58

145 8 7
                                    

    multi : Ateş ve Duru

   Bölüm yazarın ağzından anlatılmıştır...

    NORVEÇE HOŞGELDİNİİİİZ SEVGİLİ OKUYUCULARIM

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    NORVEÇE HOŞGELDİNİİİİZ SEVGİLİ OKUYUCULARIM. 2 BÖLÜM SONRA FİNAL YAPIYORUZ. BÖLÜMÜ UMARIM BEĞENİRSİNİZ. İYİ OKUMLAAAAR SİZİ SEVİYORE ❤️










      Norveçe gelmişlerdi. Ne kadar soğuk olarak adlandırılsa da çok ama çok güzel bir yerdi. Ateşin tuttuğu eve gittiler. Evin kapısında beklerlerken Sarp " Çok iyi yer lan" dedi. Durunun hayallerinde bu ülke vardı. Üniversiteden sonra gelip gezecekti burayı.

    Farklı şartlarda da olsa Norveçe gelmişti. Barış Sarpın omzundan içeri itti ve " Ya her gittiğin yere söylüyorsun. Kızlara da aynısını mı yapıyorsun ?" dedi ve Sarpın arkasından gitti. Ateş Duruya bakıp " Her şey güzel olacak" dedi.

    Duru da içinden umarım diye geçirdi. Odalara yerleşmek için dağıldılar. Duru kıyafetleri yerleştirirken " Çok tanıdıklarımız var dediniz. Nasıl her yerde tanıdığınız olur ?" diye sordu. Ateş kendini yatağa atıp gözlerini tavana dikti.

   " Aslında ben pek tanımıyorum. Yağızın çevresi çok geniş. Bir aralar Alfa olduğundan herhalde. Bende bazı ülkelerde Gerçek Alfa olduğum için tanınıyorum." dedi. Kıyafetleri koyarken gözlerini devirdi Duru ve " Tabi dünyada teksin" dedi. Ateşin duymayacağını düşünmüştü.

    Ateş " Güzel his" dedi egosunu takınarak. Duru tam konuşacaktı ki kapı açıldı. Barışla Beyzayı bekliyorlardı ikisi de. Ne de olsa en güzel anlarının katili onlardı. Ama bu sefer Berk girmişti odaya.

   Hızla kapıyı arkasından kapatırken masumca gülümsedi. " Aaa şey kusura bakmayın ama canım tehlikede. Ateş beni koru. Bu Emir beni öldürecek." dedi ve kapı tekmelendi. " Berk seni geberteceğim." diye bağırıyordu Emir.

   Berk kapıdan ayrılıp kendini Ateşin arkasına sakladı. Duru da dolaba yaslanmış olacakları izliyordu. Kapı açıldı ve içeri gözleri mavi Emir girdi. Berkin gözleri iri iri açıldı ve Ateşin arkasına daha çok sindi.

    " Lan pezevenk. Benim konuştuğum kızla buluşmak ne?" dedi Emir. Duru içinden şimdi sıçtın Berk diye geçirdi. Bir yandan da gülmemek için zor tutuyordu kendini. Berk " Ya oğlum ne biliyim seninki olduğunu. Ben güzel seksi bir kız olduğu için buluştum. Felekten bir gece çalarız diye. Anlarsın ya." diyip göz kırptı Berk.

   Emir büyük bir hırlamayala Berkin üstüne atladı. Tabi aradaki Ateş de ezildi. Emir " Seni doğduğuna pişman edicem lan." dedi. Berk Ateşi kendine siper ederken " Koru beni koru beni" diye bağırıyordu. Duru kahkahalarını bırakmıştı.

   Odaya Yiğit ve Sercan da girdi. Berkle Emirin bu haline onlarda kahkaha atarken Ateş " Lan gülceğinize yardım etsenize. Arada ben parçalanıcam." dedi. Yiğit Emiri tutup geri çekti. Hala Berke küfürler eden Emiri durduran şey Ateşin kükremesi oldu.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now