57

143 9 1
                                    

     multi ; Ateş , Beyza , Barış

      Umarım beğenirsiniz. İyi okumalaar.





        Yağız Ateş ve Demir Yağızın bahsettiği kara kitsuneyi bulmaya gitmişlerdi. Demiri de tehdit etmişlerdi. Bi yanlışı olursa öldüreceklerine dair. Çocuklarla evde otururken Ayaz " Ne zaman gelicekler ya ?" diye sordu. Nerdeyse bir gün olacaktı.

    Telefonumu çıkarıp Ateşi aradım. Üçüncü çalışta açtı. " Efendim hayatım" dedi. " Ne zaman geliceksiniz ? Sizi beklemekten ölücez." dedim. Gülüp " Geldik kapıdayız." dedi. Telefonu kapatıp kapıya koştum. Açtığımda hepsi karşımdaydı. Bir de genç bir kız. Yaşlı bir kadın bekliyordum.

    " Selam" dedi Ateş ve kadına döndü. " Su" dedi. Kız elini uzatıp " Merhaba" dedi. Bende elimi uzatıp " Merhaba. Hoşgeldin" dedim. İçeriye geçtiğimizde hepimiz Su'ya bakıyorduk. Berk " Daha yaşlı bekliyordum" dedi. Su gülüp " Aslında yaşlıyım. 900 yıldır kara kitsuneyim" dediğinde hepimizin ağzı açık kaldı. Nasıl yaşlanmamış olabilirdi ? Ayaz " Vay anasını" dedi. Su bana dönüp " Yalnız kalabilir miyiz ?" dedi. " Tabi olur" dedim ve ayağa kalktım.

    Beraber bahçeye çıktık ve gömme masaya oturduk. " Nasıl hissediyorsun?" diye sordu. Onca yaşadıklarımdan sonrası için mi yoksa kara kitsune için mi nasıl hissettiğimi mi soruyordu ? " Genel olarak iyi" diyip gülümsedim. Çantasından bir şeyler çıkarıp masanın üstüne koydu.

    " Üstünü değiştirsen iyi olur. Rahat şeyler giy." dedi. Üstüme baktım. Elbise daha resmi olur diye düşünmüştüm. İzin isteyip kalktım. Salona girdiğimde Ayaz " Noldu yaptı mı ?" dedi. Berk " Ne özelliğin varmış ?" dedi. Merdivenlere yönelirken " Daha konuşmaya başlamadık bile." dedim ve çıktım.

   Giyinme odasına girip şortumu ve büstiyerimi çıkardım. Elbisemin fermuarına yetişemiyordum. Kapı açılınca şükrettim. Ateş içeri girdi ve elbisemin fermuarını yavaşça açtı. Şu an başka işim olmasa neler yapardık diye düşündüm. Elbisemi indirirken omzuma öpücük kondurdu. " Her zaman yanındayım" dedi. Biliyordum. Beni hiç bırakmazdı. Geri çekilecekken ona döndüm. " Özür dilerim" dedim.

   Duraksayıp bana döndü. " Bilmeden konuştum yine. Seni dinlemeliydim." dedim. Bana sıkıca sarılıp " Ben artık alıştım. Ama artık beni dinlemeyi öğrenmelisin." dediğinde başımı salladım. O odadan çıktı bende üstümü giyindim.

( Durunun giydikleri

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

( Durunun giydikleri. Hırka yok. )


     Tekrar bahçeye çıktım. Suyun karşısına oturup " Hazırım" dedim. Gülümseyip ince telleri gösterdi bana.  " İçindeki enerjiyi görmem gerek. Sırtını döner misin bana ?" dedi. Başımı sallayıp sırtımı ona döndüm. Telleri tenime batırırken " Acıyor mu ?" diye sordu. Sinek ısırığı gibiydi. " Hayır devam et." dedim. Diğer telleri de batırırken " İçindeki gücü de dengeleyecek bunlar." dedi.

Özel Üçgenler Where stories live. Discover now