir şekilde sarmıştı. Havalı, etkileyici, mükemmel Wang Jackson.

Jackson Wang: 26 yaşında yakında yeni albümüyle dönüş yapmayı planlıyor. Genelde Çin odaklı çalışıyor. Team Wang Jackson Wang'in kendi şirketi..

Karşımda durduğunda yüzüne yerleştirdiği temkinli gülümsemesiyle cebindeki elini çıkartarak bana uzattı. "Selam menajer." Uzun asker botları vardı ayaklarımın hemen önünde duran. Yutkunarak uzattığı elini sıkmıştım ama o tanrı tarafından kusursuzlaştırılmış parmaklarının sıcaklığı avuçlarıma değdiğinde rahatsız olduğumu belli etmeyerek çektim ellerimi. "Ben Mark, Mark Tuan." İnternette yazılan onca övgüler kafamın içindeydi. Tanrı tarafından kusursuzlaştırılmış mükemmel parmaklar, mankenlere taş çıkartan vücut, etkileyici gülüş, üzerinen kayıp gitmek isteyeceğin kıvrımlı saçlar... AAAAAH ÇIKIN KAFAMDAN.

FOREVER: Manager | JARK (2. sezonu eklendi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin