38

165 11 1
                                    

    Multi ; Barış ve Beyza 🧡

                         İYİ  OKUMALAR
                      Umarım beğenirsiniz 🎆






      Mekana girip içerde Barışları aradık. İçerisi normal barların aksine güzel kokuyordu. Locada Beyzayı görünce Ateşi tutup o tarafa çektim.

   Locaya çıkıp hepsine sarıldım. Beyza " Bi gün başbaşa çıkıcaz unutma" diye bağırdı kulağıma. Ben sadece başımı salladım. Ateşle içkilerimizi sipariş ettik. Hepsinin morali bozuktu. Ee tabi Ayaz yoktu ortada.

   Ateş Yağızın yanına gitti. O yanımdan gidince Beyza geldi. " Ayaz kaçırılmış." diye açıkladı. " Biliyorum. Ateş anlattı." dedim. İçkimden bir yudum alırken Beyza " Kaç aydır perişanlar. Barışın yüzünü yeni yeni görmeye başladım." dedi.

   Eğer Barış bile tamamen bu işin içindeyse durum gerçekten kötüydü. Ben içkimi bitirip ikinci içkimi söylerken Beyza sol elini kaldırıp gösterdi. Yüzük parmağında yüzük vardııııı ! " İnanmıyorum." dedim. Gülerek başını salladı hızla. Dönüp Barışa baktığımda bana bakıp gülüyordu.

   Tekrar Beyzaya dönüp sıkıca sarıldım. " Kuzum çok mutlu oldum. Bi ömür boyu mutluluklar." dedim. Gözlerim dolmuştu. Çocukluğumu geçirdiğim kız evleniyordu. Hemde diğer en yakın arkadaşımla.

   Sarılmayı kestiğimizde Beyza gözyaşlarımı sildi. " Of yapma bende ağlicam bak." diyip güldü. Ateş yanımıza gelince Beyza Ateşede elini gösterdi. Ateş bir şey demeden Barışın yanına gidip ensesine vurdu. " Laaan it. Evleniyorsun." diyip güldü.

   Onlarında yeni haberi oluyordu demek ki. Hepimiz kalkıp Beyzayla Barışa sarıldık. Ben Barışa sarılırken " Eğer onu üzersen sana binlerce voltluk elektrik veririm." dedim. Gülüp " Bunu hiç unutmicam." dedi.

   Masaya şampanya gelince Barış açmak istedi. Ateşler itiraz etse de inat edip vermedi şişeyi. Barış şişeyi çalkalarken " Oooooo"ladı ve mantarı çıkardı. Ama bilin mantar nereye geldi ? GÖZÜME GELDİ.

    Canım aniden acırken elimle gözümü kapadım. Çok acımıştı lan. Ateş " Aşkım elini çek bakıyim." dediğinde canım o kadar acıyordu ki çekemedim. Baskı uyguladıkça azalıyormuş gibiydi. " Canım acıyor." dedim.

   Tek gözümle bakarken Ateş Barışın yanına gitmiş vuruyordu ona. " Lan şerefsiz. Sana şişeyi ver diyoruz dimi ? Kızın gözünü çıkardın lan." diye bağırdı. Barış Ateşin darbelerinden kendini kormaya çalışırken " Kanka valla oraya gidiceğini bilmiyodum özür dilerim." dedi.

   Yiğit bardan buz alıp geldi. Gözüme koyup " Hemen müdahale can kurtarır." diyip güldü. Bende zoraki bi şekilde gülüp " Çok mu kötü ?" diyip buzu çektim. Hiç biri bir şey söylemezken Berk " Çok" dedi. Beyza da dirsekledi onu.

    Ateşe elimi uzatıp " Telefonunu ver." dedim. Verip vermeme arasında kararsız kalırken barın elektriği gidip geldi. Hemen çıkarıp telefonunu uzattı. Kamerayı açıp baktım. BAYA KÖTÜYDÜ. Morarmıştı. Baya morarmıştı.

   Barışa kötü kötü bakıp " Beni gördüğün yerde kaçmanı öneririm." dedim. Barış söylediklerimden sonra Yağızın arkasına doğru saklandı. Buzu tekrar koyup başımı arkaya eğdim.

Ateş yanıma gelip " İyi misin hayatım ?" dedi. " İyiyim. Barışa takılıyorum sadece."dedim. Gözümdeki buzu kaldırıp " Çok morarmış ya. Ağrıyo mu ?" diye sordu. " Hafif bi sızı var ama önemli değil." diye cevap verdim.

Barış da diğer yanıma oturup " Kanka valla yanlışlıkla oldu ya. Ben sana bilerek zarar verirmiyim hiç" dedi üzgün üzgün. Ona sinirli kalma süreniz en fazla 5 dakikaydı. Gülüp " Önemli değil Barış. Seni affediyorum." diyip omzuna dokundum.

Özel Üçgenler Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin