30

2.3K 173 60
                                    

Margo

Bola som prekvapená, keď som po prebudení vedľa seba našla len prázdne miesto. Napriek tomu však vankúš stále voňal po Aaronovi, čo ma ako jediné usvedčilo v tom, že to nebol len sen. Že tu pri mne skutočne v noci bol.

Pomaly som sa pozviechala z postele a vykukla na chodbu. Z prízemia sa šírila príjemná vôňa slaniny a vajíčok a môj žalúdok sa okamžite ozval. Vrátila som sa späť do izby a natiahla na seba krátke riflové nohavice. Vlasy som si na slepo vyčesala do vysokého copu a nasledovaná hladom sa vydala schodmi na prízemie.

Na konci schodoch som sa zastavila a pobavene sledovala Edena, ktorý pri sporáku tancoval do rytmu akejsi pesničky, ktorú som nepoznala. Na sebe mal len plavkové nohavice a mne pohľad okamžite padol na pevný zadok, ktorým krútil zo strany na stranu. V tom momente som sa už neudržala a vybuchla v hlasný smiech.

Eden sa prekvapene otočil, čím odhalil opálené, vypracované brucho.

,,Čo. Ako malý som chodil na latinsko-americké tance," pokrčil plecami a zakrútil panvou, aby mi dokázal, že to myslí skutočne vážne.

,,Nie je to moja šálka kávy," pokrčila som stále so smiechom nosom a posadila sa za stôl, kde už boli pripravené taniere.

,,Počkaj, keď uvidíš, aký som kuchár," zamrmlal si viac menej pre seba a otočil sa späť ku sporáku, odkiaľ sa šírila vôňa, ktorá ma lákala už na poschodí.

,,Vonia to úžasne," prikývla som a keď panvicu položil na drevenú dosku na stole, nedočkavo som si oblizla pery.

Nabrala som si poriadnu kôpku praženice a hneď potom si na tanier položila niekoľko plátkov slaniny.

,,Ty musíš byť poriadne hladná," zasmial sa Eden, načo som červenajúc s plnými ústami prikývla.

V tej istej chvíli sa otvorili vchodové dvere a pohľad mi okamžite spočinul na Aaronovi, ktorého potetované, od pása hore nahé telo sa lesklo potom. Okolo pliec mal prehodený malý biely uterák, ktorým si utrel pot z čela.

Pri pohľade na dokonalosť, ktorá sa predo mnou vynímala mi zabehlo a na plné hrdlo som sa rozkašľala. Aaron však bez povšimnutia prešiel okolo nás a namieril si to do sprchy.

,,Kurnik, dievča. Vážne som ešte nevidel žiadnu, ktorá by sa pri pohľade na môjho brata išla zadrhnúť," odvetil pobavene a rukou ma jemne pobúchal po chrbte, načo sa mi trochu uľavilo.

Hneď na to mi podal pohár s čistou vodou, aby som mohla sústo, ktoré sa mi zaseklo v hrdle zapiť.

,,Možno si však len pažravá," nadvihol obočie a ja som na neho neveriacky zazrela. ,,Alebo možno len tak dobre varím," zodvihol ruky v obrannom geste.

,,Sklapni, Eden," odkašľala som si a varovne pred seba zodvihla prst.

,,Nečerti sa, zlatíčko," pristúpil ku mne a na čelo mi vlepil krátky bozk.

Hneď na to sa s úsmevom posadil za stôl a pustil sa do jedla. Mňa však chuť akosi prešla. Napriek tomu som si ešte dopriala niekoľko lyžičiek. Tanier som nechala takmer do polky plný, no ani kúsok z jedla nevyšiel na zmar, keďže sa ho okamžite chopil Eden.

,,A kto je tu pažravý," neodpustila som si a potom, ako mi ukázal prostredník som na neho vyplazila jazyk, načo sme sa obaja z chuti rozosmiali.

Potom, ako sa ku stolu pridal Aaron tento krát v bielom tričku cez ktoré presvitalo niekoľko tetovaní, zvážnela som.

,,Brácho, vy máte sex oblečený?" Opýtal sa Eden a ja som si v tom momente priala, aby som sa prepadla kdesi do horúceho pekla. Tak veľmi som sa hanbila.

Za múrmi ✅Where stories live. Discover now