11

388 14 4
                                    

Multi ; Duru ve Ateş

    İyi okumaalaar. Okurken keyif alırsınız inşallah. Düşüncelerinizi yazın. Hepsi benim için çok önemli ve dikkate alıcam 😍









Sabah uyanıp Beyzayla beraber kahvaltı yapıp evden çıktık. Bugün okulun son günüydü. Yaz tatiline giriyorduk ve çooook mutluyduk. Binadan çıktığımızda Ateşle Barış bizi bekliyordu. Geleceklerinden haberimiz yoktu.

Ben Ateşe doğru koşup boynuna sarıldım. Oda belime sarıldı. " Günaydın güzelim." dedi yüzünü saçlarıma gömerken. " Günaydın sevgilim" diye karşılık verdim. Sarılmayı bıraktık.

Barışlara doğru döndüğümüzde ikisinin resmen flörtleştiğini gördük. Ateş gülüp " Haydi Barış geç kalmadan gidelim." dedi. Barışla Beyza birbirlerine bakmayı kestiler. Barış tamam der gibi elini kaldırdı.

Ateş arabasının kapısını açıp " Buyrun hanımefendi." dedi. Gülüp " Mersi" dedim.

(Ateşin arabası)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Ateşin arabası)

  Önümüze park etmiş Barışın arabasının hareket etmesini bekledik. Hala hareket etmemişti. Ateş kornaya uzun uzun bastı. Cama çıkıp " Lan hadisene ! Okula geç kalıyoruz." diye bağırdı.

(Barış'ın arabası)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Barış'ın arabası)

  Barışın arabası hareket etti ve yola çıktık.

  Okula giderken " Yaz tatili için plan yaptın mı?" diye sordu Ateş. Dudağımı büzüp " Hayır yapmadım. Büyük ihtimalle İstanbulda oluruz."dedim. Anladım der gibi başını salladı. Ama yüzünde bir şeyler planlamış gibi bir ifade vardı.

  " Sen plan yaptın mı?" diye sordum. " Evet yaptım." dediğinde şaşırmadım. Sonuçta ailesini küçükken kaybetmişti. Ve sürü nereye Ateş oraya diye düşündüm. " Ama hep birlikte gidiceğimiz bir tatil planı." diyip gülümsedi. " Yağmur teyze izin verir değil mi?" dedi. Anneme daha Ateşin tekrar geri döndüğünden söz etmemiştim bile. " İlk önce senin geldiğini öğrensin de bi." dediğimde şaşkın şaşkın " Beni annenden sakladın mı yani? Beni o büyüttü diyebilirim. Geldiğime eminim sevinecektir." dedi Ateş. " Küçükken masum bi çocuktun Ateş. Şimdiyse bir Kurt Adam" dedim gülerek.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now