1. Bölüm: "Eski bitişler, yeni başlayışlar."

548 33 39
                                    


Herkese Merhabaa👋🏻
Benzer bir isimle ama apayrı bir kurguyla sizlerleyim. Bu kurgum için çok hevesliyim lütfen bölüm hakkında düşüncelerinizi benimle paylaşın olur mu?

Yorumlarınız ve beğenileriniz benim içim çok önemli :)

İyi okumalar.


Mark Tuan'dan

"Oğlum bu kaçıncı ya." Barmenin onun için hazırladığı bardağı kafasına dikerek sandalyenin üzerinde birkaç tur döndü. Muhtemelen çok içtiği zaman başının dönmesinden dolayı yapıyordu bu hareketi. Başı ne zaman dönse kalkıp kendi etrafında döner ve böylece dünyayı düz görebileceğine inanırdı. Gerçekten bu IQ yoksunu Yugyeom'un arkadaşım olmasına mı yoksa menajer olmasına mı üzülmeliydim? Menajerliğini yaptığı kişiyi allah bilir kaç kere çileden çıkartmıştır bu salak.

Gözlerimi devirerek elimdeki bardağı dudaklarıma yerleştirdim. Saatlerdir içiyordum. artık etraf dönmeyi bırakmıştı. Dönen tek şey beynimdi. Düşünemez hale gelmiştim.

"Eh şimdi işten de ayrılacaksındır sen." Hemen diğer yanımda oturan Jinyoung içeride göz gezdirdi. En mantıklı ve en ayık olan kişi her zaman o, olmuştu. O bizim gibi menajer değildi. İdoldü, aktördü. Jj project adlı bir grubu da vardı iki kişilik. Jaebeom ile pek konuşmuşluğum yoktu. O genelde daha uzaktı bizden. Kendi arkadaşlarıyla takılırdı. Bu yüzden yarınını düşünmek zorunda hissederdi hep. Mesela yarın dizisinin çekimi vardı ve bu yüzden sadece hafif şeyler içiyordu. "Mecbur." Diye mırıldandım. "Hayır anlamadığım neden yani çirkin miyim? Sanmıyorum. Sorumsuz muyum? Benim mesleğim baştan aşağı sorumluluktan oluşuyor öyle olmam imkansız. Gözü dışarda birisi miyim? Hayır gözüm onlardan başkasını görmezdi ki."

Başımı ovuşturarak bir turda ben attım sandalyemin üzerinde. Düşünmekten kafayı yiyecektim artık. İkisi de ellerini omzuma koyarak durdurdu beni. "Sorun sende değil. Sorun kadınlar da. Yapamıyorsun onlarla anla artık. 8 ilişkinin 5'in de aldatıldın akıllan be oğlum." Jinyoung'un mantıklı cümlelerine karşın diğer omzumdaki elin sahibi karşıma geçerek parmaklarını kafama yerleştirdi ve alnımı açmaya çalıştı. "Napıyors-"

"Şşşş! Alnında enayi yazıyor mu diye bakıyorum sadece." Tanrım bela olarak yugyeom'u ve kadınları mı verdin bana..

Kafamı ondan kurtararak arkamı döndüm ve başımı ellerimin arasına aldım. Güvensiz ve kırgın hissediyordum. Onu gerçekten sevmiştim. Şimdi hem onsuz hem de işsiz mi kalmıştım yani? Bu kaçıncı sırtımdan vuruluşumdu. "Ya sıkma canını sana kız mı yok."

"Olmasın bundan sonra tek isteğim bu şu an."

"Saçmalama bir süreliğine boşta kalmak iyi gelicektir sana eminim. Sonra dönersin sahalara."

"Ya Jinyoung boşta kalırsam oturur kafayı yerim ben biliyorum. Benim şu an iş bulmam gerek iş. Boşverin karı-kızı." Kafamı kaldırarak ikisi arasında göz gezdirdim. "Bana. iş. bulun."

"Off bunlar basit şeyler mi? Sanki dışarda kafelerden iş bulacağız sana. Sen koskoca menajersin. Şirketin sana yeni bir idol bulacaktır. O zamana kadar dayan bir şekilde işte." Off off. "Ya oğlum siktir et artık şunları. Bak etrafta ne güzel kızlar var. her gece birisiy-" Jinyoung ağzına bir tane yapıştırarak "sus be oğlum." Benden önce susturdu onu.

FOREVER: Manager | JARK (2. sezonu eklendi)Where stories live. Discover now