37

181 12 0
                                    

  multi ; Duru 🔥

                           İyi Okumalar 🏮








    Kalkar kalkmaz kendimi duşa attım. Biraz oyalandıktan sonra çıktım. Dolabımın karşısına geçip ne giyeceğime karar verdim. Makyajımı yapıp kahvaltıya indim.

  ( Durunun giydikleri)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  ( Durunun giydikleri)

     Beyzanın restoranına uğricağımı hatırlayıp " Anne ben Beyzayla buluşucaktım." dedim. " Tamam kuzum git. Şirkette görüşürüz." dediğinde beyaz topuklu ayakkabılarımı giyip çıktım.

    Çantamdan telefonumu çıkartırken birine çarptım. Başımı kaldırdığımda Emre olduğunu gördüm. " Özür dilerim." diyip güldüm. O da gülüp " Omzumu çıkartıyordun tabi ki diliceksin." dedi.

    " Emre biraz acelem var Beyzayı görmeye gitmeliyim kaç gündür ekiyorum." dedim. Kaşlarını çatıp biraz sustu. " Bana dün Beyzayla buluşucam demiştin ?" dedi sorar bi tonla.

   " Aa şey evet. Ama Ateşle konuşmak için buluştuk." dedim. Ateş o arada evden çıkıp arabasına binicekti ki beni gördü ve yanıma doğru geldi. Emre Ateşe bakıp " Barıştınız galiba." dediğinde sadece başımı salladım.

   Yanıma gelip sarıldı Ateş. " Günaydın hayatım." dedi. Emre'ye ayıp olmasın diye " Günaydın." dedim sadece ve gülümsedim. " Görüşmeyeli uzun zaman oldu." dedi Ateş Emre'ye dönerek. " Evet. 1 yıl falan. Ama bazılarını beni karşıladığın gibi karşılamamışsın." dedi.

   İşte burda iş kızışırdı. Beni sevse bile bunu yapmamalıydı. Ateş belimden tutup beni kendine iyice yasladı. " Bazıları hayatımın parçası olduğu için olabilir." dedi. Daha sonra bana dönerek " Gidelim mi sevgilim?" diye sordu. Resmen savaşıyorlardı. Hemde benim üzerimden !

   Sinirlerim tavan yapsa da " Gidelim sevgilim." dedim. Emreye dönüp " Sonra konuşuruz." dedim ve Ateşle yürümeye başladım. Elini belimden çekip elime indirirken elektrik çarptım. Elini Emre'ye belli etmeden geri çekip " Acıdı. Hani kontrol etmeyi öğrenmiştin." dedi elini üfleyerek.

   " Öğrendim zaten. Çarpma bilerekti." diyip arabaya bindim. Oda binince " Ne yaptım ki ?" diye sordu. Ona dönüp uzun bi süre baktım. " Üstümden savaş verdiniz be. Böyle durumlardan hoşlanmadığımı biliyorsun." dedim.

   Arabayı çalıştırıp yola çıktı. " O başlattı bi kere. Benim olanın hakkında konuşamaz." dedi. Direksiyonu tutan elleri sertleşmişti. " Kendi ağzınla dedin. Ben seninim Ateş. Korkmana gerek yok." dedim. Derin bi nefes alıp verdi. " Haklısın. Özür dilerim." dedi.

   Direksiyonu tutan elini tutup " Önemli değil. Şirkete gitmiyorum. Beyzanın restoranına uğricaktım bugün." dedim. " Tamam." diyip yolu değiştirdi.

   Beyzanın restoranına gelince park edip indik. Tam hayallerinde ki gibi yapmıştı. Çocukluğumuzda tasarlamıştık böyle bir dükkan. Gözlerim dolmuştu. Ateş yanıma gelip " Noldu bitanem ?" dedi. Göz yaşlarımı silip " Biz burayı çocukluğumuzda tasarlamıştık." dedim.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now