22

221 14 0
                                    

multi : Ayaz

Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar. 💖





Sabah uyandığımda başımda çok fena bir ağrı vardı. Dün olanları hatılamaya çalıştığımda Eceyle olan konuşmamız geldi aklıma. Yatağın içine oturdum. Gerçekten Ateşin bana anlatmadığı bir şeyler olabilirmiydi ? Ece bana yaptıklarını boşver demişti. Ne yapmış olabilirdi ki ? Derin düşüncelere dalmışken kapının tıklanmasıyla yerimden sıçradım.

Kalkıp kapıyı açtığımda karşımda Berk vardı. " Yenge kahvaltı için herkes seni bekliyor." dedi. Komidinin üzerindeki saate baktığımda öğlen 2'ye geliyordu. " Hazırlanıp geliyorum siz başlayın kahvaltıya." diyip kapıyı kapattım ve hemen giyinmeye başladım.

( Durunun giydikleri)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Durunun giydikleri)

Masaya oturduğumda daha başlamamışlardı. Berke dönüp " Başlayın dediğimi söylemedin mi?" dedim.

Yağız " Masa tam değilken başlamayız genellikle." dedi. Anladığımı belirtircesine başımı salladım ve kahvaltıya başladık. Beyza " Başım çok kötü ağrıyor." dediğinde " Benimde " dedim. Emir gülerek " Dün yaptıklarınızdan sonra ağrır tabi." dedi.

Dün geceye dair hatırladığım mekana girişimiz ve eceyle konuşmamızdı. Beyzayla birbirimize baktık. Emire doğru dönüp aynı anda " Ne yaptık ?" diye sorduk. Masadakiler bıyık altından gülerken Ayaz " Sevgilileriniz anlatsın." dedi.

Ateşe döndükten sonra Ayazın çoğul kullandığını idrak edip direk Barışla Beyzaya döndük. Beyzanın da boş boş baktığını görünce hatırlamadığını anladım. Bu olayı başka zaman konuşuruz dedim içimden ve tekrar Ateşe döndüm.

" Yalnız olduğumuzda anlatırım ben sana." dedi. Burda anlatmıyorsa özel bir şey yapmış olmam gerekirdi. Tabağımdakileri tırtıklarken ne yapmış olabilirim diye düşündüm.

Kahvaltı masasını topladıktan sonra Ateş elimden tutup beni dışardaki masaya götürdü.
Yüzümü inceledikten sonra " Gerçekten hatırlamıyor musun?" diye sordu. Hafızamı zorlayıp hatırlamaya çalıştım ama o kadar çok içmiş olmalıyım ki gerçekten hatırlamıyordum. " Hayır hatırlamıyorum." dedim.

Çapkın çapkın gülümsedi. " Naptım ya Ateş anlatsana" dedim. Gülümsemeye devam ederken " Beni dansa kaldırdın. Dans ederken tahrik edici hareketler yaptın." dedi. Yüzüm birden kızarmıştı. " Nasıl yani ? Ne yaptım?" diye sordum.

Gülmeye devam ederken " Erkekliğime yakın bir şekilde dans ettin desem." dediği anda ellerimle yüzümü kapattım. " Bunu yapmış olamam." dedim. Ateş konuşmaya devam etti. " Bende sana durmazsan kendimi durdurmam çok zor olur dediğimde nefessiz bir şekilde konuşmaya başladın ve bir sürü özür diledin." dedi.

Özel Üçgenler Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin