28

203 16 3
                                    

multi ; Emir

    geçen bölümlerde dediğim dönüşme olaylarını 30'dan sonra yapıcam. Kısa kısa olur zaten. Okuyup fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum ❤️

                    İ Y İ   O K U M A L A R






    Odamın kapısı sert bi şekilde açılınca " Anne oha ya" dedim. Yatağa zıplanınca annem değil Beyza olduğunu anladım. Gözlerimi açamıyordum. Uykusuzluktan cayır cayır yanıyordu. " Uyaaaan Durrrruuuuu uyaaaan" dedi. Aptal kız.

    Gözlerimi açıp saate baktım. Daha 12'ydi be. " Ya sabahın bilmem kaçında yattım zaten bu yaptığın insaflı bi davranış mı ?" dedim. Düşünüyormuş gibi yapıp " Ben az uyuyup uyandıysam sende öyle yapıcaksın." diyip dolabımın karşısına geçti.

   Kıyafetlerimi karıştırırken yatağımdan kalktım. " Nereye gidiyoruz ?" diye sordum. Kıyafetlere bakmaya devam ederken " Barışla buluşucaz. " dedi. " İyi gidin buluşun beni neden sürüklüyorsun ?" dedim. Kıyafetleri dolaba tıkıştırıp " Seninde gelmeni istedi çünkü mal." dedi.

     Ateşte gelicekmiydi acaba? Ve Barış beni ilk buluşmalarına neden çağırırdı ? Ben düşünürken Beyza tişört fırlatıp " Sakın düşündüğüm şeyi düşünme!" diye bağırdı. Gülüp " Düşündüğün şey ne ?" dedim. Gözlerini kısıp " Ateşte gelicek mi ?" dedi. Konuyu anında değiştirip " Dolaba tıkıştırdığın kıyafetleri düzenle. Annem senin yüzünden ağzıma sıçıyor." diyip banyoya girdim.

    Çıktığımda Beyza odayı toplamış giyiceklerimi de yatağın üstüne bırakmıştı. Bu huyundan hiç vazgeçmezdi. Bi yere ne zaman gitsek gelip kıyafetlerimi ayarlardı.  Huy gibi bir şeydi herhalde. Kıyafetlerimi giyip saçlarımı taradım. Ve aşağı indim.

(Durunun kombini)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Durunun kombini)

   Mutfağa girdiğimde masanın dopdolu olduğunu görünce bayılacaktım. Beyza ve kahvaltı hazırlamak. İmkansızın imkansızıydı. Ben masaya bakakalırken " Barışla Emirde gelicek kahvaltıya. Onlar için yani hemen şımarma." dedi. Gülüp masaya oturdum. " Zaten Barış gelmese hiiiç bir şey yapıcağın yok." dedim.

   Kapı çalınca Beyza koşarak açmaya gitti. Barışla Emir mutfağa girince sarılıp selamlaştık.

    Barış masaya bakıp " Duru ellerine sağlık kız ne güzel bir masa. " dedi. Gözlerimi kocaman açıp öksürdüm ve Beyzayı gösterdim. Arkası dönük Beyzaya bakıp ağzını oynatarak " Hassiktir." dedi. Emir de Barışı gömmek için fırsat bulunca kaçırır mı ? " Beyzacığım ellerine sağlık gördüğüm en güzel kahvaltı." dedi.

    Beyza çayları önümüze koyarken " Teşekkürler Emirciğim afiyet olsun." dedi ve Barışın yüzüne bakmadan oturdu. " Aşkım özür dilerim.  Sen böyle şeyler hiç yapmayınca ben Duru zannettim." dedi. Özrü kabahatinden büyüktü. Emirle bıyık altından gülüp olucakları izlemeye başladık.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now