37

2.1K 155 35
                                    


Ak máte tú možnosť, určite si pri tejto kapitole zapnite hudbu. Pretože presne tento song ma inšpiroval k napísaniu tejto kapitoly 🥰
Zároveň sa sa vám chcem veľmi poďakovať!!! Tento príbeh dosiahol cez 10K prečítaní v čo som ani nedúfala. Bože, vy ste úplne úžasní. Ani nedokážem slovami vyjadriť tú vďaku. Mám vás tak veľmi rada 🥰 Dúfam, že si kapitolu užijete.

_________________________________________

Margo

V klube bola príjemná atmosféra, a tak som nerozumela, pred čím ma to Aaron vlastne varoval. Iste, ľudia okolo nás vypadali trochu inak, ako klasickí Američania. No žiadny iný rozdiel som nevidela. Boli tu samozrejme krásne Ázijské, sporo odeté dievčatá, ktoré sa zvŕtali okolo tyčí, ktorých tu bolo nespočetné množstvo.

Myslím však, že Aaron sa skôr obával niečoho iného. A to konkrétne pohľadov, ktoré po mne hádzali domáci muži. Bola som pre nich iná a možno práve preto zo mňa boli tak očarení. Netušila som, či som sa im páčila, alebo ich len premohla zvedavosť z niečoho nového. Bolo mi to však jedno. Nemala som dôvod pozerať sa po žiadnom z nich, keď mi spoločnosť robili dvaja sexy bratia. Nad touto predstavou som sa jemne pousmiala a napila sa v poradí štvrtého drinku, ktorý mi už poriadne stúpal do hlavy.

Sedeli sme v priestrannom boxe, ktorý pre nás rezervoval Eden, a tak sme mali dostatočne veľa súkromia. Všetci traja sme už boli značne pod parou, čo sa odrazilo na uvoľnenej atmosfére, ktorá v boxe panovala. Cítila som, že sa skutočne bavím a tento večer som plánovala roztočiť ešte väčšmi. Navyše som sa nevedela dočkať na Edenove tanečné kreácie, ktoré mi sľúbil. Pri spomienke na tanec pri kuchynskej linke som sa musela znovu rozosmiať. Môj smiech sa však stratil v hlasnej vrave, ktorá sa okolo mňa ozývala.

Eden s Aaronom sa neustále prekrikovali, no ja som ich už dávno prestala počúvať. Sústredila som sa len na hudbu, ktorá sa mi dostávala do uší a ktorá na mňa pôsobila užasne ukľudňujúco.

,,Bože môj, musíme ísť tancovať! Milujem ten song!" Zvýskla som, keď sa podnikom ozval song, Kygo - What's Love Got Do With It ft. Tina Turner.

Vyskočila som z miesta vedľa Aarona a silno ho potiahla za ruku, načo okamžite protestne pokýval hlavou.

,,Z tohto sa nevyvlečieš," žmurkla som na neho a rukou sa natiahla po Edenovi, ktorý na rozdiel od Aarona ani na jedinú sekundu neváhal.

Oboch chlapcov som dotiahla na parket, ktorý bol už teraz preplnený ľuďmi. Začala som sa divoko hýbať do rytmu hudby a postrehla som, ako si Eden s Aaronom medzi sebou vymenili prekvapené pohľady. Hneď na to sa však Aaron presunul ku mne a telom sa nalepil na moje, takže sme sa teraz hýbali takmer súčasne.

Hneď na to som za sebou pocítila ďalšie ruky, ktoré patrili Edenovi. Presne tak, ako Aaron aj on sa pritlačil na moje telo a rukami mi obopol pás, čím sme vytvorili akýsi ľudský hamburger. Len ja a moji dvaja chlapci, ktorí boli momentálne to jediné, čo som mala.

Spoločne sme sa hýbali do rytmu hudby, ako by sme svoje telá dokonale poznali. Akoby sme presne vedeli, akým krokom sa jeden z nás pohne. Panoval medzi nami dokonalý súlad. Hlavu som jemne zaklonila dozadu, čím som sa oprela o Edenove plece. Jeho ruky naďalej spočívali na mojich bokoch a pevne ma obopínali.

Naopak Aaronove, teraz spočívali na mojom krku, čím si ma ku sebe jemne pritiahol a na pery mi vtisol dravý bozk trvajúci niekoľko dokonalých sekúnd. Potom, ako sa náš bozk prerušil som sa tento krát prudko zvrtla, čím som sa k Aaronovi ocitla chrbtom. Tento krát na mojom páse spočívali jeho potetované ruky a pomaly mi putovali pod lem trička.

Moje ruky som naopak obkrútila okolo Edenovho krku a zaborila si tvár do priestoru medzi jeho krkom a plecom. Nadýchla som sa opojnej vône, ktorá ale bola úplne iná, ako tá Aaronova. Napriek tomu bola rovnako príjemná. Aaronove pery sa presunuli na môj krk, ktorý obsypával jemnými bozkami a ja som hlasno vydýchla neuvedomujúc si, že som až príliš blízko Edenovej tvári, ktorý všetko počul. Privreté oči som jemne pootvorila a pohľad presunula na jeho tvár, ktorá ma s jemným úsmevom na perách pozorovala. Zapozerala som sa do zelených očí, ktoré zo mňa nespúšťal a usmiala sa tiež.

Napokon som tvár vrátila späť na miesto a sústredila sa na pohyby Aaronových rúk, ktorými mi stále prechádzal po nahej pokožke na bruchu. Edenova tvár sa naklonila bližšie a nos zaboril do mojich vlasov.

Bola som si istá, že sme museli pôsobiť nanajvýš zvláštne, no v tom momente ma to ani trochu nezaujímalo. Po dlhom čase som sa cítila v niekoho prítomnosti tak, ako vlastne nikdy pred tým. Predstavovala som si, aké by to asi bolo, keby ma takto videl Dustin a musela som sa nad tou myšlienkou usmiať. Dokonca som sa pristihla, že som si Edena pritlačila na svoje telo ešte väčšmi a priala si, aby Aaron urobil to isté. Aby sme ostali takto už navždy. Nikto iný, len my.

Neustále som čerpala z tepla, ktoré mi bolo ponúkané dvojnásobne a zadkom jemne krútila oproti Aarona, ktorý na moje pohyby okamžite reagoval. Cítila som, že sa mu to páči rovnako, ako mne a rovnako tak Edenovi.

Potom, ako song skončil nahradil ho Kygo & Whitney Houston - Higher Love a naše spojenie sa náhle prerušilo. Na malú chvíľu sme tancovali v kruhu a z plného hrdla sa smiali na kreáciách, ktoré nám predvádzal Eden. Hneď nato som sa presunula k Aaronovi, ktorý si ma prudko prirazil ku sebe a rukami mi pevne obopol zadok.

Medzi zuby vzal moju spodnú peru a následne mi na ústa vlepil tvrdý bozk, po ktorom sa mi takmer zatočila hlavu. Do pľúc som okamžite nabrala vzduch, ktorý sa mi počas bozku nedostával a v sekunde sa ocitla v náručí Edena, ktorý si ma prudko pritiahol ku sebe. Prekvapene som mu vrazila do hrude. Eden mi vzal bradu medzi prsty a tvár zodvihol na úroveň jeho očí. Nohu mi uchopil za stehno a obkrútil si ju okolo seba.

Urobil so mnou poriadny úklon, až sa moje vlasy ocitli na dlážke. Obaja sme sa hlasno rozosmiali a na malú chvíľu som mala pocit, že do pôvodnej polohy ma dostane už len zázrak. Eden ma však bez ťažkostí znovu stiahol späť, takže som presne ako prvý krát narazila do jeho hrudi. Tento krát mi však na kútik úst vtisol jemný bozk a následne ma vrátil znovu späť k Aaronovi.

Ruky som si obmotala okolo jeho krku, na ktorý som mu vtisla teplý bozk. Niekoľko minút sme sa len tak pohupovali v objatí a užívali si prítomnosť toho druhého. A mňa prepadla túžba mať ho znovu pre seba. Presne tak, ako pred pár hodinami, kedy patril iba mne.

Začala som ho bozkávať na krku, no tento krát omnoho intenzívnejšie. Akoby sa v mojom tele ocitol niekto úplne iný a nie rokmi utláčaná Margo, ktorá sa vždy bála vyjadriť svoj názor. Teraz bolo všetko inak. Uvedomovala som si svoje nové ja a užívala si slobodu, ktorú som cítila. Myslím, že som sa nikdy nemohla cítiť slobodnejšie, ako v tom momente.

,,Chcem ťa presne takto bozkávať...všade," zašepkala som pomedzi bozky, ktorými som Aaronovi stále obsypávala krk. Pre jeho výšku sa musel trochu nahnúť, aby som nemusela po celý čas stáť na špičkách.

Po mojich slovách sa však prudko zvrtol a otočil sa smerom, kde sa nachádzala jeho staršia verzia.

,,Eden, ideme domov!"

Za múrmi ✅Where stories live. Discover now