9

434 22 2
                                    

Multi ; Barış , Ateş , Yağız 🔥

( Ateşin tarafından anlatılmıştır)

     Diğer bölümede gel değerli okuyucum 🧚🏼‍♂️








Yağızlara geldiğimde bütün grup toplanmış düşünüyorduk. Barış " Abi nasıl kurtulucaz bu adamdan biz?" dedi. Hiç birimizin bir fikri yoktu.

Yağız bana döndü. " Duruya anlattın mı ?" diye sordu. Başımı sağa sola salladım. " En yakın zamanda anlatmalısın. Ece karşısına çıkabilir." dedi. " Yarın anlatıcam zaten" diye cevapladım.

Ayaz " Tetikte olmalıyız. Ne yapıcakları belli olmaz bunların." dedi. Berkte onayladı ve " Mümkün olduğunca tek dolaşmayalım." dedi.

Şimdi başımıza birde Onur Yıldırım ve kızı çıkmıştı. Ben artık pes ediyorum der gibi ellerimi yukarı kaldırdım. " Ben kaçıyorum beyler. Sizde çok düşünmeyin bir çaresini buluruz." dedim ve kalktım.

Yağız kolumdan tuttu. " Sen olayın ciddiyetini anlamadın galiba ? Adam şuan her yere bir tuzak kurmuş olabilir. Burda kalıcaksınız derken ciddiydim Ateş." dedi. Yağız bu konularda çok hassastı. Bize çok değer veriyordu. Onu da anlayışla karşılamamız gerekiyordu. " Tamam kaptan kızma" dedim ve yerime oturdum.

Barış konuyu dağıtmak ister gibi " Ee Duruyla ne yaptınız?" diye sordu. Konu Duruya gelince yüzümde gülümseme oluştu. " Sevgiliyiz" dedim ve bizimkiler ortaokul çocuğu gibi " Ooooo"ladı.

Ayaz " Vay be Ateş efendi. Seninde mutlu günlerini gördük ya tekrar ölsem gam yemem." dedi.

Çocuklarla az daha sohbet edip odalara dağıldık. Beni uyku tutmayınca sessizce merdivenlerden indim ve bahçeye çıktım.

  Anlaşılan Yağızı da uyku tutmamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Anlaşılan Yağızı da uyku tutmamıştı. Çimenliklere yanına oturdum. " Uyku tutmadı." dedi ben sormadan. " Benide" dedim.

Öylece gökyüzüne baktık. Daha sonra Yağız konuşmaya başladı. " Size belkide garip geliyordur bu kadar sıkı olmam. Önlemler almam. " dönüp ona baktım. Devam etti. " Ama ben sürümden çok kişiyi kaybettim Ateş. Ne kadar acı verici olduğunu bilemezsin. Onlarla bu kadar içli dışlı bile değildim. Alfa sürü ilişkimiz vardı. Ama siz benim ailem oldunuz oğlum. Kardeşimsiniz siz benim. Size bir şey olursa" durakladı. Nefes aldıktan sonra devam etti. " Kendimi toparlayamam. Sizin birinizi birinizden ayırmıyorum." dedi. Daha da konuşmadı. Kalkıp gitti.

Yağız gittikten sonra biraz daha kaldım bahçede. Ve düşündüm. Haklıydı biliyordum. Ben sürüden birini kaybetmemiştim. Bunun nasıl acı verici olduğunu bilemezdim. Bilmekte istemezdim aslında. Barışa Ayaza Berke Yağıza bir şey olsa ne yapardım ? diye düşündüm. Ve Yağız aldığı tedbirlerde haklıydı. Kalkıp odama gittim.

Sabah Barış kaldırmasa kalkmıyordum. Kahvaltı yaparken Yağız " Bugün dolunay var. Akşam yine bende toplanalım." dedi. Ayaz ciddiye almadan " Yavru kuş kontrol etmeyi öğrendik artık dönüşümü." diyip göz kırptı.

Özel Üçgenler Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin